Kaksi metsästäjät alkoivat kutsua. Olisiko riittää houkuttelemaan heidän huomionsa? I tarttui minun haulikko tiukasti ja ihmetteli.

Arkansas 'syyskuu kauden Kanada hanhet on jo kulunut, mutta osavaltion kausi on taas käynnissä, perjantaihin ja lopun 06 tammikuu 31, joiden päivittäinen raja kaksi. Jos haluat kokea hekumasta mieleenpainuva ajanvietettä ja juuri oppimisen köydet kanadanhanhi metsästykseen, tässä on joitakin perustietoja, pitäisi auttaa sinut alkuun.

Canada Goose Outlet Suomi Wikipedia

Odotimme korjatun maissi alalla, skannaus aamutaivaalla. Kaikki oli hiljaa monta minuuttia; Sitten etäisyys, kuulimme ensimmäisen melodinen kannat purjehtii hanhet.

Kymmeniä hyviä ovat käytettävissä, jotka kaikki ovat tehokkaita käsissä hyvä soittaja, mutta varmista, että olet ostaa yksi tehty nimenomaan kutsuvan Kanada hanhet. Lumi hanhi tai whitefront puhelu luultavasti ole kunnolla jäljitellä erottuva puhelut Kanadan hanhet.

Tärkeintä metsästäjien pitäisi muistaa pysyä hyvin piilossa ja täysin liikkumatta kunnes linnut ovat ampumarata. Kanada hanhet ovat varovaisia, ja jos ne aistivat jotain pois paikaltaan, he välttää. Jos lähestyy linnut näyttävät haluttomia laskeutua, leimahtaa pois viime hetkellä tai maa johdonmukaisesti ulkopuolella houkutuslintuja, mahdollisuudet ovat ne tiputtelua sokea, metsästäjän liikkumista tai jotain muuta, joka tekee niistä hermostunut. Älä epäröi siirtyä sokea tai houkuttimia tarvittaessa houkutella lintuja hyvinkin haulikko alueella.

Canada Goose Outlet Suomi Wikipedia

tarjoavat hyvän ammunta, tai käy maanomistajien pyytämään metsästykseen lupaa yksityisiä mailla josta löydät hanhet aikana prehunt partiossa.

Kanada hanhet viihtyvät koko Arkansas monenlaisia ​​elinympäristöjä, kaikkea pieniä lampia, iso joet ja tekoaltaat avata viljelykäytössä ja puistoja. Jos omistat kiinteistön, jossa hanhet tulevat ruokkia tai levätä, voit opiskella lintujen tottumukset, mitkä alueet he käyttävät kun ja olla metsästys vain päivinä. Muussa tapauksessa kannattaa tarkistaa Arkansas Game ja Fish komission oppia julkisen perusteella, että

Puhelut Canada Goose Outlet Suomi Wikipedia on Kanadan hanhia kasvoi määrällisesti. Voisimme kertoa oli 20 tai enemmän meitä kohti V- muotoinen kiila, mutta lauma hajosi. Jotkut alkoi keinuvat pohjoiseen, pois meidän leviämistä, mutta jotkut oli muuttumaton kurssi, joka toisi heidät lähellä meitä.

Voisin pian laatia linnut kelluu mandariini auringonnousu. Adrenaliini sekoitetaan aistini. He olivat tulossa tiemme.

Levite neljä tai viisi perheille viidestä seitsemään linnuille kappaleelta toimii erittäin hyvin useimmissa tilanteissa, mutta sovittaa levitä tarvittaessa.

Viimeiset viisi minuuttia tuntui tuntia. Enemmän laumasta katkesivat, paluuta kohti toiseen kenttään. Vähemmän kuin tusina hanhet jäi, mutta nämä olivat vakuuttuneita meidän leviäminen oli todellinen. At 100 metrin, he kupattavana siipensä ja alkoi keinuvat edestakaisin ilmassa, kun ne taivuttaa niiden peräsimet ja pudottivat laskuteline.

Useimmat asiantuntijat sanovat paras kuormia hanhet ovat kokoa 1, BB, BBB tai T teräs ammuttu. Useimmissa metsästys tilanteissa, BB ja BBB laukaus ovat tehokkaimpia kokoja. Molemmilla on runsaasti pellettejä, mutta silti tarpeeksi energiaa alentaa hanhi. Aseet ovat yleensä 10 tai 12 mittari. Koska teräs ammuttu on tiukempi kuvio kuin lyijy tekee paras kuristimet hanhien muutetaan ja parannetaan muutettu. Kuitenkin jokainen haulikko kuristin on ainutlaatuinen, minkä vuoksi metsästäjät pitäisi kuvio heidän erityistä aseita.

On hyödyllistä kuunnella lintujen ja yrittää matkia niitä puheluihin. Ei ole parempia opettajia. Mutta jos sinulla on ystävä, joka on taitava soittaja, joka voi opettaa sinulle, sinun tulisi myös ostaa neuvonta CD, jonka avulla voit kuulla todellisen ääniä hanhien ja hyvän calling harjoiteltu hanhi metsästäjät. Tutkia tätä ja yritä toistaa ääniä käytetään eri tilanteissa: tervehdys tai rakeita puhelu käytetään saada huomiota kaukaisten hanhet; cluck tai ruokinta puhelu käytetään hanhet lähestyvät houkuttimina; comeback puhelun tarkoitus houkutella hanhet ottaa toisen katsomassa houkuttimina; ja muut. Kuuntele heikkouksia ohjelmistossa, niin käytännössä parantaa niitä.

Kaikki nämä asiat vaativat tietoa, aikaa ja kovaa työtä, tietenkin. Tarvitset partiolainen, perustaa realistisia houkutuslintuna leviää keskeisillä paikoilla, on hyvin naamioitu, osaavat soittaa ja olla luova. Jos et ole jopa näiden tehtävien harkita palkata opas. Nämä kaverit voivat näyttää perinpohjin hanhen metsästys, ja kun olet kokenut metsästää omakohtaisesti, tiedät, haluatko tehdä tarvittavat investoinnit ajoissa ja laitteiden metsästää itse.

kanadanhanhi houkuttimina ovat saatavilla useita tyylejä: koko kehon houkutuslintuja, kuori houkuttimia, kelluva houkuttimia, rätti houkuttimia, siluetteja, Magnums ja erikoistuotteita kuten hanhi lippuja ja liikkeen houkuttimina. Ihannetapauksessa metsästäjän pitäisi käyttää joitakin lajikkeen houkutuslintuna leviämistä ja käyttää houkuttimina sopivin alue on metsästää. Metsällä joki, esimerkiksi jotkut kelluva houkuttimina tullaan halusi, yhdessä joidenkin pysyvän houkuttimina sijoittaa rannoilla. Metsästys iso farm field voi parhaiten paljon rag houkutuslintuina ja / tai siluetteja, joidenkin täyteläinen dekes sekoitetaan ja lippu kiinnittää lintujen huomion.

To testikuormia, aseta 40 40 tuuman neliön paperiarkki samalla etäisyydellä kuin lentävät hanhet, joita ammutaan. (Useimmissa metsästäjien ja tilanteita, joka on noin 30 jaardia). Tuli klo tähtäyspiste merkitset paperille. Tee tämä viidellä arkkia. Sitten kullekin arkille, piirtää 30 tuuman halkaisija ympyrä ympäri tihein kuvio alue kullekin arkille, ja laske pelletit että osuma ympyrän sisällä. Tämä on 'kuvio tiheys.' Kokeile eri kuormilla ja kuristimet kunnes yksi löytyy joka asettaa tarpeeksi pellettejä (35 Raskaille jopa 55 kevyempiä kuormia) osaksi ympyrän, joka varmistaa, että riittävästi osuu hanhi elintärkeiden vyöhykkeellä puhtaan tappaa.

Laaditaan kaihtimet ovat mukavia, mutta ei välttämätöntä, koska tyypillinen hanhi kenttä luultavasti tuottaa vain yksi tai kaksi hyvää versoja ennen lintujen muuttaa muualle. Monet metsästäjät yksinkertaisesti makaavat heidän selkänsä on houkutuslintuja ja kulumista naamiointi vaatteet joka sulautuu hyvin ympäristöönsä. Pit kaihtimet, kannettavat kaihtimet ja hätävara kaihtimet valmistettu luonnonmateriaaleista päällä voidaan myös käyttää, riippuen siitä, missä metsästää.

Kun se oli ohi, tajusin tärisi. Jännitys tekee sen minulle. Ja tämäntyyppinen metsästys, ystäväni, on jännittävä.

Vinkkejä metsästys Arkansas 'myöhässä

Jos haluat tulla hyvä hanhi metsästäjä, sinun täytyy tulla hyvä soittaja. Ja tämä ei ole jotain voi oppia viikonloppuna ennen hanhi kausi. Aloita aikaisin ja harjoitella.

Kanada hanhet tarjoavat odottamattomia jännitystä joka käänteessä. Metsästys niitä on hyvä tapa nauttia ulkona talven. Nämä uskomattoman linnut jätä sydän hakkaa ja tarjota muistoja pitkä arvokasta.

Myöhäistä linnut toteutunut meidän juoni. Yksi hunter ammuttu, sitten toinen. Olen kääntyi toisella valtava lintu ja potkut. Hanhi osuu kova tömähdys kun yritin turhaan saada toinen lintu minun nähtävyyksiä.