Ei ole väliä mitä vanhemmuus voi olla, jotkut ihmiset vain isona laiska sohvaperunoita jotka eivät edes tikkua puhdistamaan sotku. Ehei, se ei ole sinun velvollisuus huolehtimaan niistä. Ja kuka määrännyt pitämään siivoan kunnes äkillinen toteutumista valkenee teidän nuhjuinen kämppis että hän / hän tarvitsee aloittaa elää kuin sivistynyt ihminen, oli vain yrittää rauhoittaa teitä. Se on roskaa (no pun tarkoitettu), ja että ei koskaan tapahdu, paitsi 0,01% silloin, kun kyseinen henkilö on mitään halua säilyttää puhtaus. Mutta, mitä voit tehdä on ottaa ison muovipussiin ja työntää kaikki paska he ovat jättäneet taakseen Cinderella puhdistaa. Nyt mene upottaa sen osaksi jätehuolto. Odota, voit antaa varoituksen ja upottaa sen oman kämppäkaveri puolella huonetta kolmesti. Jos messiness ei poistu kolmannen kerran, kämppäkaveri voidaan nyt luokitella toivoton kämppäkaveri ja voit mennä eteenpäin, tähdätä bin. Tämä on viimeinen keino. Vain pitää puhelimet, iPodit, kamerat, lompakot, avaimet ja kannettavat tietokoneet pois. Tämä yksi on kirsikka pick aukottomia tapa saada likainen tilava paikata hänen / hänen tavoin. Ne ovat liian häpeissään. Parempi vielä, dump uuden ostaa pussiin liian yhdessä likainen rasvainen astiat. Ja voit myös ottaa ne ja laittaa ne hänen / hänen sänkyyn. Voit nopeasti nähdä kämppis kääntää uuden lehden!

Canada Goose Takki Kopio Niini

Kun kämppis tuo yli joku he todella, päivämäärä tai muu henkilö, mennä jopa kämppäkaveri heidän yhtiön läsnäolo ja muistuttaa heitä miten he eivät ole puhdistettu likaiset astiat jälkeen viikon tai että niiden pitäisi oikeastaan ​​käyttää puhdas potti koska et kuullut se voi antaa sinulle infektioiden siellä tai että hän / hän on kiihtynyt vaatteet lattialta kulumista ja sitten pudottamalla likaista pyykkiä takaisin samaan kasaan. Leikillään mukaan pesee hänen / hänen kasvonsa, käyttäen kaikkia että meikki / hajuvettä ei toimi bakteereita, jotka päätyvät heille ihosairauksia. Ole ystävällinen ja iloinen koko ajan kuin olet niin tottunut kämppiksesi elämäntapa. Likaisuudesta on sammuttaa useimmille. Nöyryytys varmasti saada heidät puhdistamaan liiketoimintaa.

Joskus se vain ei ole mahdollista jakaa väli teidän kahden kaikesta; jääkaappi, mikroaaltouuni, kylpyhuone tilat, jne. Naisilla on yleensä häiritsee epäpuhdas tai huonokuntoinen kämppäkaverini enemmän kuin miehiä, koska useimmat miehet olla sotkuinen vaihtelevasti niin he selviytyä kanssa toistensa sotku. Lisää naiset ovat verrattain puhtaus kummajaisia, koska ne on kasvatettu suorittaa kotitöitä täydellisyyttä. Mutta, jos naispuolinen kämppäkaveri on niin sotkuinen, että hänen tustottumukset päälle hermot, pitää pää kylmänä. On ratkaisu kaikkiin ongelmiin ja voit täysin käsittelemään tällaista kämppäkaveri. Olen vierasta olet jo yrittänyt puhu kämppäkaveri jakamisesta vastuita siivota ja joka ei ole toiminut ja nyt messiness on sietämätön. Nalkuttava koskaan auttanut ketään.

'En tarvitse maksaa terapeutti antaa minulle paskaa. Olen kämppis joka tekee sen ilmaiseksi'. Ally McBeal

Meidän määritelmät puhtaus ovat suhteellisia. Varmista et toimivat kuin siisti friikki psyko ja odottaa kämppäkaveri poimia viimeisetkin hiusosio sängyn lähellä. Voit ehdottomasti välttää jakaa talon sotkuinen tilava kiinnittämällä täyden huomion, kun olet haastattelemalla mahdollinen ehdokas. Se on aika kysyä toisiaan niin monta kysymystä kuin voit toistensa elämäntavoista. Ole ystävällinen kun teet niin. Ihmisillä on taipumus valehdella koska kukaan ei oikeastaan ​​sanoa teille, että 'Hei, annan auki ja päättyi maitotölkkejä pysyä jääkaapissa kuukauden kunnes avaa jääkaapin ja oksennus sen meteli', 'En tunne täytyy heittää roskat joka päivä, kun teet sen kerran kuukaudessa vielä saa sitä ulos talosta ',' Minulla on äiti kysymyksiä ja olet menossa on kokki ja puhdas minua 'tai' en voi tehdä lattian meressä heitti vaatteita ja tehdä talon haisee potin täynnä tuoreita perä '. Et voi koskaan olla täysin varmoja siitä, miten puhdas henkilö haluaa pitää talon kunnes alkaa luonaan / häntä. Jos olet asunut tai elävät sotkuinen tai nuhjuinen tilava, tiedät mitä puhun. Vaistoanne, jos olet hyvin ohut, voi olla käyttää ylimitoitettu vaatteita piilottaa ohut kuva Canada Goose Naisten Parka. Mutta temppu lisäämällä muoto kehykseen on kerroksellista, eikä lisäämällä vaatteita, jotka ovat liian suuria. Varmista, että olkasaumat oman paitoja osuu yläosaan olkapään, ja haara housuissa iskee anatominen haara. Hyvin varustettu vaatteet tulisi kuoria ihoa ilman Canada Goose Takki Kopio Niini halaa liian tiiviisti Canada Goose Miesten PBI Chilliwack

Toinen vaihtoehto voisi kokeilla on jakamalla koko talon kahteen puolta; sivuillasi ja kämppäkaveri puolella. Molemmat teistä sallitaan hoitoon puolin tietä haluat mutta ei voi käyttää toisen henkilön tilaa. Mutta, tämä taktiikka ei toimi kaikesta vaikka kuten aiemmin mainitsin.

Golden Vihje: käsittely sotkuinen Roommate

Canada Goose Takki Kopio Niini

Living poissa kotoa on varsin hankala muutenkin. Sinun täytyy huolehtia kaiken itse; maksaa laskut, on tehokasta työssä uran kasvua, hallintaa suhteita ja huolehtii oman ruoanlaitto ja siivous. Olet ihan itse tässä suuressa maailmassa ilman perheen tukijärjestelmä riippuu uudessa kaupungissa. 'Koti', ah! Älä Rakastamme sanan 'kotiin'? Se on ainoa paikka, voit mennä takaisin joitakin rauhaa ja rentoutumista jälkeen pitkän työpäivän. Tämä on paikka rentoutua ja pitää kaikki jännitteet pois. Mutta mitä jos tuli kotiin tiskiallas täynnä likaisia ​​astioita, kasataan pesula, torakat feasting viime viikon pizza, televisio, joka on aina jäljellä riippumatta siitä, että jopa torakat eivät ole kiinnostuneita katsomista ja sängyt jotka on ryöstetty pois niiden levyt? Meteli talossa on kuvottavaa ja et edes tiedä mikä se on. Sitten osut kylpyhuone ja potti on likainen kuin helvetti. Perehtynyt tähän skenaarioon? Tietenkin olemme kaikki olleet tiellä elää likainen kämppäkaveri! Ja jotkut köyhät sielut ovat edelleen jumissa kiima. Jumala siunatkoon heitä!

Nämä Vinkkejä Miten käsitellä sotkuinen Roommate todella toimii

tiedän nämä vinkit ovat todella kostonhimoinen ja keskiarvo. Mutta, Haluan ehdottaa, että et vielä yrittää puhua kämppäkaveri noin messiness asiasta. Sinun ei tarvitse olla mukavaa, koska et ole kämppiksesi vanhempi. Useimmat ihmiset toimimaan cue ja ne on kerrottu puhdistaa paikka. Varmista, että olet toimivat kämppis tehtävät ja pitämällä puolella huonetta puhdistaa yhdessä muiden alueilla talon. Onko puhua. Jos kämppis on ylittänyt kärsivällisyyttä, se on aika joihinkin toimiin ja sinun on siunaukseni mennä eteenpäin ja näyttää pimeän puolen. Mutta anna kämppäkaveri riittävästi mahdollisuuksia ennen sitä. Sinä haluaisi lähteä etsimään toisen asunnon uusilla kämppäkaverini jälkeen lämmitetty argumentti. Se on vihje sinulle. Joskus ihmiset saavat todella kiireinen takia hektinen työaikataulu, putoavat masennukseen jälkeen menettää työpaikkansa tai joilla on hajottaa ja eivät todellakaan kiinnitä huomiota puhtauskertoimen. Voi olla kämppäkaveri on edessään joitakin ongelmia. Mutta viikonloppuna aamuisin tulisi olla siivousta aikaa.