'Olen flabbergasted meidän menestys. Jos olisit kertonut minulle 10 vuotta sitten, että olisin myy tätä monta mukluks, en usko sitä', Sean McCormick sanoi.

Manitobah Mukluks kumppaneita useiden alkuperäisväestön käsityöläiset, joka on nähtävissä yhtiön verkkosivuilla, mitä kutsutaan Storyboots Project. Taiteilijat tekevät mukluks perinteisellä tavalla, joka voi kestää enintään kolme kuukautta luoda ja vastaanottaa 50 prosenttia kunkin kohteen myyty. Vaikka hintalappu voi olla jyrkkä $ 1,200 tai enemmän ammattitaito on hieno.

'Meillä on maailman intohimoinen asiakkaita, niin aboriginaalien yhteisön ja suurelle yleisölle.'

Tänään yritys myy yli 100000 tuotteita vuodessa ja oli vajaat $ 10 miljoonaa tuloja viime vuonna.

Yli 20 vuotta, Ray Fine toiminut menestyksekkään liiketoiminnan tuo ruokaa Grönlantiin.

'Olen ensimmäinen törmäsi mukluks opiskellessaan longhouse seremonia kaksi vuotta sitten,' Horn Miller sanoo.

Yhtiön aurinkoinen showroom ja tuotemerkin toimisto hoitaa Josh ja Ray Fine Ray Fine Enterprises, poika ja isä, vastaavasti. Ne hyppäsi aluksella Manitobah Mukluks noin viisi vuotta sitten, koska he pitivät ajatuksesta edistää kanadalainen yritys, jolla on vahvat perinteet.

toiminnallinen taideteokset tehdään erilaisia ​​materiaaleja, kuten hirviä, peuroja ja majava vuotia. Joustava kumi pohjat tehdään Italian jalkineet jättiläinen Vibram jolla on erityinen anti hankausta yhdistettä.

kääritty tiukasti lämmin villapaita ja seitsemännellä kuulla raskaana, Horn Miller ylpeänä osoitti pois hänen Mtis mukluks vuorattu lampaan shearling ja valmistettu lehmännahka mokka, kani turkis ja sisustettu elinvoimainen helmillä kukkasuunnittelijat, symboli Mtis ihmisiä.

'Mitkä olivat ihmisiä yllään jaloilleen 1000 vuotta sitten? Tämä on elävän taiteen,' Fine kertoo.

Kun First Air peruutettu sen reitti Iqaluit ja Grönlannin, Fine salattu keksiä uusi hanke. Josh, joka oli taustalla brändin kehittäminen ja markkinointi, lähestyi kanadanhanhi kumppanin kanssa.

'Tämä on menestystarina. Rakastan tuote ja osallistuneet henkilöt. Jokainen on miellyttävä, maanläheinen ja perhekeskeistä, aivan kuten alkuperäisväestön kulttuuriin', sanoo Horn Miller, joka oli mukana kapteeni Kanadan olympialaisten vesipallo joukkue 2000.

Yhtiö perustettiin vuonna 1997 Mtis sisarukset Sean ja Heather McCormick Winnipegin joka oli aloittanut kaupankäynnin parkkinahkaa vuodat ja turkikset käsintehtyjä mokkasiinit ja mukluks mukaan aboriginaalien taiteilijoiden useita vuosia aikaisemmin.

Vaikka monet saattavat olla rakkaus / viha asia Uggs, saapuminen tasainen, lähes stubby näköinen talvikengät starttasi liikettä kohti tasainen jalkineet.

Hän äskettäin vieraili yhtiön toimisto Aylmer.

'Kauppiaat etsivät aina seuraava iso juttu ja meidän tuote on mukava ja muoti eteenpäin.'

'Halusin luoda brändin, myydä tämän tarinan ja auttaa saamaan heitä kansainvälistä näkyvyyttä ja jakelu. Olemme yhteistyötä Sean ja ostetaan yhtiön ja käsitellä myynnin, markkinoinnin ja brändin.'

'Otan mallit perustuvat työhön ihmisten tuhansia vuosia. Olen velkansa. kunniaksi, että velka, pidän taidetta hengissä läpi nämä taiteilijat', McCormick kertoo.

Tämä Canada Goose Takki Kokeilu Netissä haku johti Fine on McCormicks, jota hän kuvaa todella paljon. Ne napsautetaan välittömästi.

Canada Goose Takki Kokeilu Netissä

Nämä kengät on tehty puhumiseen

Mohawk, joka asuu Kahnawaken varauksesta lähellä Montreal tyttärensä ja miehensä, toimii yleiskokouksen First Nations kehittää urheilua, kunto ja terveys strategioita.

'He etsivät jakelijan markkinoille Grönlannissa ja Alaskassa. Pidimme aito, tehty Kanadassa tähti vetovoimaa ulkoilutakit ja tuntevat samoin noin Manitobah Mukluks. näkisin mukluks lahja kaupoissa, mutta ei ollut kansainvälisillä markkinoilla tai tuotemerkin takana. menin etsivät joku Mukluk maailmassa. '

Kun he käynnistivät tuote messuilla Düsseldorfissa, Saksassa, vuonna 2008, yksi henkilökunta teki grand sisäänkäynti pukeutunut natiivi arvonmerkit kanssa palaveri musiikkia taustalla. Sittemmin ne edelleen käyvät kymmeniä kaupan ja muotinäytöksiä vuosittain.

'Naisella oli yllään pari ja kysyin missä hän sai ne. Katsoin ylös yhtiö, joka sattui olemaan Winnipeg, asettanut tapaamisen ja sai kierros tehtaan Sean (omistaja).

Manitobah Mukluks tarina paljon muutakin kuin kenkiä, askelmat ja trendejä saumattomasti kutomalla yhteen ennen ja nyt sekä edistämällä mahdollisuuksia aboriginaalien käsityöläiset ja heidän yhteisöjään.

Pieni yritys, joka laskee kanadanhanhi päällysvaatteiden yhtenä asiakkailleen, on noin tusinan verran henkilöstöä ja on vastuussa kaikista Manitobah myynti-, markkinointi- ja viestintä.