äiti hanhi istuu munat ympäri vuorokauden, hän sanoi. Sairaala hanhet lyhyitä matkoja alas puro toisella puolella Wescott Drive vettä, Hunt sanoi.

RARITAN TWP. Äitiys ottaa askeleen eteenpäin Hunterdon Medical Center sairaaloiden virkamiehet mahtuu pari Kanadan hanhet, joka on upotettu on liikenteen saari työntekijä parkkipaikalla.

tulisi olla niiden vauvoja Hunterdon Medical Center, sanoi Kathleen Seelig, johtaja suhdetoiminta sairaalan emoyhteisö.

Canada Goose Takki Eettisyys

Pari pesiviä hanhia kestää yli Hunterdon Medical Center pysäköintialue

Miespuolinen jahdata tunkeutujat, sihinää honking ja räpyttely siipiään, Nichols sanoi. voi kirjaimellisesti purra ihmistä, mutta niiden uhka on pitkälti bluffi, hän sanoi. Ja jos uhka jatkuu, äiti liittyy hangata.

Hanhet Canada Goose Takki Eettisyys tehty pesän 11. huhtikuuta vuonna työntekijä parkkipaikalla että toisella puolella pysäköintikannen. Työntekijät pysäköinti autonsa oli jahtaa isä hanhi. tulisi ulos, heittää hänen siivet ilmaan ja viheltää, sanoi Christopher Hunt päällikkö turvallisuutta. oli varsin säätämästä läsnäoloa. sanoi hanhet väitti melko laaja alue, joten hän oli noin 50 pysäköintipaikkaa eristänyt keltaisella teipillä. Merkit tehtiin varoittaa yleisöä pesiviä toimintaan.

Canada Goose Takki Eettisyys

Koska Kanada hanhet ovat muuttavia, ne on suojattu liittovaltion laki, sanoo Susan Predel, pääasiallinen biologi valtion Division of Fish and Wildlife. Mutta silti, lupa voidaan saada tuhota pesä jos hanhet vahingoittavat omaisuutta, mikä aiheuttaa pilaantumista tai vaaraa ihmisille.

Hunt sanoi, että se olisi voinut olla erilainen, jos hanhet jossa jahtaavat ihmisiä, jotka saattavat pudota ja satuttaa itseään. Mutta se ei ole ongelma on työntekijöitä puiston muualla ja antaa hanhet niiden asia. hanhet haluavat valita pesiviä sivusto on kaikki asiat, jotka tekevät niistä onnellinen, sanoo Ted Nichols, vesilinnut biologi Division of Fish and Wildlife. Sen pitäisi olla turvassa pesukarhu ja minkkien jotka haluavat syödä niiden munia ja turvassa tulvia. Hän sanoi naispuolinen yleensä asettaa viisi tai kuusi munaa seitsemän päivän aikana, ja se kestää jokainen muna noin 28 päivää luukku.

Canada Goose Takki Eettisyys