'Kaikki rakennukset ovat tällä hetkellä lukitus. Noudata ohjeita Security Services.

Parlamentin jäsenet piipittää että he käsketään lukita itsensä toimistoissa. Lisäksi laukausta ulkopuolella, MP Michelle Rempel tweets noin laukausta ammuttu parlamenttirakennukset, lähellä paikkaa, jossa konservatiivisen vaalitoimikunta kokoontuu.

Kansalaiset kehotetaan pysymään pois kattojen ja pois ikkunoista downtown ydin. Vältä downtown ydin. Twitter käyttäjät raportoivat laukauksia potkut Chateau Laurier, hotelli ei ole kaukana parlamenttirakennukset. Raportit olivat vahvistamaton. University of Ottawa menee Lockdown kanssa lähetetty viesti opiskelijoille: 'Lockdown vaikutus. Pysäytä kaikki toiminta. Jos mahdollista, lähellä ja lukita oven, ja sammuta valot. Silence matkapuhelimia. Pidä poissa ovia ja ikkunoita. Jos se on turvallista tehdä niin, lähellä kaihtimet. Police aseilla piirretty ulkopuolella Chateau Laurier. rakennus on lukittu alas.

CTV: n Katie Simpson kertoo sotilas ammutaan War Memorial ulkopuolella. Sotilas on myöhemmin todettu Nathan Frank Cirillo Hamilton, Ont.

Aikajana tapahtumista lähellä Parliament Hill

Virkailijat käynnissä, aseet piirretty, lähellä sodan muistomerkki. Lähellä Chateau Laurier. Parlamentaarinen turvallisuus lähettää neuvoa:

TÄMÄN MERKITSEE pysyä omassa toimistossa, lukita ovet ja poissa ikkunoista. Jos ovea ei lukita, löytää tapa barricade ovea, jos mahdollista. Lähteet vahvistavat, että ampuja parlamentin Hill on kuollut. NORAD julkaisee lausunnon: 'NORAD ryhtyä asianmukaisiin ja varovaista toimiin varmistaakseen riittävän asento vastata nopeasti kaikkiin tapauksista, joissa ilmailun Kanadassa.'

laukaukset aikana vaalitoimikunta kokouksessa. vähintään 30 laukausta. Kansanedustajat kasataan ulos. Olen turvassa 2 kollegoiden mutta olemme edelleen vaarassa. Pääministeri Stephen Harper Canada Goose Citadel Takki johtaja viestinnän sanoo pääministeri on turvallinen ja on poistunut alueelta. MP Bob Zimmer tweets että 'yksinäinen pyssymies' on kuollut. Epäilty on tunnistettiin myöhemmin Michael Zehaf Bibeau, kanadalaisen syntynyt 1982. CTV Ottawa Morning live tweetit että Rideau Centre ostoskeskuksen on evakuoitu. RCMP neuvoa yleisön pysymään välttää Ottawa.

Canada Goose Citadel Takki