Joten sen sijaan huolestuttavaa päätyä mitä voidaan tehdä noin Kanadassa hanhia, rentoutua ja alkaa arvostaa niitä. Älä ajattele niitä vandaalit vahingoittaa golfkenttä. Pitävät niitä naapurit yrittää auttaa ulos lannoitus väylillä.

Ei ole mitään keinoa ovelampi Hanhet

YHTEINEN keskustelunaihe kesän asti siellä Lymen tauti ja veronkorotus on ollut viime aikoina räjähdysmäisesti väestöstä Kanadan Canada Goose Montebello Parka Hinta Gigantti hanhet. Näyttää siltä, ​​että missä mennään viime aikoina, olet menossa törmännyt hanhen tai ihmiset puhuvat hanhet.

Hetken kuluttua hanhet pitää kaikki tämä toimintaa grand peli. Isännöitsijä Yhden Fairfield County golfkenttä ollut jonkin verran onnea pelotteluun hanhet käynnistin pistooli. Nyt, kun he näkevät hänen koriin tulossa, hanhet pelkästään lentävät lähimpään kurssin viidestä kastelu lampia. Jos vaunu putoaa, hanhet pukkihyppy seuraavaan lampi jatkuvasti piirustus isännöitsijä lähemmäksi ennen nauraen ja purjehtii juuri ulottumattomissa.

Kun useimmat eläimet kohtaisi ravinnon, he käyttäytyvät tavalla, joka on inspiroinut ilmaisu '' ruokinta Haettu. '' Kaikki varovaisuus ja resstraint mennä ulos ikkunasta epätoivoisesti saada osuuden elintarvikehuollon. Ei kanadanhanhi.

Nämä ponnistelut ovat suurelta, epäonnistui, koska keskimääräinen kanadanhanhi on älykkäämpi kuin keskimääräinen ihminen ja ovelampi lähes kaikkensa ohut sen riveihin.

valmistaminen kanadanhanhi, tämä prosessi on samanlainen voittaa ilmainen loma. Moving hanhet Maine tai Etelä-Carolinassa on johtanut lintujen uusiutuvia niiden sulat ja rentouttava lyhyen aikaa ennen kuin lentävät takaisin Connecticutissa.

Tämä anti hanhi näkemys on valitettava ja virheellisiä. Vähän melua ja sotkua jopa joissakin tapauksissa paljon sotkua eivät päteviä syitä kohdella näitä upeita lintuja kuten tavallisia rikollisia. Osa kunnista ovat kääntyneet sähköaidat, siirtäminen ja ammunta vähentää paikallisen kanadanhanhi väestöä.

Kanada hanhet ovat myös ystävällisiä ja leikkisä. Kun ihminen lähestyy pussi leipää, hanhet tulee meloa yli ja alkaa kilpailevat huomiota. Jos heittää pieni pala leipää, hanhi yrittää sen kiinni ilmassa. Jos polvistua ja pidä pala laajennettujen kädessä, hanhi venyy kaulaansa ja ottaa leipää käteen.

Canada Goose Montebello Parka Hinta Gigantti

Canada Goose Montebello Parka Hinta Gigantti

Kun ihmiset alkavat puhua Kanadan hanhet, joku on pakko aloittaa valittavat. He valittavat melusta ja sotkua linnut tuottaa, ja vaativat jonkun tehdä jotain päästä eroon hanhet.

Ei ole parempaa eläin lasten vuorovaikutuksessa kuin kanadanhanhi, ja niin kauan kuin hanhi ei ole sijoitettu vaarassa, hän mielellään pelata sinulle ja lapsillesi.

Canada Goose Montebello Parka Hinta Gigantti

Kun katsella parvi hanhia scooping ruokaa maasta, vilkaisu puolella kerääminen. Näet vähintään yhden vartijan hanhi tuijottaa sinua, tekee varmasti eivät aiheuta vaaraa gaggle. Vähän myöhemmin, vartiomies työvuoron päättyy, ja hän syö peräjälkeen hanhi alkaa katsella ongelmia. Heti, näet et ole tekemisissä tyhmä lintu.

ankarampiin menetelmiä harventamalla väestön onnistuu vain briefest hetkiä. Sietää sähköaita ja hanhet lentää yläpuolella ja sen ympärillä. Asenna pelästyttää varikset, muovi- käärmeet tai täytetyt pöllöt ja ne laskeutuvat tai pelata näitä uusia leluja. Pelästyttää ne pillit tai ilma-aseisiin ja he tottua siihen. Alku metsästys heitä ja he menevät pois ja tulla takaisin kun se on turvallista.

sijaan tuhlaa aikaa yrittää päästä eroon Kanadan hanhet, meidän pitäisi sen sijaan keskittyä arvostaa niiden älykkyyttä ja kauneutta. Kun pari kaverit, se todella tarkoittaa '' kunnes kuolema meidät erottaa ''; pari pysyy yhdessä elämään. Kun niitä pesii, yksi hanhi nukkua muniin taas toinen seisoo katsella, kunnes loppuun vanhemmat palkitaan niiden sumea hanhenpojat.

yhteinen menetelmä harventamalla hanhi väestö pakkosiirrot. Kun hanhet ovat molting ja pysty lentämään, verkkoja käytetään kaapata truckload hanhet. Linnut saavat numeroitu jalkasiteet ja kuljetetaan mitä on tarkoitus tulla uuteen kotiinsa.