mukaan Betsy Armistead, johtaja Prairie Center for the Arts, viime vuoden merkinnöistä paljon rakennuksia Schaumburg ja paljon 'luonnon laukausta otettu vähän tunnettu nurkkia ja kätkö ympäri kylää.'

Tai voit aina mennä laukaus pormestarin ehdokas Judith Pietrucha poseeraa Schaumburg poliisien mutta tietenkin, joka on jo tehty hänen kampanja kirjallisuudessa.

Valitettavasti jättiläinen puhallettavat bikinit verhottu vaaleanpunainen gorilla on mennyt ikuisesti, mutta jos voit odottaa ensi vuoden kilpailuun, näkymät ovat hieman mehukkaampana: Ehkä kylä voi lisätä juustokakku luokka tai riimu alkuun kilpailun jälkeen Hooters ravintola avautuu.

Jos isänmaallisuus on sinun juttusi, siellä on lähes aina lippu tai kaksi tai 13 lentäminen Jeep Eagle jälleenmyyntisopimuksen pitkin Golf Road, ja ilmeisesti tulee olemaan, kunnes muutoksenhakutuomioistuin tuomari toisin määrää.

Valokuvaajat kaikenikäisille, ammattilaisia ​​ja harrastajia, ovat oikeutettuja. Kuvat, luonnollisesti, on asetettava Schaumburg, ja niiden pitäisi ominaisuus maisemia, arkkitehtuuria ja / tai ihmisiä. (Oletamme, joka sisältää alternative rock laulajia, joten kuka otti laukaus Toad Wet Sprocket edessä paikallisen Best Buy, joka ilmaantui kannessa CD, todennäköisesti täyttää.)

Schaumburg, kaikki luodinkestävät se kestää Chicagoans jotka yksinkertaisesti voi päästä karu kauneus hienoksi rakennettu nauhat mall, ei ole pulaa 'kohtauksia'.

Canada Goose Takki Lapset

Canada Goose Takki Lapset

Jos esimerkiksi olet osaksi väkijoukkoon kohtauksia, vain pysäköidä edessä uuden siiven Woodfield mall, tai ajaa alas Golf Road milloin tahansa, päivällä tai yöllä.

Jos etsit jotain hieman alkuperäistä, voisimme ehdottaa joitakin dandy kanadanhanhi innoittamana luonto laukausta Copley Centerin Industrial Park koilliseen Golf ja Roselle Roads. Jos käytät pitkän matkan linssi, saatat jopa poimia autoilijoiden on vedetty yli Schaumburg hienoin taustalla.

Olet liian myöhäistä Canada Goose Takki Lapset saada kuvia kaupunginjohtaja Al Larson ajo kaivuri vihkiäisissä on Schaumburg Regional Airport, mutta tämä on vaalivuosi, ja muita mahdollisuuksia pitäisi esitellä itsensä pian riitä. On varmasti jotkut vauvat noin tarvitseville suudella.

Jos haluat villieläimet, ei ole loppua lajiketta: tippumisen mahla klo Nature Sanctuary teini tanssiklubeilla ja älä unohda Louis ja Serena, virallinen kylä joutsenet, joka palasi lampi edessä kunnan rakennus Keskiviikko.

Jos haluat kummituskaupunkien, kokeile Town Square (ei näytä olevan mitään sääntöä rekvisiitta, joten tuo pitkin tumbleweed tai kaksi asettaa tunnelman.)

Canada Goose Takki Lapset

Täydellinen Schaumburg on huomion keskipisteenä

Virallinen omistautumista: puheen Schaumburg, lauantaina on omistautumista Atcher kuntakeskukseen Complex, joka nimettiin uudelleen kunnioittaa kylän myöhään pormestari, Robert Atcher, jota usein kutsutaan 'isä Schaumburg.'