Paras todiste vastaan ​​tunnistaminen Pohjois ja Skotlanti on paikka The Wall, joka on selvästi saanut Hadrianuksen valli Englannin ja Skotlannin. Tämä tarkoittaa, että Skotlanti on oikeastaan ​​osa Westeros kuin seinään. Mutta Hadrianuksen muuri oli rakennettu kauan ennen keskiajalla, jolloin Skotlanti hallitsi suhteellisen Savage Picts. Kun Norman Invasion, Skotlanti oli varsin läheisesti kanssa Englannissa vaikka sitä ei aina sulkea Lontoosta, kumpikaan ei ole Pohjois aina hallitsi Kingin Landing.

Emme oikeastaan ​​tiedä kovin paljon pelistä The Stormlands. Vaikka useita kohtauksia on asetettu tai lähellä Storm End, ikivanhan koti House Baratheon, emme ole saaneet välähdyksen loput valtakunnan. Mutta me tiedämme, että se on pieni, että maasto on karkea ja vihreä ja että sää on taipumus kohti sateinen. Aivan kuten Wales! Mukana on myös kuninkaallinen yhteys: House Baratheon on (nimellisesti) Canada Goose Suomi Kokemuksia hallitsevan perheen Westeros ja kruununperijän Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin kulkee otsikko 'Prince of Wales.'

Jotkut ovat väittäneet, että reaalimaailman analogista lähimpänä Riverlands on Low maat, pohjalta maantiede molemmat ovat märkiä ja valhe useiden tehokkaampi mailla. Mutta historia ei täsmää lainkaan. Ihmiset Riverlands ovat kaikkea muuta kuin kauppaan keskittynyt Hollanti. Ja vastineita finanssikeskuksissa Amsterdamin ja Antwerpenin löytyvät vuonna Essos, ei Westeros.

Tapaus tämä yksi koskee pääosin vain maantiede; Grönlanti on niin kylmä ja laaja kuin mailla Pohjois muurin, ja aivan yhtä salaperäinen ihmisille, jotka asuvat etelämpänä. Kulttuurisesti, ihmiset elävät yli muurin ovat niin kaukaisia ​​ja taaksepäin, että heillä oli vain vähän yhteyttä muuhun Westeros. Aivan kuten Grönlantilaiset oli vähän yhteys Eurooppaan keskiajalla. Analogia ei ole täydellinen, tietenkään: Grönlannin ratkaistaan ​​viikingit, ja, sikäli kuin tiedämme, Wildlings eivät ole jälkeläisiä Ironborn. Se myös herättää kysymyksen reaalimaailman vastine White Walkers. Ehkä jääkarhuja?

Silti Martin on sanonut, että 'Westeros on paljon paljon paljon suurempi kuin Britanniassa. Lisää koon (joskaan ei muotoa, ilmeisesti) Etelä-Amerikan, sanoisin.' Ja vaikka kaikki seitsemän Kingdoms jakaa kieli, ns Common Tongue, he erittäin moninainen syntyperä, historian, kulttuurin ja uskonnon lähes yhtä monipuolinen kuin Euroopassa. Niinpä päätimme olettaa, että Westeros on Eurooppa, ja mennä sieltä.

Tämä on helppoa, tietenkin, kun on lohikäärmeitä tai White Walkers ruudulla. Silti Martin on tehnyt selväksi, että hän käyttää historiallisia tapahtumia, ihmisiä ja paikkoja inspiraation joitakin hänen maailmassa.

Paras todiste tästä on luonnostaan ​​maantiede: Vale asuu rosoinen vuorten Moon, jotka ovat lähinnä asia Westeros on Alpeille. Lisäksi ritarit Vale on, ainakin loppuun asti 'Lohikäärmetanssi,' ei ole osallistunut runnelleiden sotien Westeros rikki kuoleman jälkeen kuningas Robert se on ollut eräänlainen neutraalilla alueella. Sveitsin keskiajan oli, se on sanottava, tuskin pacifistic, mutta maa on niin hyvin tunnettu neutraalisuuden tänään, että se tuskin venyttää epäillä, että Martin ajatellut sitä, kun hän oli kehittymässä Vale.

Tässä mielessä, me The Huffington Post päätti pelata hauska pieni peli: Jos Westeros oli olemassa, mitä reaalimaailmassa maiden vastaisi kunkin seitsemän Kingdoms?

Tämä Map Of Westeros Näyttää Eurooppalainen vastineet Seven Kingdoms

Canada Goose Suomi Kokemuksia

Tämä ei ollut täysin suoraviivainen käyttää. Yksi ilmeinen kysymys: Onko Westeros edustavat Isossa-Britanniassa tai Euroopassa? Se muotoinen Great Britain. (Tai tarkemmin, kuin rykelmä Ison-Britannian ja Irlannin.) Ja se halki kapean suoraan meressä paljon suurempi, monipuolisempi maanosa, kuten Iso-Britannia.

Tämä voidaan päätellä asema ja muoto North, joka on oi niin lähellä Skotlannissa. Pohjoisen, kuten Skotlannin, on monia piirteitä kanssa eteläisten naapureiden, mutta myös joitakin ratkaisevia eroja uskonnon, kulttuurin ja genetiikka. Aivan kuten Scottish kulttuuri on vivified mukaan alueen antiikin Celtic historia, Northern kulttuuri vivified mukaan alueen polveutuvat First Men. Pohjois yhtyy myös Skotlannin itsenäinen viiru, sen historiallinen halveksuntaa ulkopuolisille ja sen kylmällä säällä.

Ilman pitemmittä puheitta, tässä on kartta, joka kuvaa meidän havainnot; selaa selvittää perustelut yksittäisen poimii, järjestetty etelästä pohjoiseen. Mutta hei! Tämä koko asia on täysin subjektiivinen. Joten jos olet eri mieltä maiden keräsimme, niin sanoa kommentit!

Tärkein seikka noin maantiede Westerlands on, että maa on erittäin runsaasti kultaa. Sen runsaus on mitä tehdään Lannisters rikkain suuriin taloihin. Englannissa ei varsinaisesti ole, että sama maine, vaikka roomalaiset tekivät kaivoksen merkittävän määrän kultaa siellä. Se sanoi, Englanti, kuten Lannisters, nousi valtaan paljolti sitä niiden talouden että mitä ne saattoivat tulla, sillä satoja vuosia, tehokkain maa maailmassa. Westerlands on myös kotiin yksi suurista satamista Westeros, Lannisport, mikä tekee alueen keskittyä enemmän merikaupan kuin jotkut toiset. Lisätodisteita voidaan löytyy Lannisters 'kilpailu kanssa Tyrells ja Starks, mikä kuvastaa Englannin historiallinen kilpailu sen eteläisten naapureiden Ranskassa ja sen pohjoisten naapureiden Skotlannissa.

koti House Tyrell on, kuten Ranskassa, suuri ja hedelmällinen maa, jossa on enemmän miellyttävä ilmasto kuin paljon muualla maassa. Se on koti saari nimeltä Arbor, että kuten Ranskan alueilla Burgundin ja Bordeaux, tekee mitä pidetään yleisesti paras viini maailmassa. Kaupunki Oldtown on suurin ja hienostunut Westeros, jopa Pariisissa oli jonkin aikaa suurin ja hienostunut kaupunki Euroopassa. Ja asukkaat Reach sijoitetaan ritarillisuuden, taide ja kulttuuri on huomattavasti enemmän kuin muualla Westeros. Voit myös väittää, että Margaery Tyrell on lähinnä asia Westeros on oma Anne Boleyn joka vaikka Englanti veren, oli enimmäkseen kasvanut Ranskassa.

Toinen hankala asia liittyy historiaan. Martin veti keskiajalta yleisesti ottaen vuonna limning esiin outo maailma, mutta keskiajalla kesti pitkään. Välillä syksyllä Rooman valtakunnan ja löytämisen Amerikassa, eri Euroopan maissa muuttunut suuresti. Ja monet heistä eivät ole olemassa mitään sellaista nykyisessä muodossaan paljon, tai edes mitään, tuon ajan. Joten yksinkertaisuuden vuoksi päätimme viitata maihin termejä, jotka kuvastavat nykyajan rajoja, mutta myös vetää monista eri kohdista historiaa, kun päätetään, mitä maa määrittää.

Martinin kirja sarjassa 'Tulen ja jään laulu,' on muistuttaa itse, että Westeros, ja siellä asuvat ihmiset, eivät ole todellisia. Se on kaikki fiktiota! Mikään tapahtuu ruudulla tai sivun todella tapahtui elävä ihmisen.

Mitä todella merkitsee Riverlands on sen puute itsehallinnosta ja verisiä taisteluita, jotka on käyty sen maastossa. Nämä ovat piirteitä alue osakkeita sodan revitty Saksa keskiaikaisessa Euroopassa. Saksa tuhoutui raa'asta Kolmikymmenvuotisen sodan paljon samalla tavalla, että Riverlands on runtelema Sodan Five Kings. Ja aivan kuten Saksa ei oikeastaan ​​kehittää todellinen yhtenäinen kansallinen identiteetti kunnes sen yhdistäminen kansleri Otto von Bismarckin 19th century, The Riverlands ei oikeastaan ​​ollut yksi seitsemästä Kingdoms; ennen Aegon: n valloitusta Westeros, se hallitsi House Hoare Rauta saarilla.