Vammaiset haluavat metsästää hanhet alkukauden tulee ottaa yhteyttä erityinen valtion puistot lisätietoja. Sporting ryhmät kiinnostunut vapaaehtoistyötä vesilinnuille elinympäristön parannuksia ja muiden hankkeiden valtion puistot tulee ottaa yhteyttä paikalliseen State Park johtajat.

laitos säilyttäminen ja Natural Resources huomattava monet valtion puistot mahtuu metsästäjien aikana osavaltion kausi, joka kulkee perjantai 25 syyskuu, ja tarkoituksena on vähentää paikallisia haittoja hanhet väestölle.

Canada Goose Takki Käytetty

Pennsylvania State Parks avoinna Early Goose Metsästys

Monet valtion puistot ovat ryhtyneet toimenpiteisiin, mukaan lukien anti hanhi aidat ja / tai käyttöä ääneen noisemakers, että yritetään estää vesilinnut tai pelästyttää heidät pois.

Canada Goose Takki Käytetty

Kuitenkin Pymatuning vyöhykkeellä, kaikki valtion Game Land 214 sijaitsee Crawford County suljetaan syyskuun hanhi metsästykseen. Lisäksi ei metsästys pidetään valvotun metsästysalueella Middle Creek Wildlife Management Area Libanonissa ja Lancaster maakunnat.

Canada Goose Takki Käytetty

Ilman näitä alueita, kahdeksan hanhi päivittäinen pussi raja ja 16 lintu hallussaan raja on voimassa koko osavaltion.

Non vaeltavat kanadanhanhi väestömäärä on kasvanut rajusti viime vuosina, mikä aiheuttaa satovahinkojen ja haittaa ongelmia asuinalueiden. Park vierailijat usein valittavat hanhi sontaa State Park rannat ja muut tilat, ja veden laatu jossain valtion puistot on kärsinyt.

Kuten viime kauden muutos pussiin rajoja ja vyöhykkeen rajoja Etelä James Bay Population vyöhykkeen Erie County, pussi raja pysyy kolme hanhet päivittäin, ja kuusi hallussa. Silmukka on määritelty seuraavasti: pohjoispuolelle Route 80 ja länteen Route 79, mukaan lukien kaupungissa Erie länteen Bay Front Parkway Lake Erie Duck vyöhyke, joka sisältää Lake Erie, Presque Isle ja alue 150 jaardin Lake Erie rantaviivaa.

HARRISBURG, Pa., 26. elokuuta / PRNewswire USNewswire / Pennsylvania valtion puistot mahdollistaa Kanadanhanhi metsästyksen kun valtion alussa Kanada hanhet kausi avataan tiistai 1 syyskuu.

Resident Kanada hanhet ovat olleet epäillyn syy korkea ulosteen koliformisten laskee jossain Pennsylvania State Park rannat, pakottaen uinti rajoituksia ruuhka käytön aikana.

Hunters tulisi ottaa yhteyttä yksittäiset park toimistot paikallisille aloituspäivät ja muita yksityiskohtia. Canada Goose Takki Käytetty Jotkin puistot ovat suljettuja metsästykseen, kun taas toiset avautuvat paikoin normaalisti kiinni metsästäjille. Lisäksi, alkukauden alkaa ennen Vapunpäivä, syyskuu 7 jotkut puistot eivät salli metsästys tiistaihin asti, syyskuu 8 takia loppukesän vierailijoille. Jälleen tänä vuonna, metsästäjät voivat ottaa yhden Kanadan hanhi Pymatuning vyöhykkeellä Crawford County, kun metsästäjät voivat kestää jopa kolme hanhet Pymatuning State Park Reservoir ja alueella, joka ulottuu 100 metrin sisämaahan rantaviivasta säiliön, lukuun ottamatta alue itään Hartstown Road.