Niille henkilöille, joilla ei ole pääsyä verkossa, luvat ja tarvittava raportointikortteja voidaan saada kutsumalla Game komissiolle Harrisburg pääkonttorin (717 787 4250) ja pyytää Bureau of Wildlife Management. Kuitenkin tämä prosessi vaatii postitus luvan ja raportointikortteja hakijalle, sallivat vähintään yhden viikon jalostukseen ja postinjakelu saada lupa.

HARRISBURG, Pa., 27 joulukuu 2012 / PRNewswire USNewswire / Pennsylvania Game komission virkamiehiä on asetettu tarjoamaan metsästäjille mahdollisuus osallistua lumi hanhi säilyttäminen metsästää suunniteltu auttamaan pysäyttämään kasvua Manner lumen hanhi väestö. Hunters on hankittava vapaa lumi hanhi säilyttäminen metsästää lupa ja raportoida kortit virasto osallistua kausi.

Vuonna Atlantin Population Goose Zone, erityisten lumi hanhi säilyttäminen kausi alkaa 28 tammikuu 26. huhtikuuta Eteläisellä James Bay Population Goose Zone, erityisten lumi hanhi säilyttäminen kausi alkaa 19 tammikuu 26. huhtikuuta asukkaista Goose Zone erityinen lumi hanhi säilyttäminen kausi kestää 1 maaliskuu 26. huhtikuuta täyttämällä hakemuksen verkossa, metsästäjät Canada Goose Kensington Parka Hinta Xbox voivat tulostaa luvan ja raportoida kortteja ja ei tarvitse odottaa paketin postitetaan.

'On todennäköistä, että Pohjois-Amerikassa ei ole koskaan ollut niin paljon valoa hanhet kuin nyt. Viime kevät populaatio suuremman lumen hanhet että elää Atlantin muuttoreitin on vakiintunut lähelle miljoona lintua, kaksinkertainen hallinnan tavoitteena 500.000. Ne ovat valtava ja odottamaton ongelma itselleen ja muut villieläimet, jotka jakavat muuttoliike, talvehtii ja kasvualustoja nämä vesilinnut miehittää. '

'Pohjois-Amerikassa, overabundant enemmän ja vähemmän lunta ja Rossin hanhi väestö (jäljempänä yhteisesti' kevyt hanhet) ovat aiheuttaneet laajoja ja mahdollisesti peruuttamatonta vahinkoa niiden, samoin kuin muut pesivien lintujen arktisilla ja sub arktisten pesimäpaikkoja, 'sanoi Kevin Jacobs, Game komissio vesilinnut biologi. 'Joillekin populaatiot, niiden pesimäalueilla voi enää tukea näitä suuria määriä. Mikä parasta, overabundant Atlantic muuttoreitin suurempi lumi hanhet vaikuttaa rannikkoalueiden hauraita suo luontotyypit ja viljelmien Mid Atlantic valtioissa ja Quebec.

Tehokkain tapa villieläinten johtajien vastata ongelmaan on antaa ylimääräistä metsästykseen päivää ja pyyntitavat vähentämään ja stabiloimaan valoa hanhi väestö. Light hanhet ovat erityisen vaikea sadon vuoksi niiden erittäin seurallinen käyttäytymistä ja vaativat usein nämä ylimääräiset menetelmät ylläpitämään lisääntynyt sadon hinnat. Snow hanhi metsästäjät ovat tärkeitä kumppaneita hallinnassa kestävän Manner populaatiot. Siksi osana erityisten lumen hanhi säilyttäminen metsästää, elektroniset puhelut ja houkuttimina ovat laillisia, ja oikeudellisten ammunta auki klo puoli tuntia ennen auringonnousua vasta puolitoista tuntia auringonlaskun jälkeen. Kaikki muut vesilinnut ammunta tuntia lähellä auringon laskiessa, lukuun ottamatta syyskuun kanadanhanhi kausi. Sähköinen puhelut ja houkuttimina eivät ole laillisia muuhun vesilinnut kausi.

Canada Goose Kensington Parka Hinta Xbox

Pennsylvania Game komissio valmistautuu Special Snow Goose Kausi