Tämä pieni siunaus on erityinen nuorten sorsastus päivä suunniteltu nimenomaan rekrytoida nuoria 15-vuotiaiden ja alle osaksi Magnificent veljeys Marsh.

huolimatta kaikki nämä valmisteet, valtio vesilinnut päätoimittaja Ray Marshalla pelkää paljon metsästäjien ole saanut sanaa.

Bag rajat ovat samat: Five ankat, enintään neljä sinisorsia (yksi kana), kaksi morsiosorsa, kaksi Punapäät, yksi jouhisorsa, yksi Canvasback, yksi musta ankka. Viisi koskeloista, enintään yksi hupullinen. Viisitoista coots. Ei hanhi metsästys. Hunt missä voit saada luvan, kuten runkosarjassa.

Illinois 'kolme Nuoret sorsastus Days lauantaina Pohjois vyöhykkeellä, 19 lokakuu Keski- ja 2 marraskuu Etelä noudattaa samoja sääntöjä kuin kaikkiin muihin päivä, yhtä poikkeusta lukuun ottamatta: Ei valtion tai liittovaltion vesilintujen postimerkkejä tarvitaan. Tämä hemmottelu voisi rohkaista vanhempia ottamaan käyttöön lapsensa metsästää ilman jäykkä taloudellisia näkökohtia.

Canada Goose Takki Kopio

Out mennä houkutuslintuja, jolloin muodostuu joukko kuppimainen kohti tuulta, täydellinen lasku ankkoja. Nyt kaikki on sokea, puhuu pehmeästi, ruuvaamalla kahvia kannut, koira hermostuneesti jalkoihin. Kaikki korvat rasita kohti kaukainen quacks, The whirr on näkymätön siivet. Silmät tarkistaa kellot oikeudellisista ammunta tuntia. Aseet ladataan, kaikki on valmiina. Kautta rako sokea, kaikki katso liekehtivä, punainen purppura auringonnousu että pimennykset mitään koskaan nähtäväksi yli Marsh.

Neljäkymmentä kolme valtion ja liittovaltion waterfowling alueilla myös on saatavilla kävelylle tai päivittäin arvontaan metsästykseen. Julkinen sokea sivustot jaetaan arpomalla ensin tullutta palvellaan ensin. Yleisillä alueilla on oma kaihtimet toimivat samalla tavalla kuin tavallista mitään tyhjillään sokea voidaan ryhtyä, jos omistaja ei ole siellä puoli tuntia ennen auringon nousua. Saattaa olla muutamia poikkeuksia turvallisuussyistä, joten tarkista sivuston virkamiehiä. niin lapset ei ole aikaisin häiriöitä. Metsästys jatkuu normaali ammunta tuntia.

'Haluamme nähdä ainakin 5000 lasta siellä, mutta en kuvitella saamme että Monille tämä oli ensimmäinen vuosi ja kaikki', hän sanoi. 'Olen itse eivät odota paljon ollenkaan. Näin myöhään, se voi olla vaikea löytää päteviä lapsia.'

Lämpö syntymässä aurinko, huuto laululintujen, haju mutaa, pöly syksyisen kuivauslaitosten muodostavat huumaava eliksiiri, ja sitten tulee sydän hakkaa kehotus: 'Täällä ne tulevat. Valmistaudu!'

Ainoat vaatimukset ovat, että lapsi on lisensoitu (mikä tarkoittaa läpäissyt metsästäjän turvallisuus tietenkin) ja rekisteröidään kansalliseen Harvest Information Program (HIP) soittamalla 1 800 kosteikko. Kaikki lapset on aikuisen seurassa yli 18. Ei ole mitään rajaa, kuinka monta lasta per aikuinen. Kunhan et unsafely juuttua sokea.

'On totta jotkut metsästäjiä jotka pelkäävät näitä lapsia säikyttää pois ankat' Marshalla sanoi. 'Mutta en usko, että tulee olemaan ongelma lainkaan. Ensinnäkin tarvitsimme nämä päivät joten olisi noin ankkoja noin lapsille ampua. Mutta ne ankat tulee olemaan viikon lepo asettua. Most, I varma, että tulee takaisin. toiset on kasaantuu vuonna. '

Joka tapauksessa, hän epäilee on tarpeeksi lapsia soilla karkottaa monta ankkaa, kuten jotkut hapan kohtasi vastustajat ohjelman väittävät.

Onnekas lapsille, joiden isät tai äidit, sedät, Big Brothers tai naapurien saattajan ne tässä erityisen Trek tulisi tehdä koko rituaali.

Hän sanoi Illinois arviot on 4700 säännöllisesti lisensoitu nuorten waterfowlers perustuu melko hyväksytty määrä 8,5 prosenttia, mutta ei kaikkia niitä tulee. He metsästävät aikana säännöllisesti vuodenaikoina.

Marshalla huokaisi syvään: 'Toivon vain lopputuloksena ei ole paljon ihmisiä järkyttää tästä. Meidän täytyy kannustaa perinne sorsastus, ja ainoa tapa tiedän on tuoda lapsille.'

Sitten tulee aavemainen sloshing kautta kosteikkojen tai ehkä yön liukua musteinen vesillä hieman ankka sokea keskellä vesistöön tai työntää jotkut vehreässä rannalla.

Tänä päivänä kuitenkin vain lapset saavat nousta ylös ja ampua. Aikuiset voivat ohjata, soittaa, apua millään tavalla. Mutta ei lapsi on outmuscle Pop varten ampui Canada Goose Takki Kopio siipi Gastropods johtoon sinisorsa. Ei ole mitään estävää tunne kilpailun. Ennen kaikkea ei lapsi on vääntää kätensä jälkeen neiti. Vain olleensa siellä oli kaikki.

Time For Kids kokea iloa Duck Hunting