Toinen sääntelyn muutos rajoittaa määrää kehon mukaansatempaava ansoja käytetään 10 WMUs korkea suhteellinen sato / valituksen tiheys ja pussi enintään 40 majavia kaudessa. Tämän muutoksen tarkoituksena on nostaa kaksi runko tarttumalla ansa raja vain WMUs korkean majava sadot ja valituksen tiheydet.

Pennsylvania Game komission hyväksyy 2012

Miehet Canada Goose Citadel Parka Henki Netistä

'Koska korkea hyötysuhde Miehet Canada Goose Citadel Parka Henki Netistä kehon mukaansatempaava ansoja, nämä laitteet ovat rajoittuvat kaksi WMUs keskipitkän alhaisen majava satoa ja haitat valitus tiheydet', sanoi Matt Lovallo, Game komissio peli nisäkäs jakso valvoja. 'Rajoittaminen runko tarttumalla ansat luo myös majava ansastusta mahdollisuuksia enimmäismäärä ansastajien.'

elokuussa Game komissio ja sorsastus organisaatiot isännöi vesilinnut organisaatioiden, yksittäisten urheilijoiden ja yleisön osallistumaan tiedotustilaisuuteen asemasta vesilintujen populaatioiden ja ehdotetut alustavat liittovaltion puitteet 2012 13 metsästysajat.

perusteella julkisen saadut kommentit ja kokosi kokouksessa, Game Komission henkilöstö valmistelee ja esittää suositellut komposiitti vesilinnut ja muuttolintu vuodenaikoina, laukku rajoitukset ja niihin liittyvät kriteerit sen USFWS lopullista hyväksyntää. Kaikki muuttolintu metsästysajat ja laukku rajat on oltava kehyksiä asettaman USFWS. Valtiot valitsevat metsästysajat näissä perustettu kehysten.

Pennsylvania Hallitus Game komissaarien antoi lopullisen hyväksynnän lähes kaikki vuoden 2012 13 vuodenaikojen ja laukku rajoja; on kuitenkin yksi ryhmä vuodenajat joka ei saada päätökseen kesään: vesilinnut ja muuttolintujen vuodenaikoina.

Heinäkuussa yhteistuumin liittovaltion puitteet, Game komissio perustaa vuodenaikojen ja laukku rajat syyskuun asukas kanadanhanhi ja webless muuttolintuja, kuten kyyhkyset, lehtokurppa, taivaanvuohi ja moorhens.