Ne kasvavat niin nopeasti

Vetonaula kotonani tämä kevät on ollut robin pesä alppiruusu pensas aivan minun oven. Pojat ovat nauttineet ottamalla kurkistaa pesä viime viikkoina. Asioita tapahtuu nopeasti lintu maailmassa.

Vaikka Nautin katsomassa toimintaa että pesä, ehkä vaikuttavin takapihalla pesä on, että Baltimore Oriole. Ne rakentaa roikkuu, kutoa pesä että En voi uskoa ei kaadu alas aina, kun jäykkä tuulta puhaltaa. Mutta ne ovat hämmästyttävän vahva ja vahvistettu. Kun lehdet putoavat syksyllä se on hauskaa löytää aiemmin piilossa kuhankeittäjä pesiä todiste siitä, että niiden järjestelmä toimii hienosti.

Tietenkin takapihalla linnut ovat kiireisiä myös monia lintuja, kuten punarintarastas jo fledging poikasia. Monet takapihoille on myös naukumatkija, punakardinaali, House Wrens ja Baltimore Orioles. Pikaesittely Selleck Woods Darien saadaan näyttöä pesiä aktiivisuuden Robins, catbirds, kardinaalit, Blue Jays, chickadees, Titmice ja vaikertajakyyhky sekä Yellow Warblers ja naamiokerttuli.

Noin viikkoa myöhemmin sain postia (se oli rakentaa) ja huomasi kaksi läiskä pesässä ja yksi muna jäljellä. Poikaset on ovat kuoriutuneet, että päivä ja sen sisarus oli vielä murtautua ulos sen muna. Seuraavana päivänä kolme läiskä yhteinen pesä.

Canada Goose Borden Bomber Suomi

Canada Goose Borden Bomber Suomi

löysin pesän huhtikuun lopulla ja olettaa se oli vanha robin pesä viime vuonna, että olen jotenkin jäänyt tai uusi pesä, joka oli hylätty, koska en nähnyt aikuisten Robins kaikkialla läheisyydessä. Luopumista tuntui todennäköistä, koska se ei ole kovin hyvä paikka linnunpesän. Vanhempien pitäisi lentää pois joka kerta mailman tulivat ja joka kerta olen tarkistanut sähköpostipalvelimella.

Siellä robin perhe seisoo nyt. Odotan katsomassa vanhemmat opettavat nuorille, miten huolehtimaan itsestään. Olen myös kiitollinen Robins ovat tehneet näin pitkälle ja näyttävät olevan matkalla aikuisuuteen. Rakennus pesä oli riskialtista ei vain siksi, että usein ihmisen häiriöitä, mutta se on myös alhainen ja näkyvä riitä, että olen yllättynyt kissa, orava, pesukarhu, Blue Jay, varis, käärme tai muu nälkäinen elukka ei löytänyt se.

Toivottavasti Robins on toinen poikue tai kaksi pesässä kesällä. Robins on kaksi ja joskus kolme poikuetta vuodessa. Muut takapiha linnut on useita poikueet samoin.

Katsoin pesä muutamaa päivää myöhemmin, kuitenkin, ja näin vauva sininen muna istuu pesässä. Tarkistin seuraavana päivänä ja kolme munaa olivat pesässä, mutta silti ei aikuinen. Katsoin ulos ikkunasta pari tuntia myöhemmin ja huomasin aikuisen robin istuu pesässä. Tosiaan, aina ovi avattiin aikuisen linnun lensi pois. Päätin pitää keskeytykset minimiin ja kertoi pojat tekemään samoin. Voimme tarkistaa pesä ikkunan läpi, sanoin heille, vaikka se vaati seisoo tuoli ja katsomalla hankalaan kulmaan.

Canada Goose Borden Bomber Suomi

Ne Canada Goose Borden Bomber Suomi kasvoivat nopeasti. Kymmenen lyhyt päivää myöhemmin vauvoja tuskin mahtuvat pesässä. Mietin, kuinka äidin puristettu sielläkin. Kolme päivää sen jälkeen, että vauvat melkein näytti aikuisille, vain täplikäs arkkua. Toisessa kaksi päivää, avasin oven saada postia ja kaikki kolme nuorta Robins lensi pois läheiseen puuhun. He olivat tarpeeksi vahvoja lentää, mutta silti riippuvainen vanhempiensa ruokkia niitä.