Meidän huomata, että päätökseen tämän sarjan, että teologinen pohdinta noin ekoteologia muodostaa vain pienen componant täysin palanut ekoteologia. Beyond muutosta kulttuuri helluntailaisuuden tehtävänä on infuusio sen sosiaalisten rakenteiden ekologinen henki. On myös tarvetta puuttua hyvin käytännöllinen Canada Goose Takki Netistä Ulkomailta liittyviä kysymyksiä tunnistamiseen ympäristökysymykset (mitä todella ovat maailmanlaajuisia ja paikallisia ongelmia maa) ja päättää, miten seurakunta voi osallistua niiden paranemista. Vastaukset näihin kysymyksiin aiheuttaa paljon enemmän kuin teologista pohdintaa, mutta requrie laaja vuoropuhelu tutkijoiden, poliitikkojen, ympäristönsuojelijoiden jne. Lisäksi on tarpeen selvittää, miten kääntää globaalin ekologisten osaksi käytännön tehtävän paikallisen seurakunnan.

Ehdotukseni seuraa pitkin linjaa ajatus John Elkington joka keksi termin rivi Periaatteessa elimet eivät enää arvioi itseään mukaan taloudellinen menestys yksin, mutta katsovat niiden sosiaaliset ja ympäristövaikutukset samoin. Se on osa siirtymistä kohti yritysten sosiaalista vastuuta, että olen varma, että jotkut SCC tiedekunnan jäsenet ovat tietoisia. Tämä college tietenkään ei ole taloudellisesti motivoitunut, ja uskoisin, että se on muiden standardien mitata menestystä, kuten henkinen, akateeminen, valmistuneet jne organisaatio sillä on korkeampi kutsumus kuin useimmat, ehkä sen sijaan rivi tulee quintruple, sextuple, septuple? Kuka tietää. Kuitenkin maailmanlaajuisesti, sisälle ja ulos kirkon, on oltava enemmän sitoutumista ja tietoisuus kestävän kehityksen kysymyksistä.

Vaikuttaa siltä, ​​että lähestymistapojen on oltava paljon ruohonjuuritason tyypin näkökohdat ja sovellukset olevan tehokkaita helluntailainen maailmassa. Sen on myös oltava ilmeisen selvä kuin helluntailainen varmistaa laajempi hyväksyntä helluntaiseurakunnan yhteisössä. Ehkä ottaa Pneumatologia ja johtaa Spirit konferensseja, jotka vahvistavat perusteet (peräisin helluntailainen paradigma) ja räjähtää uusille alueille kuten Ekklesiologia, ekologia, jne.

Canada Goose Takki Netistä Ulkomailta

Tämä on suuri aihe ja yksi mielestäni meidän pitäisi saada ajattelumme korkit todella pohtimaan.

Canada Goose Takki Netistä Ulkomailta

joka johdattaa college joutumassa kierrätyksen eri jätteitä, saamalla eri jäteastioita eri kohteita yhtä kompostointiin, toinen kierrätettävä, toinen jätettä.

Luulen myös, että kollegio vegie puutarha olisi hyvä idea, siellä on varmasti tarpeeksi maata yhdelle. Vaikka Mielestäni olisi idealistinen ajatella tarpeeksi vihanneksia voitaisiin kasvattaa college tarpeisiin, varmasti tarpeeksi voitaisiin täydentää ruokala tarpeet, on halpa pohjalta. Kuten kasvava kurpitsat, salaatti vihannekset, perunat jne.

SCC seisoo suuri asemassa mallintaa käytännön ekoteologia joka vaikuttaa Helluntaiseurakuntien tulevaisuudessa. Lets johtaa yhteiskunnassamme, kun kaikki olemme kutsuttu 'pää eikä häntä' luonnonlaatu me?

Kuinka hyvin on helluntailainen Pneumatologia todella kehittyneet? Se voi olla niin yksinkertaista. Minulla on kopio Holdcroft mutta todella suuri työ roolista ja Mission Hengen, erityisesti kun otetaan huomioon yhteisöön, joka kaipaa ottamaan sen johto henki, on todella kysyntää. Jotain, joka on sekä saatavilla saarnatuoli saarnaaja ja haastava teologianopiskelijoidemme opiskelija.

Toinen asia kollegion voisi tehdä on olla luettelo henkilöistä, jotka ovat valmiita kimppakyyti. Vaikka joidenkin joka ei ole toteuttamiskelpoinen, sillä monet minä, että se on todellinen vaihtoehto, ja jos siellä voisi olla rajat luettelo alueista ihmiset elävät se voi toimia. Erityisesti otetaan huomioon polttoaineiden hinnan nousu.

Kanssa puutarhassa komposti alue voitaisiin myös perustaa kompostointiin alas jätteitä hyödyntäen matoja murtaa se alas.

Miten asianmukaista, että edellinen postitse olet keskustellut pragmatics Josh, ja nyt ovat vaatineet ehdotuksia.

Mielestäni on olemassa muutamia asioita kollegion voi tehdä aloittaa työstää ekologia. Yksi on kokoelma sadeveden rakennukset käytetään allas, puutarha jne.

Jopa vaiheessa käynnissä chooks munien ja rohkenen sanoa lihaa joskin ehkä se ei ole kohtuullisesti tai jostain eettisiä tai moraalisia? Vaikka lammas voitaisiin varmasti käyttää pitämään ruohon alas.

Toinen alue on hyödyntää aurinkoenergiaa enemmän, vaikka intial kustannus on suuri, se voi pian maksaa itsensä pois. On kaksi tapaa college voi asettaa tämän ylös, yksi on täysin itsekantava ja hyödynnetään virtaa päälinjat, kun se tarvitsee tai että sen järjestelmän koukussa osaksi tärkein järjestelmä, jossa sähköyhtiö maksaa sinulle mitään ylijäämää tehot don käyttöä.

ikä pelkästään

Helluntailaiset ja Ecology

On ollut hienoa seurata tätä paperia ja keskustelu se on tuottanut. Ajatus vastuutamme kristittyjen planeetan on vaivannut minun jo jonkin aikaa, etenkin ajattelu usein olla mukana kaikki asiat vasemmalle kallistuva, liberaali, ja jumalattomat. Toivottavasti voimme kääntää sen ympäri ja johtaa yhteiskunnassamme sijaan jäljessä thinkning näistä asioista kuin yhteisö!

On monia muuttujia, jotka voidaan työstää tässä kuten Solor kuumaa vettä ja sähköä kupolit katossa, jotka mahdollistavat luonnon valoa rakennuksiin.

Canada Goose Takki Netistä Ulkomailta