'Olin matkalla uudelle asiakkaalle Monroe äskettäin', Kohl sanoo. 'Ja minä varmaan suorittanut 5000 hanhet matkalla sinne. Heitä on kaikkialla. Ja se pahenee.'

Joe Kohl ihmettelee missä he piilossa. Tuhannet Kanada hanhet, yleensä Ilakointia kampusalueillamme että Kohl ja hanhet poliisin partio päivittäin Keski Jersey, ovat jäähdytys jossain muualla tänä päivänä. Kohl ja hänen kaksi innokas bordercollieita, hiili- ja Win, häkissä takana SUV, ei näytä paikallistaa ne. Jauhemaista lumisade on peittyä elintarvikeketjun ja lähetti hanhet huuhteluilman osiin tuntematon.

Canada Goose Hybridge Lite Vest Ale

Kohl on ammatillinen hätistellä er.

Puolella SUV on Hanhet poliisi iskulause: 'Soita meille saada lampaitteni!' Eivät vain odottaa hanhet pysyä poissa. puistojen ja ballfields ja vesihuollon vuosikymmeniä. Ne on suojattu muuttolintu lakeja, mutta useimmat Kanada hanhet enää siirtää. Ne ovat slovenly serkut jotka tulivat viikonlopun vierailun ja koskaan lähtenyt. Fish and Wildlife. Ja se ei ole kuin hanhet ovat kunnioittava vieraille. He vihaisempi kuin Christian Bale ja ruder kuin Joan Rivers.

onnistu yksinkertaisesti tuhota niitä tuholaisia, tuhlaamme miljoonia dollareita puhdistamisesta taakse hanhet ja jahtaa heitä kentästä toiseen ja lampi lampi. Yritys A shoos ne kampuksella Yhtiö B, joka jahtaa heitä kampuksella yhtiön C, joka jahtaa ne paikallisille puistoissa ja järviä, joissa kaupungit ajaa heidät takaisin yritys A: n kampuksen. Ja sykli alkaa alusta.

Sadat Kanada hanhet uida sulanut keskellä järven Carasaljo Lakewood Township. Hyvä uutinen: Nämä virhe kanat eivät Messing kampuksella vierekkäisten Georgian Court University, uusi hanhet poliisin asiakas. Noh. 'Vuoteen viikonloppuna, ne tulee takaisin, koko kampuksella.'

Se mitä tarvitaan on kokonaisvaltainen politiikka vähentää jyrkästi numerot Kanadan hanhia, jolloin jopa auttaa kaupunkeja, yrityksiä, maanviljelijöiden ja muiden omistajien ohut parvia. Fish and Wildlife, joka mahdollistaa yhden päivän, kerran vuodessa ratsia ja euthanizing Kanadan hanhet. Luvat ovat halpoja $ 50 kansalaisten tai kunnille, $ 100 yrityksille.

On huuhaata. Ja kallista. Ja se on aika valtion ja kansallisten viranomaisten saada yhdessä johdon politiikan, jossa on järkeä. Tässä yksi: Tapa 'em.

Ja tässä on todellinen perä: Vaikka tuhosi ruohoinen kentät, kukin kanadanhanhi kaatopaikkojen 1,5 kiloa ulostetta päivittäin. Se 1,8 miljardia puntaa jätökset vuodessa. Meidän puistoissa. Meidän vesillä.

Liittohallitus silti suojaa hanhet kuin jos ne olisivat laji laskussa, sillä ne olivat 100 vuotta sitten vuoksi overhunting. Nevermind jos perhe päätyy istuu hanhi peräkoroke aikana piknikille tai lapsi poimii pallo tai baseball, joka on rullattu sen. Ja vaikka se ei ole vielä määritetty, onko Canada Goose Hybridge Lite Vest Ale linnut kaatoi US Airwaysin lento 1549 olivat Kanada hanhet, ne ovat kaikkein uhkaava lentokoneisiin, koska ne ovat suuria ja matka parvissa.

Siinä on kansakunnan järjetön Kanada hanhet hallintapolitiikan. Kohl kuten muutkin liiketoimintaa, ovat hyvin maksetaan hanhet kiusaajat. He eivät tapa heitä. Ne eivät kerää niitä. Ne vain tehdä hanhet elämää kurjaksi. Mutta ei kurjaa kyllä, näyttää siltä, ​​koska hanhet jatkossakin.

Samalla liiketoiminnan puomit varten hanhet poliisi.

Ja pohjat meidän lenkkarit.

'He jengi toinen eläin', Kohl sanoo. 'Kettu saattaa saada yksi, mutta he ehkä helkutti pois hänestä ensin.' Niin, se on aika uusi saalistaja syntyä: ihmisiin.

Katsos, Kanada hanhet ole luonnollinen saalistaja. Ja jotkut eläimet, jotka saattavat saalistaa niitä joskus epätoivoinen kettu, esimerkiksi halua mitään osaa näistä ärhäkkä olentoja.

he New Jerseyn kanoja ongelma

'Heidän täytyi mennä jonnekin', Kohl sanoo. 'Mutta he eivät mene pitkälle. Löydämme heidät.' Pian hän osuu jättipotti: 'Ei ne ovat!'

Canada Goose Hybridge Lite Vest Ale

Mutta ilman yleistä politiikkaa, useimmat yritykset välttää PR laskeuma tappamasta hanhet. Ja yhden päivän talteenotto, kunnat ja viljelijät eivät voi tappaa tarpeeksi tehdä lommo väestöstä. Useimmat eivät edes yritä.

tuhoaminen munat, myös juridinen jossa lupa, ei ole kutistunut väestöä, joko, koska kunnat ja maanomistajat eivät ole työvoimaa katsoa joka kolo.