TORONTO Kaksi jäsentä Brasilian jalkapallojoukkueen joka kilpaili viime kesän Pan Am pelit ovat nyt etsintäkuulutettu seksuaalisesti maksuja kaupungissa, joka isännöi niitä heinäkuussa.

'Emme voi mennä läpi luovuttamista prosessi, mutta kun hän Canada Goose Chilliwack Suomi ei tullut Ontario, hän on pysäytettävissä', hän kertoi lehdistötilaisuudessa. 'Ja niin pitkälle kuin silmät Toronton poliisille, ne ovat samalla.'

Poliisi on myös aktiivinen pidätysmääräys ulos Thye Mattos Ventura Bezerra, 27 vuotta vanha vesipallo pelaaja syytetään samantapaisesta rikoksesta 16. heinäkuuta.

Pan Am pelaajat kohtaavat sukupuoleen maksuja

Crown syyttäjien on määritettävä soveltamisala takaa, että myönnetään, hän sanoi, laskussa tarjota mitään täsmennyksiä asian.

Beaven Desjardins sanoi Ventura, joka on tällä hetkellä vielä pelaa Brasiliassa, pitäisi mennä läpi pitkällinen prosessi palautetaan Kanadaan kohtaamaan maksuja, koska ei ole luovutussopimusta Brasilian kanssa.

Jalkapallo pelaajat eivät ole ainoa brasilialainen urheilijat syytetään seksuaalirikosten ottaen osaa Pan Am pelejä.

Canada Goose Chilliwack Suomi

Säännöt ovat erilaiset Piazón, joka on tällä hetkellä pelaa brittiläinen joukkue, mutta on vain halusivat maakunta optio.

Toronto poliisi ilmoitti torstaina, että pidätysmääräyksiä on myönnetty kaksi miestä, jotka olivat kaupungissa suurimman osan kyseisen kuukauden osallistumalla kansainväliseen kilpailuun.