'Tämä on tapa teimme kosteikkoja vuosia, mutta se ei ole matala tarpeeksi eikä kansi ympärillä lammen äärellä. Pyrimme rakentamaan parempaa laatua kosteikkoja' Bish sanoi.

'Tässä meillä ole lampia. He eivät ole vettä niihin ympäri vuoden, ja ne eivät ole syviä, joko. Ne on suunniteltu lintu magneetti ja niiden avulla voimme nipistää niitä, erityisesti keväällä ja syksyllä, kun linnut ovat siirtymässä 'Bish sanoi.

Canada Goose Takki Kokemuksia

Tätä varten kumppanuus on tehnyt yhteistyötä niin se voinut hyödyntää pienempiä dollaria määriä suurempien dollaria määriä päässä Fish and Wildlife sekä hyväntekeväisyysjärjestöjen.

kosteikot jopa epäsäännöllinen muotoiltu lattia, joka mahdollistaa makro eri syvyyksistä, jotka houkuttelevat tiettyjä kasvilajeja.

Tällainen työ ei vaadi joitakin raskainta likaa, Canada Goose Takki Kokemuksia jota virasto tekee asianmukaiset maansiirtolaittei-.

kuitenkaan ollut kulkenut sen lähtöpaikan: Pennsylvanian Pymatuning Waterfowl turvaa Linesville.

aloitettiin viime lokakuussa ja se saadaan päätökseen kesän loppuun mennessä, mukaan Jerry Bish, Game komission maankäyttöä ohjaajan viraston Luoteis alueella.

POUX ja noin 62 muiden ihmisten äskettäin kokoontuivat tarkastaa Pymatuning kosteikkoja hanke, joka kun valmis tarjoamaan yli 600 hehtaarin laadukasta ja hallittavissa kosteikkojen muuttavien vesilintujen ja rantalinnut.

'Tämä kumppanuus on kehitetty 20 vuotta, mutta tämä on ensimmäinen kerta kaikki kumppanit ovat tavanneet toisiaan', sanoi DU: n johtaja kehityksen Mid Atlantic alueen Phillip POUX.

Pennsylvania ottaa itselleen Pymatuning päivitys video

Tulos, Bish sanoi, on kyky luoda järjestelmä, jossa Game komissio voi manipuloida vedenpinnat mihin tahansa syvyyteen se haluaa ja mitä kausi se haluaa kosteikkojen näkyvän ja katoavat.

Fish and Wildlife Service raportoitu takaisin minun hanhi oli 16 kuukautta vanha nainen ja ammuttiin marraskuussa lähellä Jefferson Village Ashtabula County.

mitä todella tarvitaan sen sijaan on rakentamiseen matalan veden kosteikkojen jotka tukevat mikro- selkärangattomien ja kuten otuksiin kuten etanoiden kaikki proteiinipitoista tavaraa, että naisten vesilinnut ja rantalinnut tarvitsevat ennen kuin ne saavuttavat pesimäpaikkoja korkealla Kanadan tundralla.

Ennustettu kustannukset hankkeen on noin $ 400000, luku joka rajoittaa taloudellisesti ahtaalle Game komissio, kuinka paljon rahaa virasto voi haarukka yli.

Se ei ole halpa koota tällaisia ​​kosteikkoja pelin.

vaunun kyydissä kosteikkoja rakennustyömaalla, Bish korosti syvä, leveä lampi, joka oli käytössä neljä Kanadan hanhet mutta ei paljon muuta.

merkitys Pennsylvanian Game komission Pymatuning Waterfowl Refuge on yhtä tärkeää Koillis Ohio ankka ja hanhi metsästäjät kuin Ohion Division of Wildlife n Mosquito Creek Waterfowl Refuge Trumbull County.

ponnistelut Pennsylvania Game komissiota tehostamaan vesilinnut elinympäristö Pymatuning laajennuksiin. Fish and Wildlife Service, Richard kuningas Mellon Foundation, Ducks Unlimited, vesilintujen USA ja Kalifornian yliopiston Foundation.

'Tule takaisin ensi keväänä, ja näet vesikasvit, jotka eivät ole olemassa tätä sivua 70, 80 vuotta', sanoi Kurt Dyroff, DU: n johtaja suojeluohjelmien.