Department of Natural Resources on ehdottanut alustava tiistai 19 marraskuu avaaja Marylandin kanadanhanhi kausi. Midweek alku odotetaan vähentävän vaikutuksen varhaisen honkers.

Vene vuokrat ovat saatavilla Broadford, laitoksessa hallinnoima Oakland, ja siellä on ramppi yksityisen veneitä. Kuitenkin bensiinimoottorit ovat kiellettyjä vaikka bassboats sallitaan, jos perämoottoreiden nostetaan vedestä ja rajattu muovipusseihin.

Kuten Meadows, hän oli kalassa basso rannalta kun hänen buzzbait katosi, ja linja ajoi hänen kela. Kala teki vaahtoava leveä pyörre, hyppäsi, otti toisen aikavälillä ja piipahti 10 puntaa testiviiva kuin lanka, Sprankle sanoi.

Bass tehdä hyvin täällä, myös. Se oli kaksi vuotta sitten aattona kesäkuun puolivälistä avaaja basso kauden että Meadows sai 10 kiloa largemouth, jonka hän Miehet Canada Goose Citadel Parka Harmaa Suomi heti laittaa takaisin. Pavol sanoi suurin basso hän on nähnyt Marylandissa tuli Broadford kun hän oli elektro järkyttävä kala tutkimuksessa.

OAKLAND 5 1/2 kiloa largemouth basso ole mitään nuuskaaminen, mutta Tom Meadows se ei ollut kohokohta hänen kalastusta 200 hehtaarin Broadford järven toiselle aamulla. Hän oli enemmän innoissaan, joka pääsi karkuun.

Tiger Muskie kokeilu on osoittautunut jymymenestys klo Broadford

Ja 'yksi' ei ollut basso. Se oli tiikeri muskie, jonka hän sai ja nopeasti menetetty.

Muutama stripers on otettu, mutta muskie sadut ovat yleisempiä. Ja nämä kalat edelleen saada isompi, kiitos runsaasti rehun kalaa. Ja vaikka he syövät kasvaa, sitä pienempi rehun kalat kohtaavat vähemmän kilpailua elintarvikkeiden ja kansi, jolloin saaliit raskaampia crappies ja aurinkoahven.

On mahdollista riippuen myöhemmin pudota lentotietoja että kausi voisi avata viikkoa aikaisemmin. Pituus kausi ja päivittäinen pussi ei ehdoteta elokuun alkuun asti.

Hän ei saada mahdollisuus punnita sitä, koska se oli vaikeasti ja hänen net ei ollut tehtävänsä tasalla, mutta hän arvioi sen voinut painoi 10 kiloa. Monni, taimen, ahven ja walleyes muitakin mahdollisuuksia.

Tiger Muskie kokeilu on osoittautunut jymymenestys osoitteessa BroadfordBill Burton

Kala on palannut oletettavasti satoja muita sen sukua kaikista varustetuista tässä Department of Natural Resources kokeilu, joka maksaa pois suuri.

Myöhään avaaja on suunniteltu vähentämään sadon varhaisen hanhet, joita pidetään onnistuneen aikuisten kasvattajien; Myös niiden nuorten. DNR avustaja sihteeri Don MacLauchlan kuvaili niitä 'selkäranka' meidän talvehtimisalueen väestön MacLauchlan myös varoitti, että se kestää useita vuosia palauttaa talven väestölle.

Miehet Canada Goose Citadel Parka Harmaa Suomi

varastointivelvoite saanut aikaan kaksi asiaa. Se on ohentunut väestön pieni aurinkoahven, kultainen shiners ja crappies jotka ylivoimainen järven aivan Route 219, ja on luonut jännitystä keskuudessa onkijat.

DNR ehdottaa kanadanhanhi päivämäärä

Kaikki alkoi 1980-luvun puolivälissä, kun DNR varustetuista 5 inchers, myöhemmin jotkut 8-9 tuumaa. Jokainen suoritus oli noin 1000 näistä gamesters, sanoi alueellisen kalastuksen biologi Ken Pavol, joka lisäsi, että sukka jatkuu kun kala, varat ja johdon aikaa käytettävissä.

Tarpeeksi jännitystä, voisin lisätä, että luovuin aamulla läheisellä Deep Creek Lake yrittää valu täällä tiikeri. Sain pari pientä basso, ei merkkejä muskie, mutta kohtasin West Virginian Roy Sprankle joka oli myös tarina, joka pääsi karkuun.

Se oli kolme viikkoa sitten, ja hän on takaisin kuusi kertaa toiveita toisen mahdollisuuden, mutta nyt hän on 17 kiloa testi hänen valu sauva. Hänellä on mahdollisuus uusintaottelua, sanoi Pavol. Muskies näyttävät viihtyvät Broadford, enemmän kuin meriyhteyttä meriahven että myös varastoitiin täällä.

25. kesäkuuta 1991By Bill Burton

Vuonna 1989 lyhytikäisiä tila kirjaa tiikeri 23 1/2 kiloa ja 45 tuumaa pitkä otettiin täällä, merkki, joka hakattiin viime vuonna saalis ylemmässä Potomac jossa kokeilu on myös käynnissä.

ottamisen jälkeen 20 3/4 tuuman basso on violetti muovinen worm vihreitä hiutale, Meadows siirtyi sppiner syötti, koukussa muskie ja se tuli stright häntä kohti. Meadows yanked ja kalat tuli maihin, hän kelataan hurjasti saada ylimääräisen linjan, kala heitti koukku, ja roiskuu takaisin Broadford.