Miehet Canada Goose Banff Parka Laivasto Stockmann

mukaan Huff Po UK, malli on kehottaneet boikotoimaan Project Harppuuna ja muut sivustot, kuten sitä. 'On inhottavaa, että tämä [Facebook sivu] käyttää kuvaani ilman lupaa mainostaa itseään' Holliday kertoi E! Uutiset.

On (poista koko) Instagram tili omistettu Ohuempi Beauty, jossa vain kaksi kuvaa niin pitkälle, että on lähetetty. Se sanoo tarkoitus osoittaa sisäistä kauneutta, ulkopuolella. Uskomme ohuempi elimet ovat paras tyyppi. Fat hyväksyntää ei pitäisi koskaan olla hyväksyttävää nykypäivän yhteiskunnassa. että Huff Po UK,

Olipa tarkoituksellista pelata lause kauneuden tai vain sattumaa, uusi rasva shaming suuntaus nimeltään kauneus on syntynyt ansiosta Photoshop ja Instagram.

Rivkie Baum, päätoimittaja plus koko lehden Upota, kertoi HuffPost UK Lifestyle että hän myös löytää suuntaus 'ehdottomasti kauhistuttava'.

Suuntaus vaatii todellista kuvaa plus kokoinen naisten ja miesten digitaalisesti muokkaa niitä niin ne Miehet Canada Goose Banff Parka Laivasto Stockmann näyttävät ohuempi. Kaikki tämä ilman suostumusta ihmisten kuvia. Kuvat rajataan vierekkäin ja kuvatekstit lisätään kuten 'kaunis' ja 'ei kaunista' korostetaan, että ohut runko on ainoa elin, joka näyttää kaunis.

Suuntaus vaatii todellista kuvaa plus kokoinen naisten ja miesten digitaalisesti muokkaa niitä niin ne näyttävät ohuempi. Kaikki tämä ilman suostumusta ihmisten kuvia. Kuvat rajataan vierekkäin ja kuvatekstit lisätään kuten 'kaunis' ja 'ei kaunista' korostetaan, että ohut runko on ainoa elin, joka näyttää kaunis.

'Naisten elimiä jatkuvasti dissektoitujen media, mutta tämä vie sen aivan uudelle tasolle ja rikkoo kehoaan kokonaan eri tavalla.

Useat kuvat käyttävät plus koko malli Tess Holiday kuvan ilman suostumusta, joka on vastustanut tämän kampanjan. Hän myös tuli ulos kampanjan nimeltä effyourbeautystandards auttaa lisäämään tietoisuutta naisten positiivista kehon kuva.

Olipa tarkoituksellista pelata lause kauneuden tai vain sattumaa, uusi rasva shaming suuntaus nimeltään kauneus on syntynyt ansiosta Photoshop ja Instagram.

ThinnerBeauty 'Photoshops naiset ohuempi

On uusi Instagram tili omistettu ohentimille Beauty, jossa vain kaksi kuvaa niin pitkälle, että on lähetetty. Alle tilin profiilin kuvaus se sanoo: 'Uskomme ohuempi elimet ovat paras tyyppi. Fat hyväksyntää ei pitäisi koskaan olla hyväksyttävää nykypäivän yhteiskunnassa. Sen Huff Po UK, Project harppuuna on omistettu luoda alkuperäiset kuvat ja sitten reposting niitä hashtagin thinnerbeauty sosiaalisen median sivustoja. (Facebook ja Instagram osuus Project Harpoon on otettu alas, mutta Twitter-tili on edelleen aktiivinen.)