Olimme vielä tekemällä push perusleiriin (17701 jalkaa) ja Kala Patthar (18315 jalkaa). Sää alkoi muuttua, ja iltapäivisin toi paksu sumu ja rajallisen näkyvyyden. Lämpötilat romahtanut miinus 5 astetta F yöllä. Oppaamme ei näyttänyt huolissaan; viisi päivää myöhemmin, se oli eri juttu.

Ankka UGG Klassinen Lyhyt kuljettaa Yhdysvalloissa etiketti, mikä vaikea löytää näinä päivinä jalkineita. Työministeriö. Bass, Cole Haan, UGG Knightsbridge Sebago ja Dexter tehdään nyt ulkomailla. Bean loi metsästys Ugg itselleen, kun hänen jalkansa kastuivat ja kylmä Metsästysmatkat, ja se ei ollut välitön menestys. Bean Canada Goose Takki Tori 90210 Metsästys Kenkä on saatavana unlined tai eri vuoria, UGG Finnegan kuten Gore-Tex, Thinsulate ja shearling. On paljon muita muunnelmia, kuten tikattu, kangas ja ruudullinen, UGG Sheepskin Cuff ja jopa kirkkaan sininen ja vaaleanpunainen nahka.

Minulle paeta Lukla oli vähemmän dramaattinen. Marraskuun 7. heräsimme kaunis taivas. Se oli päivä olimme tekemällä lopullinen sysäys Lukla. Voisimme kuulla lentokoneita ja helikoptereita etäisyys. Life oli palannut pieni lentokentälle. Olemme tulleet kaupunkiin myöhään iltapäivällä. Näimme satoja vaeltajille työntää tiensä lentoyhtiön myymälöissä, yrittää rebook lennot. Vain kourallinen 20 paikkainen konetta tekivät 30 minuutin juoksee ja Kathmandu. Se vie päiviä saada kaikki lajitellaan. Enemmän huono sää on odotettavissa viikon lopulla.

Canada Goose Takki Tori 90210

Vaikka rutiini lentojen myöhästymisiä ja huonon sään useita päiviä ovat tavallisia Luklassa viikolla viivästyksistä Payge kuvailee oli ylimääräinen, ja itse asiassa hieman aliarvioitu. Loppupuolella viikolla, että hän kuvaa, kaikki suuret verkot täällä kotona, ABC, CBS, NBC, CNN, ja MSNBC olivat mukana päivittäin raportteja heikkenevä tilanne Lukla, toisella puolen maailmaa. Se ei ole rutiinia tai tyypillistä kaksi tuhatta tai niin lers ja vaeltajille yrittävän poistua Lukla kerralla. Se oli pelkkä pandemonium yhdessä vaiheessa kohti loppuviikosta.

Onneksi paikalliset kuitenkin, ihmiset, jotka ovat riippuvaisia ​​matkailusta, se oli viikon kestäneen ajanjakson huono sää, joka tapahtuu ehkä kerran muutaman vuosikymmenen välein. Travellers ja vaeltajille aikoo mennä sinne tulevaisuudessa EI pidä disuaded. Todennäköisyys kokee vastaavan tapahtuman samassa määrin on yli harvinaista. Trendikäs UGG Classic Cardy saappaat ja Timberland brändin ylittää Bean myynnin, hän sanoi.

Tapasimme samana päivänä klo Rum Doodles, suosittu vaeltajille ravintola Thamel osassa Kathmandu. Nimetty mystinen 40000 ja jalka pitkä vuoristo, kuka tahansa huippukokousten Mount saa ilmaisen illallisen elämän. William oli yllään 'paeta Lukla' paita. Se tiivisti tilanteen tee (kirjaimellisesti!).

käpertyi Himalaja 9000 metrin korkeuseroja, Luklassa on 'merkittävä' portaalin ja ulos alueella. Sen pieni lentokenttä on rankattu yhdeksi vaarallisimmista maailmassa.

Tuhansia Trekkers Stranded

William, trekker Englannista oli käytetty loppuun, kun hän ja hänen ryhmänsä päätyi pikkukaupunki marraskuun 1. Neljän viikon uuvuttavaa, suuri korkeus vaellus Khumbun, William oli valmis lentämään takaisin Kathmandu ja sitten kotiin. Hän ja hänen ryhmänsä tarkistanut yhdeksi kymmeniä perus, ei lämpöä jättää, ajattelu seuraavana päivänä lentokentän varmasti auki. Neljä päivää myöhemmin, he odottivat vielä. He tekivät päätöksen vaeltaa 70 km ja Jirli. Se kestää neljä päivää, mutta ne pystyivät lentämään takaisin Kathmandu 8. marraskuuta.

Tästä huolimatta sotilaallisella tarkkuudella oli mitä olen nähnyt seuraavana päivänä lentokentällä. Yksi kone laskeutuisi ja viiden minuutin kuluessa ne käänsi sen ympäri. Meidän lento oli kuusi tuntia myöhässä, mutta en ollut valittavat. Jotkut ihmiset olivat jumissa yli viikon. Olin iloinen olla ta kanssa Intrepid, australialainen seikkailu yritys. Meidän lennot olivat ennakkovarauksesta ja meidän Sirdar (pää opas) hoiti lentoaseman politiikkaa.

Ajoitus on kaikki elämässä ja tällä kertaa se oli minun puolellani.

Payge, lennon viivästyksiä ja huono sää Luklassa ovat hyvin normaali esiintyminen. Waiting 3, 4 tai 6 päivää ei ole harvinaista. Hävetkää käyttämisestä otsikko evakuoitu Lukla evakuointi on sana vakavia vaaratilanteita tai kauheaa luonnonkatastrofien ja houkutellaan pelon ihmisiä. Ainoa asia, joka tapahtui Luklassa oli huono sää, jossa älykäs Nepalase lentäjät kieltäytyvät lentää. Jokainen, joka on kokemusta vuoristossa tuntee arvaamattomuus sää. Lokakuu / marraskuu ovat sesonkiaikana vaellusporukalle niin valitettavasti monet ihmiset piti pysyä paljon kauemmin kuin odotettiin. Kiertue yritys olet johtanut kanssa ei ollut mitään tekemistä sen kanssa saada ulos ajoissa. Olit vain onni on vahvistettu paikka päivänä lentojen alkoi liikkua, jos lento oli ajoitettu päivä, että ei lennot jäljellä, sinäkin olisi lisättävä jonotuslistalle. Kaikki ihmiset, jotka lentävät Luklaan ovat varauksia erinomainen matkaoppaiden työtä niiden puolesta! Kiinni raportointi tosiasioita kirjaaminen eikä sensationalism!

Jos sää ei nosta, emme pysty vaellusretki Luklaan suunnitellusti. Kaksi tuhatta trekkers oli jo loukkuun. Kaikissa hotellihuoneissa kirjattiin. Ihmiset nukkuivat jossa tullen siitä ruokasali kerroksessa, käytävillä, ja sisällä telttansa. Ruoka oltiin säännösteltyä tarjonnan lentokoneet olivat maadoitettu Katmandussa. Ne harvat lentoyhtiöt ja helikopteri palvelu, joka huoltaa Luklassa olivat avuttomia.