Osa tätä oli oire molemmat vanhemmat ovat töissä, mutta suuri osa tästä vapaan annetaan lapsille oli osa salliva vanhemmuuteen liikettä 1970 ja 1980. Tänä aikakauden, uskottiin, että lapset olisi voitava vapaasti tutkia minimaalisella sääntöjä ja määräyksiä.

Dr. Abboud ja Ms Kim uskovat, että Aasian amerikkalaiset onnistuu osittain koska Aasian vanhemmat ovat valmiita uhraamaan omaa vapaa-aikaa mikrotasolla heidän lasten koulutus edistymistä.

Tämä tietysti tuo meille, että tunnetuin mutta usein parjattu sana: saldo. Pyrimme tarjoamaan Seth sekä rakenteen ja vapautta tutkia. Annoimme hänelle katsella televisiota, mutta ei rajattomasti. Laitoimme rajat sille, kuinka monta evästeet hän voi olla tai vain anna niiden tietyissä olosuhteissa.

Kuten olet ehkä huomannut, suurimman osan commenters tällä sivustolla eivät usko salliva vanhemmuuteen. Monet ovat estetty tai heitetty ulos TV. Vaikka nämä vanhemmat kasaan rakkauden lapsiaan, he tuottavat selvää, harkittu rakenne.

Couldn samaa mieltä kanssasi enemmän, Brett. Se vaikea löytää että tasapaino. Olen periaatteessa haluavat 'kouluttaa' lapseni tehdä hyviä päätöksiä itse, kun he vanhenevat. Kerron poikani koko ajan, että elämä on täynnä valintoja, hyviä ja huonoja. Jos teet hyvän valinnan, saat palkintoja kuten ystävät, palkka, osin hauskaa. Teet huono valinta ja saat rangaistuksen, kuten huonoja arvosanoja, vankila, yksinäisyys, alhainen maksaa työtä.

Toinen vihje, että vanhemmuutta kulttuuri länsimaissa muuttuu: siskokset kirjoitti kirjan siitä, miten heidän tiukka Korean vanhempansa ohjataan lapsuuden varmista, että ne onnistuivat elämään, kertoo The New York Times. Minun arvaus on, että useimmat amerikkalaiset eivät ole valmiita olemaan aivan yhtä äärimmäinen kuin vanhemmat Dr. Soo Kim Abboud ja Jane Kim, mutta se, että niiden kirja voidaan julkaista havainnollistaa vanhemmat tänään ovat muuttuneet.

Vaimoni ja olen eri mieltä koko ajan, mutta me työn kautta Canada Goose Takki Kokeilu jokainen asia löytää vastaus. Kokonaisuutena sanoisin olemme enemmän intohimoinen kuin Madonna. Esimerkiksi annamme Seth neuvottelee joitakin hänen etuoikeuksia ja joskus unohdamme omat säännöt.

Kun tämä strategia näin äärimmäinen voi kostautua, tietenkin. New York radiojuontaja Minya Voi esimerkiksi vastustanut hänen vanhempansa työntää arkkitehdiksi. Ja ystävät ja perhe ovat aina regaling minulle tarinoita lasten Kapinoitsijat vuoksi tiukat vanhemmuuden.

Tässä niiden filosofia pähkinänkuoressa, mukaan Times:

Yritän kanssa oikea määrä vapautta dole ulos lapseni niiden erääntyessä. Minulla ei ole malleja Perustan päätöksiä. Vaimoni ja täytyy vain sellainen siipi sitä. Mutta yksi asia lapseni tietää, kuinka paljon vapautta heillä on ja valintoja heidän täytyy tehdä, olemme heitä varten mitä tahansa. Kerron poikani koko ajan, 'Et voi aina puhua minulle, kysy minulta mitään, olen aina täällä, jos tarvitset minua.' Toivottavasti joka antaa heille luottamusta ja resursseja tehdä oikeat valinnat elämässä.

Kuten teini, olen oikeastaan ​​sopinut minun bussikuski, joka oli hyvin paljon Kampiakseli sarjakuvahahmo hometta. Tämä jörö kuljettaja tuntui, että lapset eivät ole saaneet riittävästi rakennetta vanhemmiltaan. Okei, Grumpy todella käytetään sanaa 'kuria.'

Salliva Vanhemmuus Parjaajille saamassa Pito viime vuosina

Canada Goose Takki Kokeilu

'Televisio on myrkkyä', hän kertoo lehdistö, joka toistuu tässä mielenkiintoinen The Australian. Madonna sallii vain yhden videon sunnuntaina ja hänen lapset menettävät iltasatu jos he käyttäytyvät huonosti. Horrors, Madonna ja olen vanhemmuuden käsitteitä yhteistä.

purkaminen sallivassa vanhemmuuden liike voi olla hyvässä vauhdissa. Jos amerikkalainen lapset olivat parented niin tiukasti kuin Madonna politiikkoja omaa, hän ei koskaan olisi tullut rikas ja kuuluisa ensimmäinen paikka.

Riippumatta, Seth on kasvamassa vapauden tutkia samalla ymmärtää, että hänellä on säännöt ja vaatimukset täyttävät. Meidän tasapainoinen lähestymistapa näytä toimivan hienosti. Minun lähestymistapa keskittyy kuria kyllä ​​mutta varmista lapset ovat autonomia ja tuntevat olonsa turvalliseksi tehdä omia päätöksiä. En halua vähän alistuva ja hiljainen lapset, Haluan lapsia kanssa spunk ja hengessä.