Laihduttajille, varo jälkiruoka hyökkäys. Ei ole tilaa pelossa, varsinkin kun kyse on friteerattuja Nanaimo baari kaksinkertainen kaksinkertainen vaniljakastike. En ole suuri voita kirpeä tuuletin mutta määräsi tämän suurikokoisen versio (se Canada Goose Langford Parka Ale tulee ruis jäätelö) toivoen keittiö voisi olla liukastui enemmän laardi osaksi kuori. Mitään tällaista onnea se oli tavanomainen lyhyt kuori, mutta en ollut pettynyt. Täyte oli kovaksi alkuun, mutta harvat rusinat se olisi voinut paremmin liottaa ja plumped. Jäätelö teki maku rukiin ja jotka mielestäni pitäisi tulla toinen kanadalainen lautasen.

At Timber, on olemassa joitakin helmiä ja jotkut niin niin ruokia, mutta voit luottaa laatuun. Whittaker huomioon käynnissä vihreä, kestävä ravintola tukee toimintaa ja valikko. Ocean Wise mereneläviä tulee joitakin parhaita paikallisia toimittajia Orgaaniset valtameren ja lohi on Rick Burns. (Chef / opettaja Hamid Salimian kerran sanoi: 'Aina kun teurastaja yksi Rick kalaa, olen aina hymy kun katson laadun lihan' yksi perfektionisti kommentoimalla toisella.)

Puoli raita katkarapu klubitalo sandwich ($ 20) oli kaunis katkarapuja, mutta ne syrjään kolmen viipaletta paahtoleipää (house hapantaikinaa), salaattia, pekonia ja avokado ja mukana perunoita.

Siellä jotkut taksidermia, ei minun ajatus sisustus, mutta siellä se on: saksanhirven pää, kanadanhanhi, ja majava suulla.

Canada Goose Langford Parka Ale

Muita ruokalajeja ovat perogies, löytymistä Whittaker n Ukrainan perintöä. Hän lisää peruna, squash ja hapankaali täytteet savustettua sipulia.

Kanadalainen ruoka mosaiikki, kuten Lego n 5197 kpl Star Wars Millennium Falcon, koostuu paljon paloja. perunoita ja voita tortut. Se on yksinkertainen, mutta helpompaa kuin kokoamiseen Millennium Falcon.

Alle välipalat osan valikosta, marinoitua muna saa erityiskohtelua. Se säilynyt savustettu meriveden Vancouver Island merisuola Company.

'Se on tervehdys miehiä ja naisia, jotka rakensivat tämän maan. Ja ei ole parempaa puu leikkuri kuin majava', sanoo kokki Chris Whittaker, jotka Helms sekä Timber ja Forage vieressä.

Mac ja juustoa, hän sanoo, on peruna iho cracklings valmistettu tähteet gnocchi päätöksenteossa. 'Se on nolla jätettä, rakentaa laaja', hän sanoo.

Aloitin Bannock ($ 9), mausteista vaahterasiirappia ja haskap marja chutney ja, minun täytyy sanoa, en ole ollut parempi. Se on parvi, kultainen ulkopinta hieman crunch ja hei hetket haskap marjoja. Epäilin laardia ollut rooli gloriously hilseilevä, kuori ja todellakin, se on kaikki laardi sijasta voita tai lyhentäminen. Se on osa käytön kaiken filosofian hoidosta alas rasvaa sioista lihakauppias, selventämiseksi ja koveta sen silavaa. Se tekee hämmästyttävä kuori jollaisia ​​kanadalainen uudisasukas Susanna Moody on tehnyt hänen rouhinta sitä Bush kukoistus. Täyte on perheen resepti Quebecin keittiömestari. Neilikka, maustepippuri ja kaneli lisätä syvyyttä, mutta se meni vähän liian vahva kynsi.

Timber Kanadan ruokaa

Timber kello Listel Hotel on Robson Street, on lyödä vetoa tuttu Kanadan tai Kanadan soitu ruokia kuten biisonin burger pekonia. Asettaminen kohtaus ovat palvelimet ruudullinen paitoja, juhla istuimet peitetty kierrätetään Kanadan posti posti laukkuja, puinen lumikenkiä, kahden miehen poikittaissahaus puunkorjuu saha ja bannerin selittämällä 'Totuus Pohjois vahva ja vapaa. Tämä meitä, vai?

Kuiva kylkiluut ($ 10) koivu siirappia lasite ja karjatila kastike dip loistivat ja tantalized, mutta lopulta liha oli sitkeä.