Shuttered StoresTowns kuten Clearwater, Kansas, ja Merkelin, Texas, ovat niitä kärsineet Wal Mart sulkemiset. Vuonna Godley, Texas, jossa asuu noin 1000, Wal Mart avasi pienen myymälän vain vuosi sitten. Muutaman kuukauden kuluttua, ainoa ruokakaupassa kaupungissa Brookshire Brothers, osa työntekijöiden omistama alueellinen ketju sulki ovensa. Nyt Wal Mart mennyt, lähinnä täyden palvelun ruokakauppa on noin 20 minuutin ajomatkan päässä.

Vaikka äiti ja pop kaupat ovat tasaisesti kadonneet koko Amerikan maisemaa kolmen viime vuosikymmenen mega ketjun suunnitelmallisesti laajeni, oli ainakin aina Wal Mart jäänyt niiden tilalle. Nyt Wal marts ovat katoamassa, too.

Town'n Country elintarvikeliike Oriental, North Carolina, paikallinen kiinnitin 44 vuotta, sulki ovensa lokakuussa jälkeen Wal Mart avattiin liike. Nyt kolme kuukautta myöhemmin ja alle kahden vuoden kuluttua Wal Mart saapui vähittäiskaupan jättiläinen vetää ylös panokset, jättäen yhteisö ilman ruokakauppaan eikä apteekki.

'On tärkeämpää kuin koskaan tarkistaa tuotevalikoimamme ja sulje myymälöissä ja seurat pitäisi sulkea,' Wal Mart toimitusjohtaja Doug McMillon sanoi lausunnossaan yhtiön verkkosivuilla.

Canada Goose Hinta Xbox

Wal Mart sanoo olevansa herkkä dislocations sen liiketoimintaa koskevat päätökset aiheuttavat.

Renee Irlanti Canada Goose Hinta Xbox Smith, joka juoksi Town'n maa, sanoi tallentaa heti näki myynnistä laskee 30 prosenttia, kun Wal Mart avattiin toukokuussa 2014. Aina kauppansa leikata hintoja, Wal Mart alentaisi hintoja entisestään. Smithin äiti, joka omisti tallentaa, sijoittanut $ 100.000 säästöt osaksi tuomittu vaivaa. Mutta lokakuussa, perhe päätti leikata sen tappiot ja sulje liiketoiminnan.

Pakkaamaan ja poistuminen

Se on iso ongelma pienissä kaupungeissa, usein suhteellisen suuri vanhusten populaatiot. Jotta vanhemmat ihmiset Oriental Vanhuus- ja kesäloma kaupunkiin pitkin sisävesikanavista Seuraavaksi lähin ruokakauppa ja apteekki on 50 minuutin edestakainen ajomatka.

'Kaupungeissa vaikutti tallentaa sulkemiset, meillä on ollut satoja keskusteluja luottamushenkilöiden ja yhteisön johtajat keskustelemaan mainituista ongelmista ja teemme yhteisöissä, miten voimme olla avuksi', sanoo Wal Mart tiedottaja Brian Nick. eivät ole pysyä nousuun. Se on myös ollut viettää enemmän sen Web toimintaa. Lokakuussa yhtiö ilmoitti, että voitto tänä vuonna olisi alas peräti 12 prosenttia. Näkymät osaltaan osuuden laskua 29 prosenttia viimeksi kuluneiden 12 kuukauden aikana.

asukkaat Oriental, jossa jotkut kaupungin viranomaiset alunperin yrittänyt estää Wal Mart avaamisen, toivovat samanlaisen tuloksen nyt, että Megastoressa on mennyt. Mutta tällä hetkellä vahinko on tehty, he sanovat.

'Olin tuhoutunut kun sain selville. Meillä oli apteekki ja täysin tyydyttävä ruokakauppaan. Ehkä Wal Mart myi omenoita nikkeli vähemmän', sanoo Barb Venturi, pormestari pro tem for Oriental, jonka väkiluku on noin 900. ' Jos otetaan huomioon, mitä ei enää ole ruokakauppaan ei sen kiinteistöjen arvot täällä, se on merkittävä vaikutus meille. '

Canada Goose Hinta Xbox

Joissakin tapauksissa suljettu yritykset voi aloittaa nyt, Wal Mart on poistunut. Merkel, Lawrence Brothers ruokakauppaan, joka päättyi kaksi kuukautta sitten, suunnittelee uudelleen nyt, että Wal Mart on pakkaamaan, sanoi Jay Lawrence, johtaja alueellisten ketjun Teksasissa ja New Mexico.

Oriental on tuskin yksin. Wal Mart Stores Inc. sanoi 15. tammikuuta se olisi sulkemalla kaikki 102 sen pienemmän Express tallentaa, monet eristyksissä kaupungeissa, keskittyy sen supercenters ja keskisuurille Neighborhood Markets. Muutto, joka alkaa loppuun mennessä kuukauden, oli suhteellisen nopea noin kasvot. Vielä 2014, Wal Mart oli touting Vakaan sen pienempiä myymälöitä ja ilmoitti suunnitelmista avata vielä 90.