LOS ANGELES vanhemmat 'Star Trek' Canada Goose Expedition Suomi näyttelijä Anton Yelchin tiistaina haastaa päättäjät Jeep Grand Cherokee, SUV, joka oli alle muistaa, kun se murskataan ja tappoi 27 vuotta vanha.

Victor ja Irina Yelchin jätti luvatonta kuolemaan ja tuotevastuu syytteen Fiat Chrysler Los Angeles Superior Court noin kuusi viikkoa sen jälkeen, heidän poikansa oli kuollut. Puku väittää, että vaihteenvalitsin näyttelijän Jeep oli puutteellinen ja huonosti suunniteltu ja valmistettu.

Hallituksen tutkinta vaihteeseen Vaihdevivut todettu 266 kaatuu, joka oli loukkaantunut 68 ihmistä vuodesta kesäkuun lopulla.

Canada Goose Expedition Suomi

kuljettajat Jeep alle muistuttaa ovat valittaneet, että heillä oli vaikeuksia erottaa, jos ne laittaa vaihde 'park' lopettamisen jälkeen. Monet raportoitu ajoneuvot rullattu pois, kun kuljettaja poistui.

Canada Goose Expedition Suomi

Toimija oli Yelchins 'ainoa poika, ja he ovat jättäneet valvomaan hänen estate, joka on arvoltaan lähes $ 1,4 miljoonaa euroa. Anton Yelchin jätti jälkeensä useita julkaisemattomia projekteja, kuten Netflix animaatiosarja 'Trollhunters' ja neljä elokuvaa.

Puku ei kerro kuinka paljon Yelchin vanhemmat etsivät vahingonkorvauksia. Hänen äitinsä itki kuin perheen asianajaja, Gary A. Dordick, sanoi lehdistötilaisuudessa, että automaker 'laittaa voitosta ennen turvallisuutta.'

näyttelijän Jeep rullattu taaksepäin alas ajotieltä hänen Los Angeles kotiin 19. kesäkuuta kiinnittämällä hänet välillä postilaatikko ja turva-aidan. SUV kuului 1,1 miljoonaa ajoneuvoa muistutti huhtikuussa koska sen pyydyksiä shifters on sekava kuljettajat, mikä aiheuttaa ajoneuvojen vierimään yllättäen ja johtaa kymmeniä loukkaantumisia.

'turvallisuus recall oli aivan liian vähän ja liian myöhään', asianajajan sanoi.

Oikeusjuttu sanoo Yelchin SUV ei päälle tai säilyttää 'Park' pyydyksiä ja jotka johtivat ajoneuvon murskaus näyttelijä. Dordick sanoi uskovansa Yelchin meni takaisin kotiinsa hakea jotain ja ajattelin auto oli 'park.'

Fiat Chrysler laajensi osanottonsa Yelchin vanhemmat mutta sanoi, että se ei voinut kommentoida oikeusjuttu koska sitä ei ollut hänelle tiedoksi.

vanhemmat haastaa Fiat Chrysler yli kaatua

Yelchin sai turvallisuutta muistaa ilmoituksen toukokuussa ja toinen ilmoitus lähetettiin näyttelijä seitsemän päivää sen jälkeen hän kuoli ilmoittamalla hänelle, että yhtiö oli korjaus vaihteen shifter, Dordick sanoi.

Fiat Chrysler on sanonut se nopeuttaa sen palauttamiseksi ajoneuvon. Sekä yrityksen ja National Highway Traffic Safety Administration ovat kehottaneet ajoneuvojen kuljettajiin sovelletaan vaihteenvalitsin muistuttaa asettamaan lukitusjarrut ennen saada pois heidän ajoneuvonsa.

Canada Goose Expedition Suomi

Yelchin tunnetaan ehkä parhaiten roolistaan ​​Pavel Chekov että käynnistetään 'Star Trek' franchising. sen kahdessa ensimmäisessä viikonloppuisin.