Coun. Helena Konanz, joka istuu komitean, sanoi nimenmuutos vastaisi äänitysasetuksella vuonna että Penticton Vees näki tänä viime 2011 2012 kausi, lisäksi maailmanmestari Vees vuodelta 1955.

Penticton neuvosto pitää henkilökunnan suosituksen osallistua alueelliseen kanadanhanhi juovia ja siirtäminen ohjelma läpi 2012 Okanagan alueellinen Goose hallintokomiteassa. Penticton on ollut aktiivinen hanhi hallintaohjelma monta vuotta, kuten hanhen ehkäisevän vaikutuksen, julkisen koulutuksen ja elinympäristö muutos. Ryhmittelyä tutkimus on ensimmäinen kolmen vuoden määrittää väestön määrän toimintoja ja lähteistä. Kausiluonteinen siirtäminen sulkasadon hanhet, joka voi lentää on kannustetaan tapa hallita paikallisten hanhet ongelmia. Vuonna 2012 kaupunki olisi tilapäisesti muuttamaan sulkasadon hanhet korkeasta käytöstä yleisissä puistoissa ja rannoilla alueille, jotka ovat vähemmän konflikteja kesäkuukausina. Parhaiden toimintatapojen ohjeet seuraisi liittyvät kaapata menetelmiä.

Tämä johtaa muutos on kuitenkin yhteisölle. Salliminen jaosto ja matkailu edustajat olla osa keskusteluista sallisi sitoutuminen taata laaja näkökulmia aletaan soveltaa prosessiin. Kunnat koskevat vastuuta saastuneiden alueiden hyväksymien Public Sector Accounting Board vuonna 2010 sisällytettäväksi käsikirja. Päätöslauselmassa todetaan, että mukaan lukien saastuneet alueet käsikirjassa velaksi luodaan työläitä ja kalliita raportteja koskevat kaikkia hallinnon tasoja, yliopistojen, koulujen johtokunnat ja sairaalassa Public Sector Accounting Standards. Neuvosto pyytää UBCM ajamaan liittohallitus lykätä standardien täytäntöönpanon toistaiseksi kuulemista pidetään kaikilla tasoilla julkisen sektorin kuin se koskee täytäntöönpanoon liittyviä kustannuksia aloitteen.

RFP prosessi alkoi 3. huhtikuuta, 2012 ja suljettu huomautuksia 8. toukokuuta 2012. Mainonta RFP mukana mainoksia kaupungin Penticton verkkosivuilla, BC Bid ja seuraavissa tiedotusvälineet: Business in Vancouver, Calgary Sun, Edmonton Sun, Vancouver Sun, Vancouver maakunnassa, Penticton Länsi ja Penticton Herald. A 'myynnissä' merkki julkaistiin myös aiheesta palstaa. Kolme ehdotuksia on toimitettu osana RFP prosessi. Kukin ehdotus arvioitiin käyttämällä useita erilaisia ​​kriteerejä: ehdotettu ostohinnan erään; ehdotettua kehittämistä erään; miten kannattaja aikoo käsitellä rakentajien pantit; ja kannattaja kokemus ja kyky toteuttaa ehdotetun kehitystä.

kaupunki arvioituaan kaikki saadut ehdotukset ja todennut, että mikään siihen oli tyydyttävä kaupungille. Niinpä kaupunki on päättämisestä RFP prosessi.

pormestari Dan Ashton esittelee Richter Heintz, Grade 3 opiskelija Wiltse Elementary, joka liittyi neuvoston kunniatohtoriksi kunnanvaltuutettu illalla. Richter valittiin hänen ikäisensä edustamaan sitä Penticton neuvoston kokouksessa, ja nuorekas poliittisten prot pystyi istua neuvoston taulukossa neuvoston Chambers kuin menettelyn edetessä. Hän pyysi pormestari tulevasta kehityksestä Wiltse alueella. Richter muutti sulkea kokoukseen, ja hän sai pin, uudelleenkäytettäviä lounas laukku, kirja, muki ja Penticton Community Centre kulkee hänen palvelun neuvoston.

neuvosto kannatti arviointikertomuksen aloittaa ilmoitusprosessi. Omistajan 288 Westminster ilmoitetaan asiasta ja pyydetään puhumaan seuraavassa varsinaisessa kokouksessa neuvoston, sovittu heinäkuulle 3. viina myynti sulkemista. Alkuperäinen päivinä hyväksyi neuvoston 5. maaliskuuta Club johto pyrki muuttamaan kolme alkuperäistä päivämäärät 29. kesäkuuta, elokuu 31 ja 1 syyskuu sisällyttää 1. heinäkuuta 27 heinäkuu ja 28 heinäkuu sijaan.

neuvosto sai päivityksen henkilökunnan osalta peura johdon strategia. Toukokuun 18. henkilökunta ja paikalliset vapaaehtoiset toteutettiin keväällä peura lasken City, joka oli jaettu yhdeksään alueilla. Ympäristöministeriö virkamiesten oli neuvoo henkilöstön miten tehdä hirven count, ja on sittemmin ilmoittanut, että pieniä määriä on havaittu kaikkien yhteisöjen suorittamalla keväällä lasketaan monta Muulipeura että talvella kaupunki ovat siirtyneet takaisin ylös mäkeä ja raskaana ei tullut enemmän salaileva kuin ne ovat tulleet synnyttää. Fall laskee suoritti muut kunnat ovat osoittaneet merkittävästi korkeammat numerot kaupunkialueilla hirvieläinten väestö, ja tämä olisi tarpeen etukäteen hakemiseen teuraaksi lupa ministeriön. Henkilökunta totesi, että $ 10,000 on budjetoitu kaapata teuraaksi prosessi, ja RFQ vaaditaan määrittämään perimmäinen kustannukset tällaisen johdon taktiikka.

neuvosto suositteli Liquor Control and Licensing Branch, että se hyväksyy sovelluksen Poplar Grove Winery 425 Middle Bench Rd. for Rosendahl lounge ja erityinen tapahtuma alue merkinnät. Kohteena omaisuus kuuluu Naramata Bench naapuruston ja pitkin maaseudun keräilijä tie. Kelpoisuustodistukset avulla asiakkaat ostaa ja kuluttaa viiniä nimetty oleskelutila sekä isäntä erityisiä tapahtumia, kuten häitä, konsertteja tai promootiotilaisuuksia.

Deer hallinta päivitetyn

kunniatohtori Valtuutettu maasta Wiltse Elementary

yksimielisesti hyväksyi suosituksesta Heritage ja museo antavan komitean, joka on pyytänyt, että henkilöstö ohjataan tutkimaan nimen muuttamista pohjoinen-Railway Street välillä Eckhardt Avenue Wade Avenue tunnustuksena Penticton Vees.

Canada Goose Expedition Parka Takki

järjestäjät Valley First GranFondo Axel Merckx Okanagan hahmoteltu aikana valtuuskunta kuinka liikenne ohjataan aikana sunnuntai, 8 heinäkuu tapahtuma toinen vuotuinen pyöräily rotu, joka näkee merkittävää laajentamista. Järjestäjät hahmoteltu kuinka kauttakulku suunnitelma on tasapaino turvallisuuden ylläpitämiseksi osallistujille ja lieventävien haittaa matkustajille. Neuvosto antoi suljettu tie lupa Valley First GranFondo Axel Merckx Okanagan sulkea kadut sunnuntaina 8. heinäkuuta Suurin pyöräily tapahtuma odotetaan houkuttelevan jopa 2400 osallistujaa koko GranFondo (160 km), MedioFondo (90 km) tai CortoFondo (55 km) kilpailuihin.

Goose siirtäminen ohjelman katsotaan

Sanallinen päivitys sai neuvoston suhteessa siihen Eckhardt Avenue ominaisuudet pyytää ehdotuksia (RFP) prosessi. 3. huhtikuuta, kaupunki Penticton aloittanut Request for proposal (RFP) prosessi hävittää kunnan mailla 903 969 Eckhardt Avenue West.

Eckhardt Avenue ominaisuuksien päivitys

Penticton neuvoston Highlights

neuvosto pitää henkilöstön raportin asettamalla tiedonannon otsikko 288 Westminster Ave. Länteen vastaisesti rakennuksen annetun lain. Yrityksen todistus on jätetty elokuussa 2011 muuttamaan nykyistä kotiin perustuva liiketoiminta kaupalliseksi sviitti 288 Westminster, ja kiinteistön tiedosto on löytynyt erinomainen lupa rikkomuksia olivat kirjaa Canada Goose Expedition Parka Takki ja että enää lupa yrityksen voitaisiin antaa, kunnes asia oli ratkaistu. Suurin huolenaihe oli kanssa luoda useiden kaupallisten vuokra sviittiä ilman hyötyä rakennusluvat tai liikkeeseen lupa yrityksen. Henkilökunta yritetty työskennellä omistajan saavuttaa noudattamista.

Kaupunki henkilökunta oli tarkistamalla nykyisiä opasteet pitkin moottoritietä 97 käytävällä ja löysivät vain vähän yhtenäistää viestien hetkellä tiettyjä tärkeitä elementtejä ei allekirjoitettu ja valtatie rasiteoikeuksia sivusta sekavan ja sekavaa. Keskusteluissa, Ministry neuvoi kaupungin henkilökunta, että ne ovat käynnistämässä uuden moottoritien opasteet ohjelma ja on ilmoittanut ne toimisi kaupungin parantamiseksi opasteet.

Poplar Grove Winery vastaanottaa merkintä