On olemassa suuri määrä hirvieläinten elävät maatalousalueilla saaren ja jos pyytää maanomistajan lupa voi saada luvan metsästää noin joitakin tiloilla. Se on vain kohtelias antaa maanomistajalle tietää, mitä aiot tehdä ennen kuin lähdet maitaan. Löydät hyödyllistä ja se voi johtaa joitakin erinomaisia ​​metsästys mahdollisuuksia kauden edetessä.

Vancouverinsaari tärkein iso peli eläin on Columbian Musta valkohäntäpeura joka on yleinen koko saaren. Kuva hirvieläinten on yksi, joka oli korjattu itään Highway19 on haulikko tai jousiammunta ainoa alue. Ne eivät ole suuria eläimiä; mutta niiden liha on erinomainen venison.

Sadonkorjuun aika villi B

Seuraava sarake perustuu metsästystä Kamloops alueella. Suunnitelma on metsästää alue Käytin metsästää noin 40 vuotta sitten. Meille kerrotaan on muuttuva sekoitus suurten eläinten ja metsän kasvun alueella muuttuvien ekologiset olosuhteet tuoma muuttuvaan ilmastoon.

Metsästys, kuten kalastusta, on toimintaa, joka tuo osallistujat suorassa kosketuksessa maailmaan luonnon. Nature on suuri opettaja.

Metsästyskausi alkoi virallisesti elokuussa ja lajista riippuen villieläinten metsästää se voi ulottua pitkälle 2016. Mutta useimmille ihmisille se päättyy joulukuun puolivälissä 2015.

Tämä sarake tunnustusta ympäristöministeriön laajennetun ammunta alueet löytyvät sivulta 27 Alueen 1 mukaisesti. Meillä on myös rajoitettu populaatio Roosevelt Elk saarella ja suuri väestö musta kantaa. Mustakarhuja että syövät marjoja, hedelmiä ja kasvit ovat hyvä lähde lihan; mutta kun he syövät lohta kutevasta kulkee liha ei ole kovin maittavaa.

Klassinen esimerkki myönteisiä muutoksia meidän rannikolla suistojen lintuja, kuten Kanada hanhet osallistuu nykyisen menestyksen koko rannikon British Columbia. Myös negatiiviset tätä tilannetta, koska hanhet asettavat paljon paineita ankeriaan ruohoa vuodetta, jotka ovat tärkeitä pieniä kaloja kuten aina on voittajia ja häviäjiä meneillään kamppailut elää luonnollisessa maailmassa.

He ovat myös löytäneet vastaavia ominaisuuksia Comox Valley. Tämä johtaa ongelmiin niille, jotka kasvattaa kasveja ja niille, jotka muuntavat hirvieläinten osaksi paikallisesti kasvanut lihaa. Minulla ei ole valmis ratkaisu kaupunkien Deer ongelma, mutta olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että vastuullinen metsästäjät voisi tehdä parempaa työtä vähentää kaupunki- hirvieläinten numeroita kuin pelottavaa kustannukset raportoitu viime teuraaksi pääkaupunkiseudulla eteläpäässä saaren.

Kanada hanhet ovat toinen lähde paikallisesti kasvanut lihaa, joka on jäämässä pois Canada Goose Takki Kopio Oulu puolesta monien ihmisten saarella takia epämiellyttävä tapana levittää hanhi perä golfkentillä, rannat ja puistot. Ehdotan myös, että valvottava metsästys voisi tehdä paljon ratkaisemiseksi kanadanhanhi ongelma.

Canada Goose Takki Kopio Oulu

Canada Goose Takki Kopio Oulu

Ajan he ovat oppineet, että kaupunkialueilla kuin alapäähän Vancouver Island on suhteellisen turvallinen paikka cougars ja susia ja se on myös runsaasti lähteitä elintarvikkeiden muodossa kaupunkien kasvien ja suurten puutarhojen, jotka kasvavat herkullinen kasveja vihanneksia, kukat ja muut syötävät kasvit.

Poikkeukset säännöllinen vuodenajat ovat kevät karhun metsästystä ja laajennettu vuodenaikojen Kanadan hanhet. Suurimmalle osalle metsästäjien on ensisijaisesti yrittää korjata joitakin korkealaatuisia orgaanisia lihaa perheen syväjäässä.

Wildlife populaatiot nousta ja laskea perustuu ekologiset olosuhteet, jotka saattavat suosia elämäntapaansa tai aiheuttaa niille haittaa. Ilmastonmuutos meillä on tällä hetkellä on muuttumassa vesistössä joihin villieläinten olemassa.

Canada Goose Takki Kopio Oulu

Ralph Shaw on mestari lentää kalastaja, joka sai Order of Canada vuonna 1984 hänen suojelutoimia. 20 vuotta kirjoittamisen sarakkeen Comox Valley Record se on voittanut useita palkintoja.