'Tavoitteeni on tehdä näitä logoja enemmän maalauksellista ja abstrakteja. Voit käyttää lippua, mutta Original Beaver on hienovaraisempaa.'

Edwards sanoi hän toivoo lopulta mennä globaali keräämisen tapaan villisti onnistuneen Canada Goose. 'Minusta tuntuu kuin olen harjoitellut viimeiset 30 vuotta aikaa tähän.'

Parks Canada tekee tämän maan oman tuotemerkin vaatteet

'Se samasta aikakauden kuin CN logo', sanoi Edwards. 'Nämä vektorityyppisiä logot, erittäin puhdas ja yksinkertainen, puhuvat meille lapsille 60-luvulla, ja ilmaista joitakin puhtauden ja naturalismin että ihmiset ympäri maailmaa osakkuusyrityksen Kanadan kanssa.'

Vaikka kesä on satanut pois camping loma, Parks Canada toivoo sinun kuluvat innokkuutesi ulkona oman hihat uusi rivi high end rento urheiluvaatteet, joka pyrkii myymään Canada Goose Takki Helsinki 2014 perintöämme ja hyödyttää meidän kansallispuistot.

Canada Goose Takki Helsinki 2014

'Mikä auttaa meitä on, että ihmiset kaikkialla maailmassa jo erittäin arvo tämän merkin.'

Debyytti valikoimassa on T-paitoja, pitkähihaiset paidat, lippikset, huppareita ja takkeja, jotka ovat kaikki Kanada 100 prosenttia puuvillaa. T paidat ovat kahdeksan unssi puuvilla ja fleecet ovat 16 unssi ranskalainen Terry.

Canada Goose Takki Helsinki 2014

'Tämä maa on oman tuotemerkin, Kanada,' sanoi Edwards, joka matkusti puistoissa toisesta päästä maan toiseen, kun hän oli tuoreeltaan taidekoulussa. Hänen mukaansa Parks Canada nimi on avain.

Edwards on innokas ottamaan linjan seuraavalle tasolle ja jakaa sen maailman kanssa.

logot näyttää näön ja haalistunut, ikään kuin painaa vanha silkscreens ja hierottu käyttöön. Korkit, suunniteltu jälkeen korkki Edwards on laudaksi oman päänsä vuosia, niissä on kaksinkertainen huovutettu logo että Edwards huolellisesti vuotiaiden kuivalla harjattu maalilla.

Getting sana tietoa meidän kansallisaarteita tuntuu niin paljon tehtävänä hänelle se mahdollisuutena. Sanoo Edwards, vilkaisee hänen showroom merkkejä työstä: 'Tämä on yksi asia, että voin jättää.'

Muotoilu mielessä tämän aloitteen takana on Roger Edwards, veteraani Kanadan muodin kohtaus, joka hänen pitkä, monipuolinen ura, on ollut käsi muoti video Hug ja vähittäiskaupan.

tuntu pehmeä tarkennus muisti resonoi koko linjan, erityisesti käytön Original Beaver logo, ensin suunnitellut taiteilija Roderick Huggins varten Parks Canada jo 1970-luvulla.

Todellisuudessa Kanada ei ole koskaan ollut erityisen helppo edustaa. Eritellään C A N A D A jotkut kangas on yksi tapa, mutta tämä kokoelma Parks Canada, Edwards on laittanut lahja edustaa perinnön kautta vuosikerta tyyli täyteen käyttöön.

Hän viimeksi auttoi suunnittelussa urheilu vaatteita CCM ja Adidas.