useita lähestymistapoja tähän aina hyppy ja lento ammunta kiinteisiin tai kelluvia kaihtimet taidokkain levitteet houkutuslintuina, ja harkitusti quacking ja honking erilaisilla hengityksen powered puhelut.

Vaikka yksi joskus näkee siluetti vaneria houkuttimina käytetään alalla ammunta hanhet, ne on suurelta osin korvattu kuori tai täyteläinen muovista houkuttimina. Myös hanhi houkuttimina muotoiltu kevyt kangas, joka toimii kuten tuuli sukka, täyttämällä vuonna jopa kevyt tuuli.

houkuttimina ovat olleet laittomia pitkään, mutta kun he saivat, se ei ole harvinaista löytää useita sinisorsia kynässä vieressä ankka sokea. Lopullinen hienosäätö käyttöä houkuttimina tuli kanadanhanhi metsästykseen, jossa aikuinen linnut olivat kytkettyinä veden äärellä, kun taas niiden jälkeläisiä, jotka vuoden lähetettiin winging edelleen houkutella kaukaisiin parvien takaisin odottavaan ampujalle.

lähteet erinomainen vesilintujen houkutuslintuina kuuluu L. L. Bean Freeport, Me. 04033; Cabela, 812 13th Avenue, Sidney, Neb. Box 518, Beaver Dam, Wis. 53916. Carry Lite, Inc., Milwaukee erikoistunut kumi terveet puhallettava houkuttimina. Kaksi ensiluokkaista kirjoja omistettu taidetta harhautusta vesilinnut ovat Ralf Coykendall n 'Duck Houkutuskuvat ja miten Rig niitä,' 'joka ilmestyi vuonna Canada Goose Trillium Parka Takki 1955; toinen painos on antanut Winchester Press vuonna 1983, ja Zack Taylorin '' Onnistunut Waterfowling '' (Crown Publishers Inc.).

Ainoa vesilinnut arvoinen vaivaa yrittää soittaa (ja tämä on henkilökohtainen mielipiteeni) ovat sinisorsia, musta ankkoja, Kanadan ja lumi hanhia ja Brant. Jos on syytä epäillä, että importuning Näiden lajien puuttuu tuntu katsella kuinka lintuja vastata ja katsella kumppani kasvot joko välttää sitä tai pitää sen mahdollisimman pienenä.

Onnistunut ampuminen jostakin näistä lautat, varsinkin jos on merkittävä pilkkoa, on yli ominaisuuksia eniten. Yksi ei todellakaan pitäisi käyttää layout vene jos on yksin. Paras lähestymistapa on pitänyt kumppanisi ankkuroitu pääasiassa veneen neljäsosa mailin tai niin pois ja vuorotellen. Ne voivat myös poimia satunnainen lintu onnistut alas.

Tyypillinen maa poika alkaa hänen waterfowling uransa helpottamalla alas puron tai noususuunnassa on suon tai potin reikä, jossa hän epäilee näiden lajien kuten mustaa ankat tai sinisorsia saa levossa tai ruokinta. Tätä kutsutaan hypätä ammunta. Myöhemmin hän oppii lennon ampua, paikantaa itsensä eri kohdissa, erityisesti myrskyinen päivinä, jonka yli linnut ovat tapana lentää.

Canada Goose Trillium Parka Takki

Yleensä enemmän houkutuslintuina tarvitaan sukeltajia joukossa bluebills, mustalintu, Canvasback, punapää ja Whistler kuin matalikolle vettä tai leikittelevät, ankkoja, jotka sisältävät sinisorsa ja musta ankka, The teals, jouhisorsa ja haapana.

Lajin yksi on sen jälkeen määrittää useita houkuttimina tarvitaan. Jos yksi on metsästys mustan ankkojen suolaa Marsh, vain kolme tai neljä houkuttimina voisi riittää. Jos sinisorsia ovat noin, kahden tai kolmen hengen koko tämän leviäminen. Jos yksi on metsästys bluebills Long Island Sound tai vastaavia iso vesi, vähintään 50 vääriä lintuja olisi tarpeen ja 100 olisi paljon parempi. Bluebills tai lapasotka, taipumus jäädä valtava parvissa jotka yleensä eivät kiinnitä huomiota pienen kamppeet muutaman kymmenen houkuttimina. Vuonna Connecticutin Thimble saarten alueella Sound, sininokat ammunta liittyy lähtemisestä on beamy Veneen lastattu satakunta houkutuslintuja, yksi, kaksi tai kolme metsästäjiä, ja ehkä noutaja.

Muutama onnekas ampujaa on pääsy yksityiseen maahan, jossa he voivat rakentaa maalla vesilinnut kaihtimet, mutta on olemassa myös tilanteita, joissa luonnollinen pensaat voidaan täyttää siveltimellä tehdä huollettavissa piilopaikan. On monia kannettavia kaihtimet joitakin yhden metsästäjä, jotkut enemmän markkinoilla. Kaikki, mitä olen nähnyt tehokkaasti piilottaa metsästäjän tai metsästäjiä, mutta monet ei ole suunniteltu puoli Gale tuuli. Saatat haluaa sijoittaa yhden miehen sokea joka kaksinkertaistaa houkuttimena. Moderni versio Troijan hevonen, tämä on valtava lasikuitu kanadanhanhi käytettäväksi maalla, jossa metsästäjä vaanii kunnes totuuden hetki. Näitä tuottavat Honkers Supreme, jonka osoite on 433 Gardner Avenue, Department U, Twin Falls, Idaho 83301.

Aika Waterfowling

Sijainti yksi valitsee määräytyy aina tuulen suunta, mutta missä se on, Gunners ei ole sokea. Ne yksinkertaisesti huddleen windswept, spray drenched kiviä odottamassa lintujen saapumista. Mustalinnuista ammunta Sound on yhtä vaativa, mutta ei niin paljon houkuttimina ovat tarpeen ja ne voivat olla sisäkkäisiä pari siluetti lajike, mikä tekee niiden sammuttamiseksi ja ottamalla ne paljon helpompaa. Kunnon pilkkasiiven porauslautan olisi 28 lintujen kaksi merkkijonoa seitsemän paria kunkin.

on vaikea antaa siitä miten syötti kamppeet tulisi järjestää, koska sijainti ja tuulen suunta on vakio muuttujia, mutta pitäisi aina jättää aukon sisällä leviämisen, ja sisällä haulikko valikoima, että linnut pyrkiä päälle niiden loppulähestyminen. Osa houkutuslintuina voi olla kantaman, 50 tai 60 metrin päässä, mutta ampuminen olisi rajattava 35 tai 40 telakat.

vaikka se saattaa tuntua naurettavalta jossain nonhunters, tämä on aika vuodesta, jolloin aikuisten miesten uhrata paljon aikaa, rahaa ja fyysistä energiaa yrittää ovelampi ankat ja hanhet.

Jotkut metsästäjät eivät koskaan ylitetä nämä kaksi tekniikkaa, päätös, jonka on ansio, koska kukaan voi kumota kynän, haukka tai käsisaha, don asianmukainen vaatetus, napata yksi haulikko ja olla yksi tapa 15 minuutissa. Joka on sortunut houkutus harhautusta täytyy kerätä hänen vääriä lintuja, esittänyt ne, kun hän saapuu sijainnin ja noutaa ne usein kylmyys auringon laskiessa.

Yksi usein venture kilometrin tai enemmän offshore Äänen n mustalintu. Jos joku on onnekas, voi yksinkertaisesti kyykistyä alas skiff, ankkuroitu lähelle houkutuslintuja, mutta jos iso vene pelottaa mustalintu pois yksi on turvautua vähemmän näkyvästi layout vene. Se on pieni, yhden miehen tasapohjainen veneet muutaman tuumaa ja varalaita jossa yksi sijaitsee yksi selkään, vinkumista pystyssä ampua kun linnut saapuvat.

On vielä paljon puisia houkutuslintuja ympärillä, mutta pian toisen maailmansodan jälkeen, houkuttimina muotoiltu korkki scavanged ylijäämäalueilta pelastuslautat alkoi ilmestyä, ja nykyään useat yritykset tarjoavat paljon kevyempi korkki houkuttimina puisilla päät. Vaikka useimmat pitkäaikainen waterfowlers uskovat, että puuta tai korkkia houkutuslintuja ovat parhaita kovassa aallokossa, niiden muovi kollegansa ovat kevyempiä ja halvempia ja ovat tehokkaita useimmissa olosuhteissa. Yleensä yksi ei paremmin ylimitoitettu, tai magnum, houkuttimina.