Miksi se tuodaan esille: Osa maakunnan alueilla uskovat Canada Goose väestö kasvaa liian suureksi, joilla on vaikutusta sekä matkailun ja ympäristön järvien ja rannat. Niinpä he haluavat oikeudellisia keinoja tappaa niitä lisää.

Miksi se on kasvatettu mukaan edustajien Sicamous, se kuluttaa kuntien henkilöstön päivittää tiedostoja ja kehittää yhteyksiä niin he olisivat kovasti, jos lääninhallitukset lupasi tehdä näin vain kerran neljässä vuodessa.

5: Ministries ei pitäisi muuttaa nimensä.

Liike: PÄÄTETTÄKÖÖN että maakunnan kannustavat Kanadan Wildlife Service olla harkinnanvaraista liikkeeseen tappaa lupien ja jos osapuolet eivät pääse siihen kanadalainen Wildlife Service, että maakunnan tehdä aloitteen tarjota tappaa lupia vaikutti paikallishallinnon forgoose väestön väheneminen. (Osoyoos)

Miksi se voitti mennä mihin tahansa: arviointi todella tehtiin vuonna 2008, ja sen jälkeen useita päätöslauselmia on hieman laskenut. Mutta sen jälkeen, uusi kunnallinen edustajat valitaan, ja ne on väistämättä uusia asioita he haluavat vedota lääninhallitukselle muuttaa.

Tämän viikon kunnallinen yleissopimus

Liike: PÄÄTETTÄKÖÖN että UBCM pyyntö, että maakunnassa BC toteuttaa joukkoliikenteen strategia ja luoda ratkaisuja johtaa kestävyyteen sekä julkisen liikenteen ja taksien kaikissa maaseudun yhteisöissä. (Vanderhoof)

Miksi se voitti mennä mihin tahansa: Lääninhallitukset koskaan hyväksy kielletään muuttumassa tai luomalla ministeriöiden kesken toimikauden.

Miksi se tuodaan esille: katsotaan, että maakuntien vastaukset [päätöslauselmat] ovat usein välinpitämättömiä, kertoo taas lauseke.

Liike: PÄÄTETTÄKÖÖN että paikalliset hallitukset, vapautetaan PST. (LMLGA Exeuctive)

Miksi se voitti mennä mihin tahansa: Hallitus on vahva suojaus muuttavien hanhien mutta erittäin vaikeaksi säännöllinen henkilö kertomaan mikä hanhet ovat vaeltavia ja mitkä eivät. Näin minkäänlaista laajamittaista teurastamista on vaikeaa. Lääninhallitus on myös kertonut kuntia käsitellä suoraan Kanadan Wildlife Service aikaisemmin.

7: Kaikkien kodeissa on oltava palovaroittimet.

ovat kokoontuneet unionin Brittiläisen Kolumbian Kunnat sopimusta.

3: tehokkuus päätöslauselmia olisi arvioitava.

Canada Goose Takki Aukia

2: Paikallishallinnot ei pitäisi maksaa PST.

Miksi se tuodaan esille: Yritykset maksavat veroja palveluista, mutta ei ole suoraa edustusta. Tämä on ärsyttävä joillekin (katso kuva).

1: maaseudun kaupungeissa pitäisi olla taksit.

6: hanhet pitäisi olla helpompi tapa.

Canada Goose Takki Aukia

Miksi se voitti mennä mihin tahansa: Katso kuva. Myös päätöslauselmien komitea on päättänyt olla vahvistamatta tätä liikettä, toimenpide sen yleisen epäsuosion.

Miksi se tuodaan esille: HST antoi heille alennusta. PST doesnt se voitti mennä mihin tahansa: Hallitus väittää, että se menettää rahaa jo palaamalla PST.

Mutta on olemassa 156 eri resoluutioilla keskustellaan Edustajien tällä viikolla, ja monet heistä voitti omille. Ja monet heistä iskee Canada Goose Takki Aukia joidenkin kuin pelkkää outo. Tässä muutamia niistä.

Eilen me katsoimme joitakin eri resoluutioilla, joka voisi olla uutinen eteenpäin riippumatta siitä, hyväksytty tai hylätty toisiaan tässä.

Liike: PÄÄTETTÄKÖÖN että pyrittäessä vähentämään uudelleen kuolemantapauksia ja tappiot meidän maakunnassa, UBCM edellyttävät muutoksia BC vakuutuslakia ostoksen tai uusimiseen kotona tai irtaimistolle ehtona ilmoitus, jossa politiikka hakijan että on toimiva palovaroitin kotona. (Cariboo)

Liike: PÄÄTETTÄKÖÖN että UBCM kehottavat lääninhallitus kehittää politiikan rajoittava muuttuu ministeriön nimiä neljän kuukauden kuluessa yleisen maakunnallisten vaalien. (Sicamous)

Tarina jatkuu alla

Miksi se tuodaan esille: Pienet kaupungit usein don on julkista liikennettä tai takseja. Pienet kaupungit haluaisi tällaisia ​​asioita.

Liike: PÄÄTETTÄKÖÖN että UBCM pyyntö että lääninhallitus tarkistaa kuntalain ja muuttaa vastaavasti sallia yrityksille oikeutta äänestää areferendumon kuntien palvelujen toimittamista. (Barriere)

4: Yritykset ovat ihmisiä.

Liike: PÄÄTETTÄKÖÖN että UBCM arvioida ja antaa sen jäsenyyden mittaa, tehokkuudesta päätöslauselmia ja yksityiskohtaisesti merkittävä positiivinen toimet. (Sunshine Coast)

Miksi se voitti mennä mihin tahansa: Sama liike keskusteltiin ja läpäissyt viime vuonna. Lääninhallitus vastasi esittämällä paikallishallinnot paremmat keksiä omat matkansa suunnitelmia. Ei ole syytä ajatella he muuttivat mieltään.