Maa on tasainen ja runsas ympäri Nickerson, joka on puolen mailin pois kapea valtatielle noin 30 kilometrin päässä Omaha. Kaupungin siisti, mutta usein haalistunut yhden tarinan koteihin istua suuri, ruoho paljon. On pieni klusterin liikerakennusten, useimmat niistä pitkä sulkimin, ja viljan hissi.

Canada Goose Takki Naisten

'Olen asunut eksoottisissa paikoissa, mutta en ole koskaan halunnut elää missään, mutta täällä', sanoi Chuck Folsom, 88 vuotta vanha entinen Marine ja maanviljelijä. 'Meidän täytyy suojella maata. Emme anna mitään lisää.'

Kysymys siitä, kuka toimisi kovaan oli eturintamassa keskustelun, vaikka monet olivat järkkymätön ne eivät ole anti maahanmuuttaja. Oppositiojohtaja Randy Ruppert jopa ilmoittanut: 'Kyse ei ole rotu. Tässä ei ole kyse uskonnosta.'

'On mahdotonta tietää, mitä koon perusteella vaikutukset ovat', Klein sanoi päivää myöhemmin.

Kylä hallitus yksimielisesti äänesti ehdotettua $ 300 miljoonaa kasvi, ja kaksi viikkoa myöhemmin, yhtiö sanoi he ottavat kasvien ja rahaa muualla. etsivät taloudellisia investointeja jottei irtoaminen asukkaille, mutta juuri nämä paikat kohtaavat kompromisseista että yhä useammat jotka vastustavat lihanjalostamoita sanoa uhkaavat taakkaa heidän elämäntapansa ja tuoda ulkopuolisille.

Enemmän avoimesti, John Wiegert, läheisiltä Fremont jossa kaksi lihanjalostajat työllistävät monet maahanmuuttajat, epäilivät Nickerson tehtaalla houkuttelisi laillisten maahanmuuttajien Somaliasta yli 1000 heistä ovat siirtyneet muihin Nebraska kaupunkeihin samoista työpaikoista sekä ihmisten Meksiko, Central Amerikassa ja Kaakkois-Aasiassa.

'Kun maanviljelijät voivat hyvin, kaupungit voivat hyvin', hän sanoi.

'Ehkä se on vain kysymys ajasta, jota elämme, jossa niin monet ihmiset haluavat tiettyjä asioita, mutta he eivät halua haitat, jotka menevät heidän kanssaan', sanoi Chris Young, johtaja American Association of Meat prosessorit.

Toiset totesi, että koska Nebraska työttömyysaste on yksi maan alin lähellä 3 prosenttia, harvat paikalliset asukkaat hyväksyisi lähtötasona työpaikkoja. Vaikka ennustettu palkka $ 13 $ 17 tunnissa ylitti alueen nykyinen mediaani palkka tuotannon työntekijöitä, vastustajat väittivät lihanjalostajat yleensä suuri vaihtuvuus.

'Emme vastusta töitä,' maanviljelijä John Schauer sanoi. 'Haluamme puhdas, pysyviä työpaikkoja.'

Vaikka Nickerson asukkaat ovat onnistuneet työntää pois teollisen mittakaavan toiminnassa, vastustajat sanoivat he saavat paremmin järjestetty auttaa kaupunkia, joka on suunnattu ensi.

Nickerson soti Georgia perustuu Lincoln Premium Poultry, joka halusi käsitellä 1,6 miljoonaa kanojen viikossa varasto ketju Costco. Se oli samanlainen tarina Turlock, California, joka kääntyi alas sika käsittelylaitoksessa viime syksynä, ja Port Arthur, Texas, jossa asukkaat viime viikolla pysäytti lihanjalostamo. Siellä olivat myös valituksia tässä kuussa noin valtava karju käsittelylaitoksessa suunnitellaan Mason City, Iowa, mutta hanke on edennyt.

Mason City virkamies Brent Trout sanoi hän kuuli kaikki argumentit vastaan ​​$ 240 miljoonaa kasvi suunnitellaan noin 200 mailia koilliseen Nickerson: Mikä ympäristövaikutukset toiminnon, joka käsittelee jopa 22.000 hogs päivittäin? Miten 2000 uutta työpaikkaa vaikuttavat eristetty kaupunki 27500?

Mutta molemmat esille karhea 4 huhtikuu kokouksessa, jossa paikallinen hallitus hylkäsi kasvi. Yksi puhuja sanoi, että hän kiersi kana käsittelylaitoksessa muualla ja tuntui hermostunut, koska suurin osa työntekijöistä oli vähemmistöjä.

Canada Goose Takki Naisten

NICKERSON, Neb. Half ton avopakettiautoista väkijoukko hillitä ulkopuolella One Horse Saloon, neon-Coors Light merkki ikkunassa ja kylkiluun silmä pihvit valikosta, mutta muuten Nickerson, Nebraska, on lähes äänetön kevät ilta, ja vain jyrinä tavarajunien keskeyttämättä lintu kappaleita.

On jo vaikea houkutella työnantajia Mason City, joka on menettänyt noin 10 prosenttia sen väestöstä 30 viime vuoden aikana, hän sanoi. Mutta, kuten Nickerson, Mason City paras myyntivaltti on keskittyminen maatalouteen: 'Tämä on mitä Iowa on. Tämä on mitä Iowa tekee', Taimen sanoi. 'Nostamme sikoja ja olemme käsitelleet sikoja.'

Tiny Nebraska kaupunki sanoo ei 1

Ihmiset näyttävät olevan valmiimpia kuin aiemmissa aikakausien taistella kehitystä he ajattelevat voivat vahingoittaa ympäristöä tai muuttaa alueen luonnetta, University of Nebraska Lincoln taloustieteen professori Eric Thompson sanoi, vaikka kehitys tarjoaa taloudellisen vauhtia.

Alueellinen talouskehitys virkamiesten mielestä se oli täydellinen paikka kanan käsittelylaitoksessa, joka elävöittää 400 henkilöä kaupungin 1100 työpaikkaa, enemmän kuin se oli koskaan nähnyt. Kun suunnitelmat vuotanut ulos, vaikka ei ollut juhla, vain raivoissaan oppositio joka huipentui asukkaat pakkaus palo sali valittaa teiden osannut käsitellä rekkaliikennettä, löyhkä kasvin olisi kestämätöntä ja maahanmuuttajien ja ulos towners olisi tulva-alueella, ylivoimainen kouluissa ja muuttamalla kaupungin luonnetta.

Nickerson tehdas olisi auttanut alue viljelijöille, jotka enimmäkseen kasvaa maissia ja soijaa, käynnistä siipikarjaliiketoiminta ja ostaa paikallisesti kasvanut viljaa rehuksi, sanoi Willow Holliback, joka asuu 40 mailin päässä ja johtaa maataloudessa ryhmä, joka kannatti ehdotusta.

Sen koulu purettiin yli vuosikymmen sitten, jättäen vain vanha leikkipaikka, mutta asukkaat ylpeitä alueelliset Canada Goose Takki Naisten koulupiirin. Ylikomisario Jeremy Klein kertoi kylän hallitus hän huolissaan uusien opiskelijoiden olisi hukuttaa paikallisten koulujen ja että verohelpotuksia rajoittaisi mitään ylimääräistä rahaa palkata lisää opettajia.

'Koska kristitty, en halua somalit tänne' Wiegert, joka on johtanut pyrkimyksiä kieltää vuokra-asuntojen maahanmuuttajia laittomasti, kertoi kuulijoille. 'Ne ovat muslimien syntyperää. Olen huolissani tyypin ihmisiä tämä on menossa houkutella.'

Canada Goose Takki Naisten