Alueella asui Lenni Lenape intiaanit, jonka nimi kanadanhanhi oli wawa.

Arviot jotka eivät asu Wawa välillä noin viisi perhettä (erään pitkäaikainen asuville Wawa Road) 265 perheiden (arvion Walter Kirby, 68, johtaja Wawa Farms Association, joka juuri oli vuotuisen päivällinen klo Log Cabin Inn).

Se on myös mielentila.

Wawa on paikka. Se on meijeri.

Vastaus on tuolla maitotölkkejä.

'Kukaan ei ole koskaan piirretty viiva kartalla sanomalla tämä on silloin Wawa alkaa ja päättyy', selitti W. Bruce Clark, Middletown n johtaja.

Jotkut myös sanovat, että on koti Franklin Mint, mutta minttu on nimetty sen lähialueilla Franklin Centerin isku vasten kasvoja Wawa, ehkä, mutta minttu viranomaiset sanovat se on oikeastaan ​​vain mukavuussyistä, kun otetaan huomioon tilavuus mail he saavat.

Itse asiassa Merkittävin asia Wawa lausutaan rhyme kanssa '' saw saw 'kansasta on, että kukaan ei voi sopia, missä se on, todella. Se on paikka, jossa monet ihmiset haluaisivat asua, ja niin paljon sanoa he tekevät. Mutta kysy heiltä, ​​missä rajat Wawa ovat, ja hyvin....

Ajattele Wawa, paikka.

Käydä Wawa

Canada Goose Takki Kokotaulukko Ikä

18. vuosisadalla, Wawa ratkaistiin ulkopuolisia Philadelphia ja New Jersey, jotka tehtiin, kuten hanhet, veteen. Siitä tuli jyrsintä ala: Paperitehtaat, gristmills ja muille tehtaille alkoi juuri pitkin eri puroja.

Nykyään Wawa on taskussa Estates, avoimet kentät ja mikä voi olla viimeinen maitotila Delaware County. On myös kotiin yhtiön pääkonttori Wawa Inc., meijeri- ja lähikauppaketju.

Ja se on täynnä erittäin ylpeitä ihmisiä, jotka vaativat merkintä niiden palautusosoite 'Wawa' vaikka posti sanoo Wawa ei ole olemassa.

Saatat sanoa 'Ah, Wawa,' joka on, jos se ei kuulostanut niin naurettavalta.

On Wawas, ja sitten on Wawa.

Tiedät Wawas: Aisles täynnä squishy leipää; teini tajalle ruskea esiliinat; nurkassa, tuttu banaani puu, joka todella näyttää kissan raapimispuu draped banaaneja.

Mutta Saamme asioiden edelle täällä.

Pikemminkin se leviää pitkin pikkuteitä yhteisöä, miten elämä leviää suonet, vain Wawa tapauksessa pulssi on hiljainen, ja merkkejä elämän hienovaraisia.

Avoin maa, joka luonnehtii Wawa, ja mielentila johon Schroeder viitataan, tulee meijerin ja Wood perhe, jonka jäsen hän on.

Ah, Wawa, voisi sanoa: Canada Goose Takki Kokotaulukko Ikä tyyssija hätiköityjä, ei aivan nopeasti pysäyttää ja ei aivan ruokakauppa, kodikas eräänlainen 7 Eleven, paikka saatat jopa mennä ostoslista.

Canada Goose Takki Kokotaulukko Ikä

Tiet Valley Road, Wawa Road ovat kapeita ja mutkaisia ​​ja vie läpi kirjava metsässä, vain satunnaisesti keskeyttää talon. Talot ovat 18th century kivitalot, joskus tai 19th century puutalojen suuret kuistia.

Useita vuosisatoja sitten, Kanada hanhet vaelsivat osat Delaware County, joukossa vehreä, mäkinen laakson ruokitaan useita puroja, kuten West Branch Chester Creek ja Rocky Run Creek.

Vähitellen yksi hanhi suosikki pysähtyen pistettä tunnettiin Wawa sopiva nimi, koska ohikiitävä luonne hanhet vierailun tulevia tavarataloja.

'Wawa on mielentila', sanoo Fritz Schroeder varatoimitusjohtaja Wawa Inc. ja elinikäisen asukas. 'Jos haluat olla Wawa, voit olla Wawa.'

Sillä mitä loppujen lopuksi on 'Wawa'?

kartoissa, Wawa on taskussa viheralueiden joka halaa kummallakin puolella Baltimore Pike hieman pohjoiseen Glen Mills ja etelään Lima. Osa siitä on Middletown, ja osa siitä on Chester Heights Borough. Koska Wawa edelsi sekä kuntia ratkaisuun, se jopa edeltää Delaware County Wawa ei vaivaudu sisältävät sopivasti itsensä joko kunnassa.

Sitä käytetään olla posti, liian, ja rautatieasema, mutta nyt nämä asiat ovat muistoja. Wawa on vain naapuruston.

Silti on sovittu yleisellä yksityiskohtia.

Canada Goose Takki Kokotaulukko Ikä

On yksinkertaisesti kaunis.

Unohda lähikaupat, hetkeksi. He oikein hyvin.