Ensimmäistä kertaa moneen vuoteen satamassa vedet olivat enimmäkseen jäädytetty keskittämällä joitakin vesilintuja, mutta ehkä siirtämällä joitakin muita, kuten Kanadan hanhet ja Red breasted koskeloista jonnekin ulos verran alan tarkkailijat, McKenna sanoi.

Toinen merkittävä muutos oli kanssa Ring necked fasaanit. Vain 10 vuotta sitten, McKenna sanoi, että he eivät olleet voineet löytää mitään iskulla päivä, mutta tänä vuonna ne näyttävät olevan kaikkialla 115 laikullinen laskea.

Hän sanoi Merisirri ovat yleisempiä itärannalla missä on paljon jäätä rannalla.

Canada Goose Takki Valkoinen

Kaiken 14223 lintuja nähtiin 69 eri lajia tunnistettu. Oli kaksi uutta lajia tähän lasketa hyvin, Ruddy Ankka ja Merisirri.

'Talvella höyhenpeite mies kuparisorsa nähnyt päivää ennen kuin niiden määrä alkaen Hawbolt n konepaja Green n Pt. klo ulosvirtaus NSPC laitos sopii yhteen läpi höyry yli veden määrä päivä ja on nähty samassa paikassa, koska laskea vähintään asti 8 tammikuu kun viimeksi tarkistanut, 'McKenna totesi sähköpostia osallistujille. 'En usko, että tämä laji kirjattiin lukumäärä ennen, Canada Goose Takki Valkoinen mutta tämä laji on kirjattu, että paikalla ainakin yksi muu talvella.'

fasaanit vuonna vuotuinen lintu count

Canada Goose Takki Valkoinen

Kanada hanhet numeroita esimerkiksi olivat alhaisimmat he olleet 14 vuotta McKenna on toimittaa tulokset count vain 233. Red breasted Merganser luvut olivat vain 10 prosenttia parin viime vuoden aikana, jolloin vedet olivat avata.

Canada Goose Takki Valkoinen

'He yleensä ruokinta kivikkoista rantaa, missä on merilevää ja lehdet altistuvat', hän sanoi. 'Nämä pesii kaukana pohjoisessa ja ne tulevat alas näin pitkälle talvella.