Löytyi villieläimellä tarvitsevat? Lue, miten PAWS voi auttaa.

Suurimmat peto on pöllöt, erityisesti täpläpöllö

Vapaaehtoinen ruisku ruokkii vauva orava

innoittamina toimii? Harkitse lahjoittamista tänään auttaa meitä jatkamaan elintärkeää hoitoa luonnonvaraisia ​​eläimiä tarpeessa.

Kiinnostaako ura luontoa kuntoutus? Tutustu Työharjoittelu / externship mahdollisuuksia PAWS.

Ne loistavat purjelentokone tekemällä niistä pakenemaan taiteilijaa pedoilta

Kukin ruokinta voi kestää Canada Goose Montebello Parka Hinta 5 Kg 10: stä 20 minuuttia per orava riippuen siitä kuinka hyvin he juovat ruiskusta. Vilkkaimpina osa vauva orava kauden PAWS, kun olemme orava kapasiteettia, joka vastaa yli 75 tuntia vapaaehtoistyötä aikaa keskimäärin päivässä. Kiitos tähtien vapaaehtoisille voimme ruokkia useampia orava kerralla.

Heillä on kalvo, joka yhdistää niiden edessä ja takana jalat kutsutaan patagium, jonka avulla ne voivat liukua (ei lennä) puiden välissä

He välillä 10 ja 12 tuumaa pitkä

Canada Goose Montebello Parka Hinta 5 Kg

Muita potilaat kuuluvat kotkaa, jonka ensisijaisena sulat olivat täysin repaleinen hänen vasemmalta laidalta ja ovat uudelleen kasvaa; nuori Valkopäämerikotka, joka opettelee lentämään ja voimistuu, kun hän odottaa release; kaksi kalasääsken, aikuinen, joka takertuivat siimaa jälkeen kiinni jo pyydetty kala ja nuorten löytyy jonkun ajotieltä; ja, a. Toisinaan me talon muista lajeista kuin petolinnut meidän talleja. Tällä hetkellä meillä on 11 amerikanisolokki nuoret kahdessa talleja.

Yllä: amerikanhuuhkaja (vasemmalla), Osprey (keskellä) ja amerikanhiirihaukka (oikealla)

Ja ehkä eniten vaikuttava seikka kaikista. ne voivat liukua 80-150 jalkaa kerralla!

Kesäkauden on vielä täydessä vauhdissa, mikä tekee vilkas villieläinten sairaalassa; tällä hetkellä hoitaa yli 160 potilasta! Tämä tarkoittaa meidän ulkona kotelot ovat melko täynnä, mutta kukaan enemmän kuin meidän raptor talleja. Näistä potilaista meillä varsin lajien monimuotoisuuden.

Siellä nuori amerikanviirupöllö jotka nostimme pienestä pöllökäs ja odottaa hänen pyrstöä kasvattavat. Olemme myös hoitaa sarvipäinen Owl, joka saapui vakava pään kallistus ja mustelmilla silmäluomet.

Tällä olemme hoitaa yli 75 nuorta oravia. He aloittavat hoidon pienessä nisäkäs taimitarha jos niitä ruokitaan meidän vapaaehtoisille. Jokainen orava lastentarha täytyy syöttää kolmesta viiteen kertaan päivässä riippuen siitä, kuinka vanha hän on. Kerrotaan, että 75 ja joka laskee yli 225 syöttöjä päivässä!

Ne ovat aktiivisimpia yöllä

Ne ovat kaikkiruokaisia ​​ja syödä elintarvikkeita kuten siemeniä, pähkinöitä, sieniä, hedelmiä ja hyönteisiä

Ne voivat elää jopa viisi vuotta luonnossa

Ne ovat erittäin hankalia syövillä ja syötetään vain henkilökunta aluksi, kunnes ne tajuta ruiskujen. Ne ovat pieniä, pehmeitä, on suuret silmät ja on suosikki keskuudessa vapaaehtoisia. Olemme vain saada kaksi-viisi vuosittain, mutta ne lähtemättömän vaikutuksen.

PAWS News

Jotkut erikoinen orava potilaat saamme melkein joka vuosi ovat Pohjois liito. Tyypillisesti saamme nuorille, jotka ovat laskeneet niiden pesä onkalon yöllä ja ovat löytäneet paikan päällä seuraavana aamuna.

Northern Liito-orava potilaille PAWS

Heidän jälkeläiset luottaa naisten hoidon kahdeksi kuukaudeksi

Seuraavassa joitakin tietoja näistä asukkaista yötaivaan:

He suosivat havu- ja sekoitetaan havumetsät

On seitsemän lajia oravia, jotka elävät Washington ja PAWS ei ole vieras hoitaa joitakin näistä lajeista. Saamme satoja oravia vuosittain.

Canada Goose Montebello Parka Hinta 5 Kg

Jen Mannas, Wildlife Naturalist

Jen Mannas, Wildlife Naturalist