sopimukseen Tyynenmeren kumppanuussopimus (TPP) päästiin lopulta lokakuun alussa. TD Economics katsoi mitä hyötyä on Kanadaan. Tämä yhdistettynä kauppasopimus hiljattain sopinut Eurooppaan (vielä ratifioimatta) antaa Kanada etuoikeutta noin kaksi kolmasosaa maailmantalouden.

Canada Goose Takki Kokemuksia 2014

Liiketoimet ja palvelut ovat yhä useammin digitaalisessa maailmassa ja standardeja tarvitaan helpottamiseksi tätä kauppaa. NAFTA toimitusketjut voitaisiin hajotettiin TPP sopimus, joka sulkee pois Canada Goose Takki Kokemuksia 2014 Kanada. Esimerkiksi alkuperäsäännöt vaatimus Auton alle NAFTA on 62,5 prosenttia. Alle TPP, se on 45 prosenttia. ja Meksiko voisi hankkia lisää osia TPP maista automaattisesti laittamalla Kanada epäedulliseen asemaan. TPP auttaa myös suojaamaan Kanadan suhteet Japaniin.

Canada Goose Takki Kokemuksia 2014

TPP käsitellään kysymyksiä, jotka ylittävät mikä oli NAFTA, syvemmin käsitellään muun muassa palvelut, immateriaalioikeudet, työvoimaa ja ympäristöä, jotka eivät olleet merkityksellisenä 20 vuotta sitten, kun NAFTA neuvoteltiin. Esimerkiksi koskevia säännöksiä sähköisen kaupankäynnin, digitaalisen median ja kolmannen osapuolen logistiikkaa eivät sisälly NAFTA, mutta se parantaa huomattavasti sopimuksen. Todellakin, teknologian kehitys kahden viime vuosikymmenen ajan ja laaja käyttö Internet on muuttanut tapaa, jolla liiketoimintaa harjoitetaan.

Pacific Partnership ja Kanada