Vuonna 1987 Portland Harbor Museum on jännittävä paikka tutkia ja juhlia runsaasti meri historia Portland Harbor. Sijaitsee South Portland ranta, museo sijoittuu graniittiseinät Fort Preble, vieressä Spring Point Ledge Light. Bug Li.

Jotta koulutus- ja suorituskykyä mahdollisuuksia taiteen saatavilla monipuolinen yleisö. Tarjoamme luokat suunniteltu auttamaan anna ideoille erilaisia ​​hauskoja ja helppoja tapoja. Voit oppia rennossa, kannustava ympäristö. Ei ole tekniikan kokemusta tarvitaan. Meidän oppia.

Miehet Canada Goose Banff Parka Harmaa Hinta

Johtava ammattiteatteri Pohjois New England, viihdyttää, kasvatukselliset ja kiinnittyy sen yleisöä tuottamalla monenlaisia ​​taideteosten ja ohjelmia, jotka tutkivat ihmisten perustarpeiden kysymykset ja huolenaiheet liittyvät yhteisöt palvelee.

Tekemistä Yarmouth ME

Real EstateFind uusi HomeHomes varten SaleFind AgentApartments varten RentInsuranceMortgagesThings on DoFarmers MarketsMovie Times, TV, DVDsEvents tämä WeekendAll Tapahtumat

Bowdoin College Museum of ArtThe alkuperäisen kokoelma Euroopan maalauksia, vanha mestari piirustukset, ja perheen muotokuvia antama James Bowdoin III ja hänen perheensä vuonna 1811 ja 1826 oli majoitettu jono eri kampuspaikkakuntiensa kunnes Walker Art Building valmistui vuonna 1894. Mukana.

Meistä:

Maine State Ballet tehtävänä on rikastuttaa Maine yhteisö koulutuksen, ulottuvuus ja laajennettu nauttia tanssin ja esittävien taiteiden;

Maine State balettiteatteri

Tehtävänä Midcoast Symphony on tarjota lähde elävää klassista musiikkia yhteisöt puolivälissä rannikon Miehet Canada Goose Banff Parka Harmaa Hinta ja Keski-Maine, ja antamaan ulostulon kykyjä meidän vapaaehtoisten muusikoita. Jotta konsertteihimme saataville niin.

Portland Harbor Museum