Royce Simmons ohjaa at Richland Chambers, jossa hän myös oli vaikeuksia käynnistää tammikuussa, kun se järvi oli 10 jalkaa alhainen.

Canada Goose Constable Parka Hinta

Pahimmillaan se suljettu vene rampit ja olennaisesti vasemmalla useita Dallas alueen järvien suljettu onkijat. Grapevine Lake, 12 jalkaa alhainen tammikuussa oli 26 jalkaa korkea kesäkuussa. Vesi on hitaasti menossa alaspäin, mutta se on silti 17 jalkaa korkea, mikä järven vene luiskat saavuttamattomissa.

Chad Ferguson on monni asiantuntija, joka kalastaa useissa järvissä noin Dallas. Hän menetti jonkin kalastus aikaa järvellä sulkemiseen.

Bill Carey Striper Express Guide Service on venettä veteen venesatamat, mutta Carey peruutettu paljon kalastusretkiä lähtien toukokuun alussa johtuen hitaasta kalastuksen valtava määrä vettä.

At Lake Ray Hubbard, ohjaavat Johnny Procell sanoi korkea vesi on pienempi ongelma kuin jatkuva virtaus veden järven Lavon, juuri ylävirtaan Elm Fork kolminaisuuden joen.

'Koska järven tuli, Cooper on niin hyvä kuin se on koskaan ollut', sanoi Parker, kuka kiinni sekä valkoinen basso ja hybridi stripers. 'Kalat ovat rasvaa ja täynnä taistelun. Tämä on paras kesäkalastuskauden olen ollut useita vuosia.'

Simmons sanoi hän kiinni kaikki hänen valkoinen basso laatat 15 20 jalkaa vettä. Kun että kalastus on hidas, hän siirtyy syömisen koko sininen monni, jotka ovat olleet luotettavia.

torstai elokuu

'Kalastus oli yhtä hyvä kuin tavallista keväällä ja alkukesästä,' Simmons sanoi. 'Vaikka 101/2 jalat tulevan veden järveen hyvin lyhyessä ajassa, valkoinen basso ja hybridit olivat vielä puree hyvin. Valkoiset ovat hidastaneet viime viikkoina ja siellä on ollut mitään kesällä topwater purenta, joka on mitä useimmat ihmiset tulevat tänne. '

Parker vuorotellen järven Tawakoni ja Cooper, mutta mieluummin kalastuksen Cooper, missä se ei ole koskaan tungosta.

'On nähtävissä nykyinen Canada Goose Constable Parka Hinta alas keskellä järven' Procell sanoi. 'Se nykyinen on siirtynyt shad paljon matalampaan veteen. Kerron ihmisille unohtaa kaikki ne luulivat tiesivät kalastus Lake Ray Hubbard kesällä ja kalastaa uusia paikkoja noin 10 12 jalkaa syvä.' Maanantai elokuu 3 kuukausittain kokous Dallas Fly Fishers Wyndham Hotel, 7800 Alpha Road, Dallas. seuraa perhonsidontaan expo. Yleisö on kutsuttu.

Täynnä järvet ovat ongelma vain nyt

lauantai elokuu 8 28. vuosittainen North Texas luku Rocky Mountain Elk Foundation varainkeräys, Embassy Suites, Bass Pro Shop, Grapevine.

Ferguson sanoi hän työskenteli kovemmin kiinni kanava monni, jotka ovat yleensä luotettavia kesällä. Sininen monni Spawn on noin yli, ja hän alkaa ottaa kiinni kunnollinen määrä blues uudelleen.

At järvet kuten Cooper ja Richland Chambers, iso sateet osoittautui täydellinen lääke parantaa matalan veden epäkohtiin. Molemmat järvet ovat täynnä. Cooper oli niin alhainen tammikuussa (11 jalkaa alla täysi) joka kalastusopas Tony Parker ei voinut saada hänen vene veteen.

Lakes Ray Roberts ja Bardwell ovat samassa ahdingossa, ja Joe allas järven edelleen 10 jalkaa korkea. Texoma on edelleen 16 jalkaa korkea, alas noin 12 metrin päässä ennätys.

'Meillä on runsaasti vettä nyt ja paljon tulvii kasvillisuutta', Ferguson sanoi. 'Mielestäni meillä on ilmiömäinen kalastus parin seuraavan vuoden aikana. Olemme kalastettaessa paikoin, että emme ole pystyneet kalastaa pitkään.'

'Meillä on ollut viime aikoina menestystä', Carey sanoi. 'Viime päivät ovat olleet hyviä, ja saaliit 20-50 stripers jopa 14 kiloa. Olemme paluumatkalla. Keinotekoiset vieheet ovat olleet tehokkaampia kuin syötti. Olemme kiinni ne topwaters ja laatat.'

Korkea vesi on niellyt joitakin veneluiskaa mutta pitäisi hyödyttää kalat pitkä termHeavy sateet keväällä ja alkukesällä olivat hyviä vesihuollon ja tulevaisuuden kalat viihtyvät Texas järvissä. Mutta iso, nopea nousu vedenpinta asettanut haasteita joidenkin onkijat.