Lähimmäistäsi saa pelottaa asuville hanhet pois hänen omaisuus ei tappavia keinoja milloin tahansa. CDFW kannattaa, että maanomistajat ottaa ennakoivasti ei tappavia vähentävät toimenpiteet kanadanhanhi käytettäväksi vaikutti yksityistä omaisuutta. pitää ruoho lyhyt hillitä ruokintaan; käyttää koiria; visuaalinen pelotteet, kuten scarecrows, saalistaja houkuttimia, mylar ilmoituksien ja ilmapallot; ja aidat.

Onko tämä laillista? Eiköhän villieläinten tuli kiinteistön sijainti ja pitäisi jättää yksin. Love my naapuri mutta vihaan hänen hoitoon paikallinen hanhet. (Anonymous)

sitoutuu olemaan käyttämättä Noozhawk n foorumeita henkilökohtaisia ​​hyökkäyksiä. Tämä sisältää minkäänlaista henkilökohtainen hyökkäys lukien, mutta ei rajoittuen, ihmiset meidän tarinoita, toimittajille, jotka luovat näitä tarinoita, lukijatoverimme jotka kommentoida tarinoita tai kukaan muu yhteisö.

Carrie Wilson on meribiologi kanssa Kalifornian Department of Fish Wildlife. Kommentit pitäisi olla merkitystä ja saa olla kirosanoja ja halventavaa kieltä ja hyökkäykset.

Ulkona Q häiritsevät kalastus ja metsästys Homes elämäntapa

Haluan tietää, jos laillinen kalastus pyrittiin häiritsivät ja pitäisikö minun kysyä kaupungin Attorney lisätä mitään lisämaksuja. (Dan F., Venice, Kalifornia.)

Ymmärtääkseni on olemassa valtion lakeja, jotka kieltävät henkilöt ja ryhmät tarkoituksellisesti häiritsee laillinen metsästys muiden ponnistelujen. Uskon, että nämä säännöt ensisijaisesti tarkoitettu vastaamaan anti metsästykseen ryhmät yrittävät molemmat pelotella laillisten metsästäjien ja karkottaa Canada Goose Takki Valkoinen Harmaja peli olemasta saatavilla.

Wildlife tuli omaisuutta, joten jätä ne yksin.

Lisäksi sorsastus voi olla tehokas pelote ongelma-alueilla ulkopuolella pesimäaikana kun valtio ja paikalliset määräykset mahdollistavat tämän toiminnan.

Sieltä tilanne huonontunut toisen osapuolen kanssa uhkauksia kuolemasta ja ruumiinvamman. Kaikki tämä yli vanhentunut ahven kalapaikka! Poliisi pääsi mukaan ja alkuunpanijana päätyi vankilaan syytetään törkeästä (varten uhkia).

Kanada hanhet ovat valtion ja liittovaltion suojattu lakien ja asetusten puitteissa muuttavien Bird sopimuksen Laki ja Kalifornian kala ja Game Code. Kuitenkin näissä asetuksissa, ei tappava hämärtymistä menetelmiä, kuten häirintää tapahtuu henkilöitä, voivat estää Kanada hanhet yksityismetsistä omaisuutta jossa omaisuusvahinkoja tai haittaa voi tapahtua maanomistajalle.

V: naapuri sijaitsee oikeutensa haze hanhet hänen omaisuutta.

Laki on hieman erilainen kuin useimmat kala- ja Game Code osiot että villieläinten virkamiehen on vahvistaa, että rikoksentekijä on erityinen tahallisesti häiritä lueteltua toimintaa.

Canada Goose Takki Valkoinen Harmaja

Hyväksy kunnioittava. Noozhawk kannustaa älykäs ja kiihkeän keskustelua, mutta nyt on nollatoleranssi niille, jotka eivät voi ilmaista mielipiteensä siviiliasian tavalla.

Sovi ei lähettää tavalla kuin emuloi, oletetaan olevan tai teeskentelee olevansa joku muu. Missään olosuhteissa ovat lukijoita lähettämässä Noozhawk tietoisesti käyttää nimeä tai henkilöllisyyttä toisen henkilön, onko tämä on toinen lukija tällä sivustolla, julkinen kuva, julkkis, luottamushenkilö tai kuvitteellinen hahmo. Tämä tarkoittaa myös sitä, lukijat eivät tietoisesti luovuta mitään henkilökohtaisia ​​tietoja muiden jäsenten näistä foorumeista.

lisäkysymyksiä siitä, miten yksityiset maanomistajat voivat parhaiten ohjausongelma Kanada hanhet, ota yhteyttä CDFW Waterfowl Program henkilökunta 916.445.0411.

Resident kanadanhanhi kannat ovat kasvaneet huomattavasti 1990-luvulta lähtien Kaliforniassa. Tänä aikana, Kanada hanhet ovat laajentaneet ulkopuolelle historialliset pesintä alueella. Tästä johtuen kasvusta, ristiriidat maanomistajien ja asukas Kanadan hanhet ovat laajentuneet monin läänissä Kaliforniassa.

Tee nämä samat lait koskevat oikeudelliset kalastukseen?

Sovi ei postittaa Noozhawk kommentteja, jotka voidaan tulkita herjaavaa, säädyttömiä, rienaavaa, haitallista, uhkaavaa, rikkomuksellista, häiritsevää, herjaavaa, vihamielistä, seksistisiä, rodullisesti tai etnisesti paheksuttavaa, tai jotka ovat invasiivisia toisen yksityisyyttä .

Mukaan Kalifornian Department of Fish and Wildlife luutnantti Todd Tognazzini, kala ja Game Code, jakso 2009 on laki olet viittaavat, ja se on rangaistava sääntörikkomus, mutta paisuu joka rikkomus toista vakaumus on kaksi vuoden aikana.

K: Tyttöystäväni ja minä olimme äskettäin Surf kalastus paikallisella rannalla, kun jokin muu ilmaantui vaativa jätämme koska se oli heidän kalapaikka. Asiat laajenivat nopeasti, kun jokin onkijat heittää hänen linjan yli minun ja tarkoituksella leikata sitä.

V: Olet oikeassa oman ymmärtämään koskevien lakien häiritsee metsästykseen, ja nämä samat lait suojelevat yksittäisten harjoittaa ammunta, metsästys, kalastus, haukkametsästystä, metsästyskoira kenttäkokeet, metsästyskoira koulutusta tai ansapyynti, jossa toiminta tapahtuu jopa for tyrskyahvenet!

K: naapuri on järven edessä omaisuutta ja säännöllisesti häätää (tai heittää tikkuja ja kävyt at) Kanada hanhet aikana pesimäaikana. Hänen on tarkoitus pitää heidät pois hänen telakka, mutta hän ojentaa häirintää noin kymmenesosa kilometrin ylös rannalle useita muita yksityisalueella ja PG omaisuutta.