'Se on joitakin kaikkein teknisiä, korkealla maan päällä käsittämättömän rankaisee olosuhteissa', sanoi Anker. 'Tällä kertaa tulimme takaisin ratkaista joitakin keskeneräisiä asioita. Meillä kaikilla oli jotain, joka piti meidät motivoituneita.'

Keskeinen kongressin kannattaja ehdotti Canada Goose Takki Laatu varata tarpeeksi rahaa löytää vaellus ja pyörä pilottihankkeita koko kansakunnan jopa 75 $ miljoonaa kukin.

Asun Hamilton Ontario ja tämä kaupunki saa huonoa rap muusta Ontario. Useimmat ihmiset yhdistävät sen terästeollisuuden, savusumu, saastumisen jne Se on itse asiassa varsin kaunis. Kiitos jaat vierailun.

Ankka UGG Klassinen Lyhyt kuljettaa Yhdysvalloissa etiketti, mikä vaikea löytää näinä päivinä jalkineita. Työministeriö. Bass, Cole Haan, UGG Knightsbridge Sebago ja Dexter tehdään nyt ulkomailla. Bean loi metsästys Ugg itselleen, kun hänen jalkansa kastuivat ja kylmä Metsästysmatkat, ja se ei ollut välitön menestys. Bean Metsästys Kenkä on saatavana unlined tai eri vuoria, UGG Finnegan kuten Gore-Tex, Thinsulate ja shearling. On paljon muita muunnelmia, kuten tikattu, kangas ja ruudullinen, UGG Sheepskin Cuff ja jopa kirkkaan sininen ja vaaleanpunainen nahka.

Joukkue määritettiin toistaa aikaisemman kokemuksen. He viettivät kolme viikkoa Perusleirissä of Tapocan acclimating, lajittelu vaihde, ja tutkimalla epävarma kiivetä edessä olevista niistä. Heidän rohkeus kannatti, ja Hainevä valmistui vain kuusi päivää, esteettömän mukaan minkäänlaista takaisku. Sen lisäksi niiden perehtyneisyys reitti, kiipeilijät hyvitetään suotuisat sääolosuhteet ja vahvuus kunkin yksittäisen tiimin jäsenen niiden menestyksen.

varten Ozturk, palkkiona kiivetä oli vähemmän olemisesta ensimmäinen alpinists täydentää sitä, ja lisää kulttuurielämyksiä ja upeat maisemat häntä ja hänen joukkuetoverinsa pystyivät kokea yhdessä. 'Kiipeily kanssa niin läheisiä ystäviä yksi visuaalisesti upea osissa Himalajan on sellainen seikkailu ruokkiva sieluni', hän sanoi.

yli 40 vuoden ajan Hainevä, reitti että Luoteis edessä 20700 jalka Meru vuonna Garhwalin Himalajan, välttivät yrityksistä joidenkin maailman top alpinists ja jäi yksi viimeisistä unclimbed piirteitä alueella. Ei enää.

Canada Goose Takki Laatu

Öztürk Patenttivaatimuksen Meru

Grskar! Det er Goose Jakkelidt tidligt at KBE dem jeg har engang gemt en potentiel Jack O Goose Outletsikkert, tnkte jeg, p verandaen, og vores hund spiste det Goose Parka miesten de ser dejlige ved vejkanten str omgivet Goose Jakkeaf Majs chok og grskar. Jeg er ikke vild med Goose Outletorange nuancer i almindelighed, bortset fra s denne Goose Parkatid af ret. Trendikäs UGG Classic Cardy saappaat ja Timberland brändin ylittää Bean myynnin, hän sanoi.

Onnea Triple Crown Rick! En ole vielä täydentää sitä itse, mutta aion lyömällä ylös Akamai Pass viikonloppuna. Hei Rick, kuulostaa sinun täytyy hengailla näitä 3

By Samantha Cook; Valokuvia kohteliaisuus The North Face

Canada Goose Takki Laatu

The North Face urheilijat Conrad Anker (oikealla), Jimmy Chin (keskellä), ja Renan Ozturk (vasemmalla) pääsi huipulle tänään, lähes viikon etuajassa. Heidän feat on huomattava. Hai pidetään maailman haastavin nousee, koska sen maasto on monipuolinen. Alempi Kolmas on klassinen alppi lunta ja jäätä reitillä, keskellä sekoitus jäätä ja rock, ja viimeisessä osassa on äärimmäisen vaikeaa, ulkonevat headwall.

Trio oli hyvin tietoinen vaikeuksista ne kohtaisivat. He olivat yrittäneet reitin vuonna 2008, mutta oli pakko kääntyä ympäri, kun he olivat vain 100 metrin päässä huippukokouksessa.

'Me kaikki täydentävät toisiaan hyvin', sanoi Ozturk, joka osallistui vain viisi kuukautta sen jälkeen murtaen nikamien ja kallo ski onnettomuudessa Jackson, Wyoming. 'Conrad on jäätä ja tukea isäntä, Jimmy on vahva tuki ja jyrkkä, lumi kaivaminen ja olen enemmän viritetty vapaalle tarvitaan kiivetä keskiosassa.'