Perheellä oli kääpiövillakoirat mutta Crook koskaan tuntenut mitään suurta liitetiedoston kohti näitä erityisesti pienet lemmikkieläimet.

Kissat, jotka eivät ole yhtä vaativia ja aikaa kuin koirat, ovat paremmin 55 vuotta vanha Charlottetown asukkaan aktiivista elämää.

Crook sai äskettäin hänen uusin sulka eläinsuojelun korkki keräävien arvostetun CVMA presidentin palkinnon, joka ei ole vuosittainen palkinto mutta varattu tunnustaa ajoittain yksittäisen jäsenen poikkeuksellisia osuus Association.

'Olin sietämätön, '', hän muistutti.

Crook varttui mitä hän kannalta hyvin tyypillinen 50 perheen Montrealissa. Hänen isänsä, jotka kuolivat, kun Crook oli vain 13, oli insinööri. Hänen äitinsä jäi kotiin hoitamaan Crook ja hänen kaksi sisarusta.

'kai taaksensa sitä, ehkä se oli tavallaan osoitus miten tekisin asioita. ''

Crook on enemmän kissa henkilö kuin koira henkilö, vaikka hän on ollut pari koiria, jotka ovat 'olleet hyvin tärkeitä elämässäni liian ''.

lisäksi hänen koko ajan tehtäviään yhteistyössä koordinaattori Sir James Dunn Animal Welfare Centre (SJDAWC), hän myös opettaa neljäntenä tietysti eläinten hyvinvointiin.

Crook todettiin olevan yksi arvostettu jäsen CVMA Animal Welfare jäsen Canada Goose Manitoba Jacket Ale vuodesta 1994 lukien kolmen vuoden virkaan tuoli.

1990-luvun alussa, Lady Beaverbrook yhteyttä AVC joiden etua tukee projektin mahdollisia etuja eläimille. Rahoituksella Sir James Dunn Foundation ja ystävät Christofor Foundation, eläinten hyvinvoinnin yksikkö (kutsutaan nyt Sir James Dunn Animal Welfare Centre) luotiin.

Uusin nyökkäys ammatillista ja myötätuntoinen työ seuraa 2004 McGrand palkinnon Kanadan Federation of Humane Societies, vuonna 2003 kuningattaren Golden Jubilee mitali, ja vuoden 2002 CVMA kivutonta palkinnon.

Koska keskuksen co koordinaattorin, Crook on tarttunut härkää sarvista eikä ole katunut.

'Olen kunnia kaikki minun palkinnot ja olen yllättynyt niitä kaikkia, mutta tämä todella järkyttynyt minua tulossa ulos vasemmalle kentälle, '' hän sanoi.

Crook osaaminen on suuresti monia projekteja vuosien varrella, kuten kehitystä eläinrääkkäystä osa Canadian Veterinary Medical Association verkkosivuilla, tarkistaminen käytännesäännöt Kanadan Kennel Operations ja uuden Code of Practice Kanadan kissaloissa, Canine perittyjen sairauksien tietokanta, julisteita kivunhoito pienten ja suurten eläinten, ja lobbaus parannuksia liittovaltion eläinrääkkäystä lainsäädäntöä.

Canada Goose Manitoba Jacket Ale

Pet suojus

Hän ei ole varma, miten tai milloin hänet syvä yhteys eläimiin syntyi. Hän yksinkertaisesti huomasi tunnistaa niiden kärsimyksiä.

'Tuntui kotiin ensimmäisen kerran tulin tänne niin halusin elää täällä, '' hän sanoi.

Prinssi Edwardin saari on ollut hänen base yli 20 vuotta, mikä on ollut useita kansallisia palkittu lähestymistapa edistää asianmukaista hoitoa eläimiä.

Crook on myös johtajuutta tunnustamista, että eläinten hyväksikäytön ja väkivallan ihmisillä.

Pari vuotta myöhemmin hän lähestyi jotkut ankka metsästäjät kuin ne ammuttiin lintuja taivaalta. Hän yritti parhaansa saada metsästäjät tarkistamaan ajanvietteenä.

Joten ottaen hyvin ja fysiologia kursseja ja hoitaa niin paljon eläimiä, eläinlääketieteen tuntui looginen uran. Nyt eronnut, Crook käsittää Voimakkaaseen ylpeyttä hänen identiteettien feministi ja sen ylpeä vanhempi kaksi aikuista lasta (poika Ben Crook Hanna, äskettäin koneenrakennus valmistunut UNB-, ja tytär Emily Crook Hanna, joka työskentelee tällä hetkellä CAF Halifax ). lomalla, kun hän oli 19. Samanlaisia ​​eläimille, hänen yhteydessä Island oli välitön ja voimakas.

Crook työskenteli lyhyen oikeinkirjoituksen Southportiin Animal Hospital Stratford ennen siirtymistä Atlantin Veterinary College työskennellä anestesian.

Hänen töitään on ollut laaja ja hyvin ylisti ulottuvilla.