Koska riittävää tukea, neuvoa-antava kysymykset voivat tulla ehdotettujen sääntöjen muutosten tai tarttunut lainsäätäjä.

muutokset DNR sihteeri, rauta kaivos- lain ja Frac hiekka lupa kysymyksiä edellyttäisi toimia lainsäätäjät ja kuvernööri.

Äänestäjät hylännyt kaksi ehdotusta sallia yössä sijoittaminen metsästys seisoo valtion mailla ja ylivoimaisesti tukivat kumoaminen valtion rauta kaivos lain sekä palauttaa valta kansalaisen hallituksen nimetä Wisconsin suurin luonnonvarojen virallista.

KMN toimeenpanevan neuvoston jälleen pyysi neuvoa-antavan kysymyksen, joka johdonmukaisesti on saanut julkista tukea Wisconsin: Kannatatteko lainsäädäntö palauttaa nimittämisestä DNR sihteerin Natural Resources Board? Äänestys oli 3436 kyllä, 418 ei.

Kuitenkin jotkut julkisen mailla Wisconsinissa, kuten County metsät, anna seisoo voidaan sijoittaa yhdessä yössä.

Yön Canada Goose Suomi Yhteystiedot yli puusto ehdotuksia vastustavat

Canada Goose Suomi Yhteystiedot

Kuitenkin monet äänestäjät, jotka vastustivat toimenpiteitä sanoivat he äänestivät 'kyllä' koeaika idea, koska ne on pitänyt parempana pysyvä sääntö.

Statewide läsnäolo tänä vuonna 4363, ja se laski 4610 vuonna 2015, 7053 vuonna 2014 ja 6060 vuonna 2013.

toimenpiteet näkyvät ehdotettujen sääntöjen muutokset tai neuvoa kysymyksiä. Äänestys tulokset eivät ole sitovia, vaan tarkastellut DNR ja NR, jotka se katsoo toimintaa koskevista kysymyksistä.

Kuusikymmentä yksi prosenttia äänestäjistä kannatti neljäs säännöt muuttuvat ehdotusta, jotka muuttaisivat sääntelyä sanamuotoa, jotta se laitonta 'ampua' ulkopuolella vakiintuneiden metsästyksen kertaa, eikä 'metsästää'.

Erät olivat 45 annetun äänestyskierrosten 2016 keväällä kuulemistilaisuuksia järjestetään maanantaina kunkin valtion 72 läänissä.

Canada Goose Suomi Yhteystiedot

Waterfowl Rajoitukset asettavat: Natural Resources Board keskiviikkona hyväksyi 2016 Wisconsin vesilintujen metsästystä koskevat säännökset, mukaan lukien 60 päivää ankka vuodenaikoina kuuden linnun päivittäinen laukku raja.

Lisäksi osallistujat tukena (2802 826) neuvoa kysymys perustaa keskeyttämään uuden luvat frac hiekan louhinta ja jalostus.

DNR joutua hakemaan selvyyttä asiasta ensi vuoden aikana tai enemmän.

lähitapaamiset virallisesti nimeltään Department of Natural Resources 'jokakeväisten kalaa ja villieläinten julkisia kuulemistilaisuuksia ja Wisconsin Conservation Congress vuotuinen maakunta kokouksissa, jotta yleisö voi äänestää luonnonvaroihin kysymyksiä ja valita paikalliset edustajansa kongressissa.

DNR on pitkään kieltänyt metsästäjät lähtemästä seisoo paikallaan yön yli tai pidempään, koska se voi johtaa tunteen 'omistajuuden' ja luo ristiriitoja. Seisoo myös heikentää luonnonkaunis laadun aluetta, mukaan joidenkin käyttäjien yleisiä alueita.

Äänestäjät tuetaan vahvasti (2350 ja 1140) kumoaminen valtion rauta kaivos laki, laki 1 2013.

Tämän vuoden ohjelmaan kuului neljä ehdotettujen sääntöjen muutoksia. Julkinen vastusti DNR ehdotuksen sallia yössä sijoittelun kannettavien seisoo / kaihtimet 01.9.-31.01. on DNR mailla pohjoiseen valtatie 64. äänestystulos oli 2192 no, 1639 kyllä.

Osallistujat olivat myös vastaan ​​(2780 ja 1018) viraston ehdotusta sallia seisoo yön DNR mailla pohjoiseen Highway 64 aikana tiukempaa ajanjakso, aseen ja suusta ladattava ase peuroja vuodenaikoina.

joukossa neuvonta kysymyksiä, julkinen tuettu antaneen antlerless peura luvat ensin tullutta palvellaan ensin sijasta kautta arvonta. Se myös kannatti lyhentää majava ja otter ansastusta vuodenaikojen kahdella-neljän viikon non taimen vesillä.

Pakettiin kuului myös 92 päivää kanadanhanhi vuodenaikoina, joka on 01 syyskuu 15 aikaisin kanadanhanhi metsästää ja 1 syyskuu 7 aikaisin sinivihreä kausi.

Julkinen suppeasti vastusti kaksi neuvoa kysymystä vähentää lyijyn käytön ja kalastusvälineitä. Kysyttäessä 'Kannatatteko vaatimuksesta käyttää myrkytön ammuttiin kaikissa DNR onnistui maat?', 50,5% vastusti. Ja 55% vastusti edellyttävät myrkytön kalastusvälineet alle puoli unssi paino.

Julkinen tuki kolmas ehdotetut säännöt muutos (2253 ja 1600), joka kysyi 'Kannatatteko kolmen vuoden koeajaksi nämä (yön yli seisomaan sijoitus) sääntöjä?'

Määräykset ovat lähes sama kuin viime vuonna; yksi merkittävä ero on Horicon Zone, jossa hanhi metsästäjät voivat metsästää koko 92 päivää kausi sijasta lyhyempiä ajanjaksoja.

KMN tunnustetaan lainsäätäjä julkinen neuvoa-antava elin Natural Resources Board ja DNR.