Canada Goose Banff Parka Stockmann

Kolme loukkaantui räjähdyksessä pohjoisilla B

Yritykset, jotka omisti tehtaat olivat molemmat sakot, mutta Crown syyttäjät kieltäytyi hyväksymästä maksuja, mikä johtuu osittain ongelmista, kuinka WorkSafe BC suoritti tutkimuksia ja keräsi todisteita.

sakot kukin liittyvät mahdollisesti räjähtävää pölyä.

Myöhemmät tutkimukset määrittivät räjähdyksiä ruokkivat pölyä kuiva, Männynkaarnakuoriainen saastuneella puuta.

Pilvi on leijuu maakunnan tehtaan teollisuuden 2012 räjähdykset Burns järven ja Prince George, joka oli vain kuukauden välein ja jokainen tappoi kaksi työntekijää.

Lisäksi yhtiö sai sakkoa pölyisyys laitoksissa Quesnel ja Strathnaver, molemmat etelään Prince George.

Reitsma kieltäytyi kommentoida sakkoja. Hän sanoi Burns järven tehdas on tällä hetkellä noudata maakuntien määräyksiä.

Puun tehdas teollisuus on lisääntynyt koko tutkimusta, sillä kaksi kohtalokasta räjähdystä vuonna 2012 tiloihin Burns järven ja Prince George. Molemmat räjähdykset liittyivät läsnäolo palavan puun pölyä.

WorkSafe BC pystynyt antamaan mitään lisätietoja laitoksen tarkastuksen historiassa.

Canada Goose Banff Parka Stockmann

Räjähdykset johtanut kovempaan asetuksia suunniteltu pitämään pölyn kurissa, sekä lisääntynyt tarkastusten puuta tehtaille.

Reitsma sanoi, että yhtiö ei edelleenkään tiedä, mikä aiheutti torstain tulipalo ja räjähdys, mutta hän sanoi, että se tapahtui sisällä laitteen näytti erottavat liittyviä asioita valvontaan kertyminen puupölyn.

Reitsma sanoi torstaina palo- ja räjähdysvaaran alkunsa sisällä kuivauskone aikana huoltoseisokin, vaikka hän sanoi, että se oli liian aikaista spekuloida syy. Yhtiö tutkii ja WorkSafe BC oli lähettänyt ehkäisy virkamiehet paikalle.

Canada Goose Banff Parka Stockmann

WorkSafe BC tiedottaja Scott McCloy sanoi viraston on vielä käynnistämään kattavan tutkimuksen torstain palo- ja räjähdysvaaran Pinnacle kasvi, joten hän ei voinut sanoa, onko aiempien suositusten vaikuttaisi miten asia käsitellään.

Yhtiö on mainittu useita kertoja viime vuoden Canada Goose Banff Parka Stockmann pölyä useita palveluja, kuten Burns järven kasvi.

WorkSafe BC sivusto kertoo kahden sakon jaettiin yhtiölle toukokuussa tänä vuonna, niin noin $ 49,000.

kolme mylly työntekijöiden loukkaantui torstaina tulipalo ja räjähdys Pohjois British Columbia puu pellettitehdas, joka oli paikalla lievemmän räjähdys kaksi vuotta sitten ja äskettäin sakkoihin 'toistuva' turvallisuutta rikkomuksia. laitoksessa operoima lähellä Burns Lake.

'Yrityksen epäonnistuminen valvoa ja poistaa vaaralliset kasaantuminen palavan pölyn, joka voi aiheuttaa tulipalon tai räjähdyksen oli toistuvaa ja korkean riskin rikkominen', sanoi yhteenveto yksi sakkoja.

hallituksen raportti julkaistiin heinäkuussa esitettiin useita suosituksia uudistaa tällaisia ​​tutkimuksia varmistaakseen todisteiden seisomaan oikeudessa.

'En hallitseva mitään pois tässä vaiheessa, mutta kun tapahtuma sattui sisällä laitteita, on jonkin verran eriytyminen ongelman, joka on ollut keskittynyt suhteen taloudenhoito', hän sanoi.

Tehdas oli paikalla toisen räjähdyksen vuonna 2012, Reitsma sanoi. Kukaan ei loukkaantunut, että tapaus, joka tapahtui eri alueen kasvi, hän sanoi.

Yksi työntekijä sai vakavia vammoja ja kaksi työntekijää sai pieniä vammoja, sanoi Reitsma, vaikka hän kieltäytyi tarjota enemmän tietoja niiden vammoja. RCMP kuvattu kaikki kolme työntekijöiden vammoja vakaviksi mutta ei hengenvaarallinen.