Liput: $ 25 iät $ 3 ja ylös, plus verot.

Ticket istunnot: Liput myydään kahden tunnin jaksoissa; kaksi tuntia varattu päälle letkut rinteillä, rajoittamaton pelata muilla alueilla. Sunnuntaisin.

Snow Mountain Tube Racers: Yksitoista kaistat hauskaa SnoLift päästä ratsastajaa pitempi rinteitä.

Little Angel: Jotta putkeen, asiakkaiden tulee olla vähintään 42 tuumaa korkea. Alle tämä korkeus voi olla alueella erityisesti suunniteltu ikäisille 3 ja nuoremmat. Little Angels osa on tarjous pint koko rinteitä ja lumen levyjä.

Kun: maanantai 16 helmikuu; Perjantaisin sunnuntaisin 13 helmikuu 15, 20 22, 27 28 ja 1 maaliskuu

Tämä ensimmäinen lumipuisto laatuaan Kaakkois on vain kahden tunnin ajomatkan päässä Chattanooga. Vetovoima on sisällytetty nerokas, ympäristöystävällinen lumi tekee prosessi varmistaa, ettei kunnallista vettä käytetään.

Miehet Canada Goose Citadel Parka Laivasto Hinta

'Sinun ei tarvitse tuoda mitään, paitsi muutos kuivat vaatteet', sanoi Kelley Swann, Stone Mountain PR koordinaattori. 'Tarjoamme kaikki laitteet putkille, mikä lumiukkoja ja lumikenkä kilpa sekä tavoitteita lumisota.

SnoFire Point: Verryttely ympäri kokon ja paista vaahtokarkkeja tai tehdä s'mores.

Park johto on luonut oman ihmisen talven ihmemaa, Snow Mountain, jossa on kahdeksan kaistaa lumi letku ja 30000 neliön jalka leikkipaikka kutsutaan SnowZone. Uusi nähtävyys on avoinna viikonloppuisin maaliskuun 1 presidentti päivä, 16 helmikuu.

Snowman Valley: Asiakkaat saavat hatut, huivit ja maissintähkä putkia tehdä omia lumiukkoja.

Igloo Kaupunki: Asiakkaat voivat rakentaa linnoituksia, kaivaa tunneleita, tehdä torneja

'Lähes 70 prosenttia Atlanta lapset eivät ole koskaan nähneet merkittäviä lunta', sanoi Gerald Rakestraw, varatoimitusjohtaja ja pääjohtaja Stone Mountain Park. 'Tämä on Miehet Canada Goose Citadel Parka Laivasto Hinta hyvä tapa perheille ottaa Talviloma ilman ajo kaukana kotoa.'

Vettä imetään Stone Mountain Lake (virkistys järven puiston omaisuus) kautta suljetun silmukan järjestelmä. Tämä vesi kulkee käsittelyprosessi, joka tuo sen jopa terveysvaatimuksia, ja sitten se puhalletaan lumihiutaleet. Koska lumi puiston jäädytetty pohja sulaa, sulanut lumi palautetaan järven myrsky salaojitus linja, joka kierrättää sen takaisin kautta suljetun järjestelmän. Lisäksi Stone Mountain Park ostaa vihreää energiaa luottoja tuotantoon tehon.

Ohjeet: sijaitsee 16 mailia itään keskustasta Atlanta; vie Olen 285 poistua 39B, matka Highway 78 idästä Stone Mountain exit 8.

Times Free Press

Layout: Ihmisen lumipuisto rakennettu Stone Mountain laser nurmikkoa, jossa kahdeksan rataa lunta putkille, kuten 400 jalka letku kukkula, ja 30000 neliön jalka leikkialue.

Snow puhallus: 200 tonnia lunta puhalletaan joka arkipäivä; park pinta on 2 jalka jäinen pohja kuulu 2 jalkaa jauhetta.

Mitä ottaa mukaan: Vain muutos kuivaa vaatteita. Kaikki pyydykset Paikan päällä; vieraat voivat käyttää pyydyksiä kotoa.

Mitä: Snow Mountain Stone Mountain, Ga., Atlanta.

'On Lumi Deck, jossa voit istua ja tarkkailla samalla kun lämmetä kuumia juomia, ja on olemassa kaksi palo kuoppia paistamiseen vaahtokarkkeja ja tehdä s'mores', hän sanoi.

Snowball Shootin 'Galleria: Ota pyritään tavoitteisiin, jotka pyörivät, käännä ja käännä.