Ensimmäistä kertaa kaikki neljä voittajaa musikaali toimii luokat olivat mustia. Kolme kunnia toimijoiden tähti musikaalissa juggernaut 'Hamilton', joka on ylistetty sen palkittu hip hop maalitiliään luoja Lin Manuel Miranda ja värisokea valu historiallisesti valkoiset numerot.

Jotkut tarkkailijat ovat varovaisen optimistisia, että menestys 'Hamilton' herättävät eniten monimuotoisuutta eteenpäin. Kanadassa jotkut sanovat Canada Goose Snow Mantra Stockmann siellä jo vahvat perinteet monimuotoisuuden lavalla.

Canada Goose Snow Mantra Stockmann

'Yksi tehtävistä on järjestää peilin jopa yhteiskunnan ja sanoa: 'Katso tätä.' Ja joskus, se meidän työmme johtamaan yleisöä tai johtaa yhteisöissä, joissa olemme perustuvat eteenpäin. Tämä ohjelma on tarkoitus helpottaa, että eri puolilla maata eri alueilla. '

2016 on nähnyt jyrkässä ristiriidassa välillä vaiheessa ja elokuvan tunnustaa rodullisesti ja etnisesti monipuolinen kykyjä.

Mutta kaikki on omaksunut käsitteen värisokeille tai ei perinteinen valu. Rowling on tukevasti takaisin Twitterissä vastaan ​​kritiikkiä valu musta näyttelijä Noman Dumezweni kuten Hermione tulevassa tuotantoa 'Harry Potter ja kirottu lapsi' Lontoossa.

Vaikka OscarsSoWhite kampanja korosti puute monimuotoisuuden keskuudessa toimii ehdokkaat, viimeaikainen Tony Awards osoittautui historiallinen hetki esittäjien värin.

Alexis Gordon, joka on Jamaikan ja Euroopan kulttuuriperintöä ja tähdet 'A Little Night Music' Stratford, voi muistaa joka kirjoitti monimuotoisuus teatterin vuosikymmen sitten.

'Muistan kerrotaan olin liian raskas, ja (oli) toi mustan amerikkalainen stereotypioita,' sanoi Vancouver esiin Afful, joka jatkettava elokuva- ja tv-työtä hänen teini-iässä.

'En voi kertoa tasoa turhautumista kuulen minun Etelä-Aasian ystävät, minun Aasian ystävät, ihmiset First Nations', sanoi Anthony, luoja 'Da Kink in My Hair' ja äskettäin lavastettu 'Kuinka Musta äidit Sano rakastan sinua.'

'minä näin kaikki mustat valettu ja näin ihmisiä, jotka näyttivät minulle. ja (ajattelin):' Jestas. Tämä on niin valtuuttamisesta ', sanoi Lontoon, Ont., vaiheessa näyttelijä.

'Uskon meillä on myös vastuu. alkaa puhua puutteesta monimuotoisuutta, joka tapahtuu muun yhteisöissä väri.'

Afful sanoi hän ajattelee 2016 on 'poikkeuksellinen vuosi' teatterissa, mutta sanoi todellinen testi liittyy monimuotoisuutta roolien ja tarinoita nähty eteenpäin.

Canada Goose Snow Mantra Stockmann

'Mielestäni teatteri on usein johtava sosiaalinen muutos', sanoi Sara Meurling, johtaja PACT.

Kanadan Stage isännöi työpajan Toronto heinäkuussa johdolla Professional Association of Canadian Teatterit (PACT.) Työskentely yhdessä Toronto Alliance for Performing Arts ja teatteri Ontario, tavoitteena on kehittää toimintaa ympäri pääoman ja osallisuuden.

Afful on hänen viides kausi on Stratford Festival esillä rooleissa Lady Macduff in 'Macbeth' ja Ann Deever in 'All My Sons.' Tänä kesänä hän kuvata Fanny Wilton psykologinen draama 'John Gabriel Borkman.'

'Jokaisella kulttuurilla olisi osallistuttava kertomalla tarinan historiamme, ja toiveet tulevaisuuden, ja heijastukset, jotka nyt olemme. Se on kaikkien työtä. Jos haluat nähdä kaikki on toivoa. Niin johdonmukaisuus vuodesta toiseen ja nähdä sekoitus tarinoita esiin on tavoite. '

Palkittu näytelmäkirjailija Trey Anthony sanoi hän päätti aloittaa kirjoittamisen johtuu hänen turhautumisen kanssa puute hyvistä rooleja mustia naisia. Mutta hän myös valitti, että liian paljon monimuotoisuuden kysymys keskittyy musta esiintyjiä.

'Se toimii minulle nyt se ei sitten.'

'Olen pystynyt pelaamaan rakkautta etuja, perheenjäsenet, maskuliininen osat, super naisellinen, seksuaalinen osia. Olen pystynyt tekemään kaiken', sanoi Afful, joiden vanhemmat ovat Ghanasta.

Noin 56 prosenttia sen noin 5800 jäsentä vastasi, ja näistä noin 30 prosenttia tunnistettiin erilaisia, on se rodullisesti, ethnoculturally, jonka kyky tai seksuaalinen identiteetti, sanoi johtaja Arden Ryshpan.

Ja väestönlaskennan tekemä Kanadan Actors 'Equity Association viime vuonna ensimmäinen organisaation koskaan tilaama ehdottanut olemassa parantamisen varaa.

Mutta kun erilaisia ​​mahdollisuuksia lavalla ovat rajattomat, saada näytölle työstä on esittänyt osuus kompastuskiviä varten Afrikkalainen Kanadan näyttelijä.

'Se oli suurin vaikutus (minut ajattelua):' En voi tehdä tätä. ' '

Hän oli 16 vuotta vanha asuntoauto klo Shakespeare koulu Stratford kun palkittu Djanet Sears pelata 'Harlem Duet' kanssa Karen Robinson jätti lähtemättömän vaikutuksen hänen.

Teatteri maailman puhuttiin monimuotoisuuden mutta ajaa tasa ole ohi

'Pitkällä aikavälillä se on johdonmukaisuus, että etsimme. Se on johdonmukaisuuden tämän muutoksen.

'Tässä olen, koska tämä Afrikkalainen kanadalainen tyttö ja yrittää löytää oman identiteettinsä mitä se tarkoitti tuolloin ja juuri sitä sekava, ja yrittää täyttää nämä kannat että en vain ollut oikea. En ollut erittäin laiha ja olin ole super American: Olen juuri ollut kuka olin.