'Olen vain kiinni pari, mutta ne sain olivat hyvää kalaa.'

Myös Penns Creek on kalkkikiveä virta, eli se on perus koostumus tukea valtava vesieliöille elämää, joka ruokkii kalat.

'On turvallista sanoa Penns Creek on yksi korkeimmista tiheydet luonnonvaraisen taimenen tilassa', sanoi Jason Detar, Pennsylvanian Fish ja Vene komission tärkein kalastuksenhoidon.

'Tämä aukon kaivoi' ei pidä vettä Penns Creek.

Ja niin kuin tietää pitää kalastuksen kautta strikeless tuntia odottamassa kaiken olevan oikeassa.

Veteraani Penns Creek onkijat tietää stream heikkoutena, että se on positiivisesti, ehdottomasti saastunut taimen.

että lähtö raja on uusi kierre säännöksiä, jotka tehtiin viime vuonna.

Kalastajat ympäri maata Uppoutua Penns kun nämä suuret mayflies ovat veden päällä.

alkaen avauspäivänä taimen kausi kautta Labor Day, onkijat voivat pitää kaksi taimenta päivässä, jonka on oltava vähintään 7 tuumaa pitkä, mutta vähemmän kuin 12 tuumaa.

Vesi oli hyvin kylmä, ja se oli käynnissä hieman korkea.

'taitavinkaan flyrodder ei ole takeita menestystä tämä virta. Toisaalta, niille, jotka nauttivat haaste, ja ovat valmiita työskentelemään onkimista ja havainnot taitoja, löytävät Penns palkitsevaa.'

Aiemmin taimen oli oltava 14 tuumaa tai suurempi pitää.

Penns Creek on kuuluisa luukut erityisesti tarujen vihreä Drake luukku, joka kestää pari viikkoa toukokuun lopulla.

Tämä yksittäinen valettu kautta trouty allas on todennäköisesti kulkee kymmenien kalan vaikka mitään ottaa syötti, niin sanotusti.

Eräät ystävät ja minä laskeutui kovaa ansaitut villi ruskeat viime viikonloppuna kalastus Penns Creek Poe laakson alueella keskuksen ja Mifflin maakunnissa, noin 30 mailia itään State College.

Käännä rock ja näet sen itse Stonefly, vesiperhosen ja päivänkorento nymfit runsaasti.

On kaksi pääsyytä, että mukaan Detar.

Trout kalastus täällä on sallittua ympäri vuoden onkijat jotka voivat käyttää mitä tahansa puuttua kärpäsiä, vieheitä, syötti.

Ylemmät seitsemän kilometrin säädellään 'sekalaisia ​​erityisiä määräyksiä.' Se on ainoa virta tilassa, jossa nämä säännöt ovat voimassa.

sijaan he kohtaavat yksi raskaimmista onkimista luokkahuoneissa olemassa.

Koska sen ensisijainen lähde on valtava lähde löytyy syvältä Penns Cave, ja se syöttää muilla jouset ja pienen vuoren puroja, yläjuoksu Penns Creek pitää kylmää vettä ympäri vuoden. Jopa kuolleet elokuussa.

Miehet Canada Goose Banff Parka Rusketus Suomi Hinta

Detar sanoi muutos tehtiin seitsemän vuoden kokeilun nähdä, jos pitää isompi kala tabu johtaa kasvuun että osa väestöstä.

Viimeisimmässä tutkimuksessa villin taimenen osa Penns Creek viime vuonna, biologien ilmaantunut noin 2500 taimen per maili.

Ei ollut käytännössä mitään hyönteisten toimintaa, joka tarkoitti voisin laskea yhden käden määrää taimen nousee näin neljässä päivässä.

Se tarkoittaa, että on tarpeeksi villi taimen, että se ei tarvitse varastoida valtion tai joku muu.

Lähes 11 kilometrin Penns Creek pidetään luokan villi taimen vedet, päässä Miehet Canada Goose Banff Parka Rusketus Suomi Hinta kaupungin Coburn alavirtaan kylän Cherry Run.

'Siinä se ongelma meillä on paljon meidän purojen ympärillä tila' Detar sanoi. 'Heillä on hyvä veden, mutta se vain ei pysy kylmänä ympärivuotinen kuten Penns tekee.'

Jokainen angler puhuimme kertoi saman tarinan.

siellä on paljon 'em ja he villi