Kanada hanhet weren aina ongelma Colorado. 1900-luvun alussa, linnut olivat lähes sukupuuttoon Yhdysvalloissa, koska ofhunting ja elinympäristön häviämisen.

Ihmiset kävelemään Kanada hanhet lähellä Ferril Lake City Park 21. heinäkuuta 2016 Denver. Puisto houkuttelee paljon hanhet, jotka ovat alkaneet muodostua ongelmaksi.

ja liittovaltion villieläinten virastojen teki joitakin radikaaleja toimenpiteitä, jotka melkein uudelleen heidät Pohjois-Amerikkaan, saidVargas Madrid.

käytetään hanhet itärannikolta, mutta ne siellä keväällä ja syksyllä, eikä kesällä, hän sanoi. koirat nauttivat hanhet perä jostain syystä, ja jossain vaiheessa se ei nautittavaa Walkaround järven ja nähdä sen maahan, koska he ääliö hihnassa menossa, kun se. Huolto työntekijät käyttää mekaanista harjaa kiinnitetty etupään ajo ruohonleikkuri lakaista jalkakäytävälle ja jalkakäytävät kaupungin puistossa järjestelmä. Pienemmissä alueita, he puuttua sotkea puhaltimella kiinnitetty edessä golf cart.

Canada Goose Takki Stockmann Uutiset

Nykyään valtion ja kaupungin virastot käyttävät kahta strategiaa hallita hanhi väestö.

tehnyt työtä, koska ne lentävät takaisin, Vargas Madrid sanoi. oli vielä bändeistä jaloissa. haudottu Denverin arearelied niiden homing vaistot palata favoriteparks ja golfkenttiä, jossa oli runsaasti vettä järvien ja lampien lyhyestä hoidetut nurmikot joiden avulla ne voivat havaita saalistajat helposti.

myös yhteinen valitus fromdog omistajat, jotka usein Denver puistoissa, jossa hanhi jätöksiä koristella kaikkea käynnissä polkuja ja hoidetut nurmikot jalkakäytävät naapurimaiden koteihin.

aikana pesimäaikana, maaliskuusta heinäkuuhun, munia pesiin päällystetään maissiöljyyn, joka pysäyttää munat kehittymästä tai kuoriutumisesta pitää hanhi väestö nykytasolla. Noin 2000 munat päällystetään vuosittain Denver puistoissa, Vargas Madrid sanoi.

Restoration pyrkimykset sisällyttää creatingthe Keski muuttoreitin, yhteistä ponnistusta vesilintuja johtajat mantereen joka hallinnoi muuttolintuja kuten asthe kanadanhanhi. Keski muuttoreitin ulottuu yli 5000 kilometrin päässä Kanadasta Texas ja sisältää Colorado.

Biggie, sanoi Vicki Vargas Madrid, villieläinten ohjelma ylläpitäjältä Denver Parks and Recreation. näkevät sen sotkuinen ja haittaa. Gurney, joka siirtyi Colorado viime vuonna Connecticut, yllätti Denver hanhet, jonka hän löysi juostessa ympäri Sloan Lake.

henkilö oli verylarge koti Kaakkois Denver lämmitetty ajotieltä talvella, ja hanhet olivat tarpeeksi älykkäitä istua se, koska ei ollut lunta. neuvoja?

Mutta hallinnassa MESSIS hankala ifsticky tilanne.

Mutta osasto kyky käyttää koneita on rajoitettu, joka pitää niitä todella pyrkivät pitämään hanhet loitolla.

asia tarpeeksi työvoimaa käyttää niitä riittävän usein kaikissa puistoissa, Vargas Madrid sanoi. ollut haaste vuosien varrella. Meidän täytyy käyttää niitä kahdesta neljään kertaan päivässä tietyssä puistossa, mutta määrä resursseja meillä on, me onnekkaita jos me saada siellä kerran tai kahdesti, ehkä kolme kertaa, viikossa. Stewart, omistajan Bird Ohjaus Inc., metron Denver liike, joka tarjoaa lintu hylkivä, ansastusta ja muuttopalvelut, vastaanottaa lotscomplaints noin hanhet. Mutta yksi puhelu oli erityisen mieleenpainuva.

Kanada hanhet lentävät pois, kun jahtaa Canada Goose Takki Stockmann Uutiset Goosinator torstai 20 joulukuu 2012, City Park Denverissä.

cityparks osasto käyttää myös sevenrobot Goosinators, kirkkaan oranssi ylläpitämien kaukosäätimellä, pelotella hanhet pois.

Mutta vain murto-osa munien vuosittain Colorado.

Väsynyt hanhi perä Colorado puistoissa

RJ Sangosti, Denver Post

Canada Goose Takki Stockmann Uutiset

Canada Goose Takki Stockmann Uutiset

Wright tuo muovipusseja siivoamaan pennut, mutta kun hän busydoing että joskus hänen koirat tikan yli syödä hanhi jätökset.

Helen H. Richardson, Denver Post