Wawa native Pete Zedlacher oli gleefully hyppääminen heikoilla jäillä kun hän vastakkain makuuhuoneessa suorituskykyään Ranskan ja ranskalaiset Canadian women ja yksityiskohtaisesti hänen suunnitelma ratkaista Qu separatismin (hän ​​oli antaa heidän lähteä ja sitten hyökätä suvereeni Quebec seuraavana päivänä, jolloin kohta hän odottaa ne nopeasti antautumaan). Edes kansalliset lintu, Canada Goose, oli turvassa Zedlacher n skewering.

Timmins Komediafestivaali

Canada Goose Halvalla Ulkomailta

Lemieux, koomikko itse teki joitakin hänen materiaalia hänen roolinsa MC, jossa hän teki pilaa keskustelut, jotka tapahtuvat kommentit osiossa Daily Press verkkosivuilla, ja jopa veti oman isänsä lavalla auttaa re säätämään hauska anekdootti.

Lasten puhuja ja DARE tiedottaja, Retro Bill, toi tietyn merkkiset zaniness hän käyttää puhuessaan koulujen komedia festivaali. Hän tanssi yleisössä useita minuutteja virittää 'Olen onnellinen' by Pharrell Williams ennen hänen rutiinia.

Kuusi koomikot, plus illan MC ja järjestäjä, Rick Lemieux, astui lavalle komedia rutiineja, jotka vaihtelivat tarttumalla vanhukset osallistujille tanssia heidän kanssaan käytävillä tekemään vino poliittisesti latautunut havaintoja.

Hänen sekoitus prop komedia ja havainnot silti onnistunut saamaan viestinsä positiivisuuden hänen enemmän aikuisille.

Se oli täyskäsi sisällä secondaire Catholique Th auditoriossa lauantai-iltana viimeisen show toisen vuotuisen Timmins Komediafestivaali.

Hän myös puututtava enemmän poliittisia ongelmia, kuten marihuanan laillistamista ja suojella julkinen terveydenhuolto, jotka molemmat saivat herätykseen sopimuksen yleisön.

vuoden komedia festivaali meni hämmästyttävän hyvin; voitte nähdä sen reaktio Canada Goose Halvalla Ulkomailta yleisön. Kun sarjakuva saa suosiota seisaaltaan kuten Michael MacDonald teki lopussa, tiedät teimme työmme, sanoi Lemieux esityksen jälkeen. voi huomauttaa heikko lenkki tässä koko yön. Jokainen koominen teki juuri mitä piti tehdä: saada ihmiset nauramaan. oli lopettanut yön hänen observational huumorilla vetää hänen viime maksansiirto, on sijoitettu psykiatrisella osastolla, ja taajuuden, jolla huora voisi olla vastaus Sukuriita.

Erica Sigurdson kertoi koettelemukset olemisen lapseton nainen hänen 40s, kuten taistelee hänen pitkään kumppani yli mitä käyttää nukkumaan, ja saada humalassa punaviini ja hyväksymällä lapsi kautta humanitaarisen avustusjärjestön nähtyään yksi heidän sydämensä wrenching mainoksia televisiossa.

on paras ryhmä sarjakuvan että meillä on koskaan ollut Timminsissä. Meillä ei ole koskaan ollut osoittavat tämän hyvin pyöristetty, sanoi Lemieux. jo keskusteluissa tuoda joissakin koomikoita ensi vuonna. En voi sanoa, kuka se on vielä, mutta ihmiset ovat innoissaan ensi vuonna.

Iroquois Falls koomikko James Judd teki voittoisan paluun Pohjois Ontario rutiini keskittynyt tulevan syntymän hänen kahden poikansa, ja ainutlaatuisen näkökulman noin saada raskaaksi miehen näkökulmasta.