Weiss lukemaan ääneen taktiikka USDA henkilökunta käyttää uudessa yhteistyöpalveluprojekteihin kanssa kaupunki on 'villieläinten vahinko hallinta projekti.'

kaupungin virkamiehet aiemmin supistui Yhdysvaltojen maatalousministeriön hallita Luther järven hanhi väestö ratsia lintujen tulevalla molting kausi, kun hanhet menettävät höyhenet ja voi lentää. USDA virkamiehet olisivat lopetettiin ja hävittää lintuja.

Dickson julkiset työt johtaja Jeff Lewis laskettiin noin 10 12 lintua järven hetkellä, mutta huomattava noin 200 Kanadan hanhia parvi järven tulevat kesäkuussa.

Dickson kaupunginjohtaja Don Weiss Jr. raportoitu maanantai-iltana kuitenkin, että USDA tukena ulos kaupungin kanssa ja tarjottu uusi sopimus yksinkertaisesti ahdistella ja estää hanhet tekemästä Luther järven kotiin.

'Tämä neuvosto teki äänestää hyväksyä, että sopimustasolla USDA, mutta se tuli heidän suositus', hän lisäsi.

Neuvosto kokoontui maanantai-iltana niiden säännöllisesti kuukausittain kokouksen kaupungintalolla.

USDA Wildlife Services kouluttaa Dickson puistojen työntekijää 'in hanhi häirintä menetelmiä', Weiss jatkoi.

(Kuva: Chris Gadd / Herald)

Kun hanhi ongelma Varjohallitus viime syksynä, Luther järven asukkaat huolissaan määrä hanhi perä niiden ominaisuuksista ja ympäri ja järvessä. He pyysivät kaupungin käsitellä ja rajoittaa suuri määrä hanhia järvellä, jolla pyritään parantamaan 'terveys' järven.

Miehet Canada Goose Chilliwack Bomber Laivasto Stockmann

Weiss totesi uuden sopimuksen vaati häirinnän ja Miehet Canada Goose Chilliwack Bomber Laivasto Stockmann koulutusta toimenpiteet sellaisten hanhet, USDA tarjota palvelujaan samaan hintaan lueteltu ensimmäisen sopimuksen $ 1,200.

Lewis muistutti The Herald miten kaupunki henkilökunta otti yhteyttä USDA viime kesänä poistaa lintuja, koska USDA on 'valvoa' miten linnut hoidetaan.

Tämä sopimukseen syntyy vastareaktio verkossa ihmiset, jotka eivät halua hanhet tappoi.

Weiss varma Councilperson Dwight Haynes hanhet ei tapettu.

Paintballs hanhet pelotteita Dickson

'Sopimuksen mukaan, ei olisi mitään euthanization' Weiss sanoi, 'mutta he yrittävät siirtää tiettyjä niistä, ja loput olisi vain häirinnän kohteina.'

The Luther järven hanhia ei pyöristetään ylöspäin ja tapettiin tänä keväänä.

'Joka vuosi olemme tehneet tämän, koska olen ollut mukana puistoissa,' Lewis sanoi. 'He aina tuli ulos ja sai linnut ja leikattu siivet.

Uusi sopimus määrätään siirtäminen varten goslings ja molting lintuja.

Weiss selittää USDA virallinen kieltäytyi allekirjoittamasta edellisen sopimuksen kanssa kaupungin pyöristää ylöspäin ja euthanize hanhet aikana lähestyy nopeasti molting kausi keväällä, alkukesällä.

Per sopimuksen '(USDA Wildlife Services) käyttää paintball aseet, Mylar nauha, RC veneitä ja ihmisen toiminnasta häiritä Kanadan hanhet Luther järven pyrkimyksenä vähentää hanhet avulla järven' Weiss lukea.

'Tämä on ensimmäinen kerta, kun he ikinä sanonut mitään euthanizing heitä', hän lisäsi.

Dickson kaupungin henkilökunnan ja liittovaltion viranomaiset käyttävät kauko-ohjattava vene, paintballs ja Mylar nauha häiritsemiseen hanhet Luther Lake, jolla pyritään ehkäisemään lintujen pesintä massoittain.

New USDA sopimus

Weiss raportoitu kaupungin henkilökunta pyysi aluksi näiden palvelujen, mutta USDA virallinen suositellaan tappava ratsia.

Weiss halusi tehdä 'hyvin selkeä' maanantai-iltana, että kaupungin viranomaiset eivät koskaan suositeltavaa tappaa lintuja.

'Tämä on itse asiassa mitä (Lewis) pyysi ensimmäistä kertaa, mutta hän oli kertonut meille tuolloin, että ainoa asia, jota he voisivat tehdä tuolloin euthanize linnut', Weiss sanoi.

Dickson kaupunginvaltuusto äänesti 7 0 hyväksyä uuden sopimuksen USDA joka vaatii häirintää toimenpiteitä ja koulutusta kaupungin henkilöstön säännellä hanhi väestö.