Jotta koulutus- ja suorituskykyä mahdollisuuksia taiteen saatavilla monipuolinen yleisö. Paikallisia tapahtumia ovat lukuisia tanssi kappaleessa, valtion poliittista keskustelua, väk.

Meistä:

Schoolhouse Arts Center Sebago Lake (SACASL) on maaseudun yhteisö taiteen organisaatio sijaitsee vanhan Standish High School Sebago Lake Village. Olemme voittoa, julkisesti tuettu järjestö omistautunut taidekasvatuksen ja presentati.

Tekemistä Westbrook ME

Canada Goose Expedition Parka Suomi Hinta

History:

Tate House Museum on ainoa siirtomaa talon avoinna yleisölle Canada Goose Expedition Parka Suomi Hinta Portland. Se on hyvin säilynyt esimerkki Georgian arkkitehtuuria, sisustettu kauniin ajan kappaletta. George Tate oli mukana maston kauppa, yksi Maine tärkeimmistä pre vallankumouksellinen industr.

Schoolhouse taidekeskus At Sebago järven

Tate House Museum

Portland Harbor Museum

Real EstateFind uusi HomeHomes varten SaleFind AgentApartments varten RentInsuranceMortgagesThings on DoFarmers MarketsMovie Times, TV, DVDsEvents tämä WeekendAll Tapahtumat

Maine State Ballet tehtävänä on rikastuttaa Maine yhteisö koulutuksen, ulottuvuus ja laajennettu nauttia tanssin ja esittävien taiteiden;

Canada Goose Expedition Parka Suomi Hinta

Vuonna 1987 Portland Harbor Museum on jännittävä paikka tutkia ja juhlia runsaasti meri historia Portland Harbor. Sijaitsee South Portland ranta, museo sijoittuu graniittiseinät Fort Preble, vieressä Spring Point Ledge Light. Bug Li.

Canada Goose Expedition Parka Suomi Hinta

Maine State balettiteatteri

Johtava ammattiteatteri Pohjois New England, viihdyttää, kasvatukselliset ja kiinnittyy sen yleisöä tuottamalla monenlaisia ​​taideteosten ja ohjelmia, jotka tutkivat ihmisten perustarpeiden kysymykset ja huolenaiheet liittyvät yhteisöt palvelee.