Joten tässä olen harping noin asunto kupla viikkoja kun yhtäkkiä New York Federal Reserve Bank sanoo mitenkään, ei kupla. Ilmeisesti New Yorkin Fed mielestä kovassa asuntojen hinnat ovat kunnossa, koska asuntolainojen korot pitävät koteja edullinen, kertoo Los Angeles Times.

Asuin Arizonassa välillä 1986 1997 ja markkinat oli hyvin erilainen kuin Los Angeles. Arizonassa, se hidastui kovaa, mutta sitten piristyi paljon nopeammin.

Mutta vuokramarkkinoilla no bargain, mitä he sanovat. Tänään näimme 2 tummaa 2 makuuhuoneen huoneistoja ja yksi erittäin meluisa, jossa vuokrat vaihtelevat $ 2.550 ja $ 2.775.

No, joo, maaseudulla Montana ehkä. Onhan asuntojen hinnat nousivat vain 7,7 prosenttia kansallisesti. Monet meistä kuitenkin asuu kaupungeissa kuten Los Angeles, New York, Chicago, Washington, San Francisco, Seattle tai Boston. Etelä-Kaliforniassa, asuntojen hinnat ovat hyppää yli 20 prosenttia vuodessa kuusi vuotta olen ollut täällä. Kuinka monet nuoret perheet suurkaupungeissa varaa puoli miljoonaa dollaria keskimäärin talo niin niin naapuruston?

Katso, Voin olla väärässä tästä koko juttu. En ole edes varma, pitäisikö minun myydä taloni ja siirtyä asunnon käteistä minun nykyinen oma tai jos minun pitäisi pitää vain jos markkinat eivät kaadu. Onneksi minulla on alhainen velkataakka, mutta tämä on iso juttu perheille taakkanaan valtavien velkojen jos markkinat on menossa kaatua. Monet ihmiset voisivat päätteeksi menettää kotinsa jos he johdetaan harhaan osaksi väärän turvallisuuden tunteen.

Ensinnäkin, kiitos kohteliaisuudesta. On mukava kuulla, että muut isät löytää oman sivuston mielenkiintoista tai hyödyllistä. Ja minusta tuntuu, että sinun on aika vahva ote korkea rahoituksen koska olet kiinni suuri virhe omalta.

Ehkä New Yorkin Fed yrittää paikata kupla ennen presidentinvaaleja ovat ohi? Voit tutkia tätä teoriaa lukemalla tämän Washington Monthly artikkelissa olen lähetetty noin huhtikuussa. Tässä artikkelissa, Fed Chief Alan Greenspan ehdotti Asunnonostajien ottaa säädettävät kiinnitykset pois vaikka kiinteää korkoa oli alhaisempi kuin koskaan ollut. Miksi hän tekisi niin, jos hän ei ollut huolissaan kotelon kupla?

Toinen syy työntää säädettävä korko kiinnitys ostajien on yksinkertainen tunnustetaan, että vuokralaiset voitu enää varaa talon nykypäivän markkinoilla kiinteällä nopeudella. Ja että vain tapahtuu, kun talot ovat ylihinnoiteltuja. Ja niin kyllä, että se polttoaineen kupla edelleen, ei vähennä sitä.

\u003e Fed Chief Alan Greenspan ehdotti Asunnonostajien ottaa säädettävissä kiinnitykset ulos

Mitä minun olisi pitänyt sanoa, että Alan Greenspan on pitää haurasta taloutta pystyssä takaosassa asuntomarkkinoilla. Koska hän ei voinut enää alentaa korkoja, Benjamin Wallace Wells spekuloitu on Washington Kuukauden artikkeli, joka Greenspan työnsi asunnon jälleenrahoittaa säädettävällä ja käyttää joitakin pääoman uudistaa tai ostaa SUV. Tämä puolestaan ​​pitää talouden liikkuu ylöspäin.

So. Asunto kupla = taloa keinotekoisesti ylihinnoiteltuja. Kun kupla puhkeaa, paljon ihmisiä tulee olemaan ylösalaisin, ja yhtä tärkeää, asuntojen hinnat laskevat jyrkästi. Yhä useammat ihmiset pystyvät varaa taloja, mikä nostaa kysyntää ja siten nostaa asuntolainojen korot. Joku, joka omistaa talon nyt mieluummin kiinteän alhainen yli muuttuvan nopeammin, koska ne ainakin vähemmän ylösalaisin.

1) I puolestaan ​​juuri löytäneet blogisi, ja tarkistaa säännöllisesti samoin. (Ja lopulta, kun lopulta kiertää redoing blogiin, en luultavasti edes blogroll sitä.) Cool Stuff. Bio tekee erinomaista työtä selittää mitä tapahtuu, ja minä vain surfed yli keisarinna, joka oli siistiä. Erinomainen Blogger A ++++++++++ (Sorry, kanavoitumisen eBay hetken siellä)

Uskon, että jos et oma nyt, suunnitelma vähentää velkaa tekee paljon järkeä. Muista, epäilen, että ei kaikilla markkinoilla käyttäytyvät samalla, ja The Economist samaa lähestymistapaa.

Olen sittemmin oppinut, että Fed näyttää olevan kieltää olemassa mitään kupla ollenkaan, mikä on järkevää. Tunnustaa kupla olisi riski murtumisesta sitä. Olin siis virheellinen, kun sanoin 'Miksi hän tekisi niin, jos hän ei ollut huolissaan kotelon kupla?'

2) Valitettavasti olevan tomppeli, mutta korkea rahoitus on aina ollut heikko kohta. Kirjoitat:

Mutta ymmärrän turhautumista jos vuokraamisesta. Vaikka sinulla on suuri vuokranantaja, Kaipaatko joiden paikka soittaa oman, puhumattakaan verohelpotus.

Jos minä oikeassa (ja saatan olla täysin väärässä), sitten kertoa ihmisille saada vaihtuvakorkoinen asuntolaina merkitsisi sitä, että et ole huolissaan kotelon kupla. En sano Alan oikein tai väärin, mutta en ymmärrä ristiriitaa tunnut muistuttaa.

Miehet Canada Goose Chilliwack Bomber Harmaa Hinta

Me, olen vihdoin puhunut vaimoni osaksi Kotiutus. toivottavasti tarkista tyhjentää ennen kuin kaikki romahtaa. Meillä ei ollut valinnanvaraa, vaikka, ottaen me 1 makuuhuoneen ja kaksoset saapuivat lokakuussa. Se veisi paljon enemmän rohkeutta jättää talon, joka todella toimi meille.

Varmasti, minä olla yksi monista hurraavat kun kupla puhkeaa, kun otetaan huomioon se ainoa tapa koskaan voi jäädä Manhattan, lyhyt osua Mega.

\u003e vaikka kiinteää korkoa oli alhaisempi kuin koskaan ollut. Miksi

Se on myös valtavan paljon nuorille perheille, jotka haluavat siirtyä pois pieniä huoneistoja oikullinen vuokranantajille, jotka pitävät upping vuokrat. Jos Fed on peittelyyn kupla, se on tehokkaasti hoodwinking amerikkalainen yleisö siten, että voisi aiheuttaa tuhoa perheiden tulevina vuosina.

Ei ole olemassa Housing Bubble

\u003e Miehet Canada Goose Chilliwack Bomber Harmaa Hinta hän tekisi niin, jos hän ei ollut huolissaan kotelon kupla?