PETA tavoitteet yritykset tuottavat untuvaa

Hanhet mukaan PETA, Miehet Canada Goose Borden Bomber Laivasto Ale kärsivät suuresti, kun niiden höyhenet ovat kynitty.

Yksi näistä yrityksistä, Lululemon, jooga vaatteet yritys, joka myy myös alas täynnä takki, on toistaiseksi kieltäytynyt pääsemään, PETA sanoi.

Miehet Canada Goose Borden Bomber Laivasto Ale

Samaan aikaan voittoa sanoi saavuttanut käsitellä Big Five Sporting Goods, ketjun yli 400 myymälää 11 Länsi valtioissa, pysäyttää kuljettaa alas tuotteita, ja Coleman, ulkona vaihde valmistaja, lopettaa myynnin alas täynnä tuotteita.

People for the Ethical Treatment of Animals, asianajo ryhmä, joka on jo vuosia julkisesti taisteli valmistajat ja vähittäismyyjät turkkeja, on hiljaa ottaen pyritään sen seuraava suuri kohde, Posti on oppinut: untuvaa.

PETA on neuvotellut pistein yhtiöiden viime vuosien aikana tämän ongelman osakkuuteen tusinaa yrityksiä.

PETA sanoi äskettäin iski kanssa suuren hotellin yritys, joka on suostunut lopettamaan alas täynnä tyynyt ja peitot kahdessa kansallisessa hotellibrändeistä, ja seitsemän kalusteet yritykset, jotka ovat antaneet suostumuksensa tarjota synteettisiä täytetty tyynyt ja huonekaluissa vaihtoehtona alas tyynyt.

PETA ei yksilöity ketjuun.

'Down on uusi viesti ihmisille kääri päänsä ympärille', sanoo Anne Kellogg, PETA tiedottaja. 'Mitä olemme huomanneet, että kuluttajat eivät tiedä, että linnut poimitaan eläviä niiden höyhenet.'